lebo ked si blízko nejakého predmetu alebo človeka... myslím blízko tvárou, tak oči na takú blízkosť nevedia zaostriť a vidíš rozmazane a je to nepríjemné...
@5 + @6 ... plus vynechávanie jedneho zo zmyslov má vraj zefektívňovať pôžitok a cítenie iného, v tomto prípade dotykov partnera a chuti
zrakom človek vníma prevažne 80% informácii z okolitého sveta , čo je v podstate väčšina, ak teda obmedzíš vnímanie sveta o takéto percento, tvoj mozog sa logicky viac preorientuje na iné vnímanie o niečo citlivejšie ... teda aspoň ja to tak vnímam a dokažem si bozkávanie užiť omnoho viac so zatvorenými očami
lebo sa sustredim čo najviac na ten jeden moment ostatne vypnem...a myslim ani neviem načo proste vtedy nemyslim len vychutnávam si ten moment :-S ale občas sa pozriem či aj dotyčny ma zavrete očko
Podľa mňa je to zaužívané pre intenzívnejšie vnímanie bozkov. Aj ja to tak robím si to vychutnávam ale občas otvorím nejaké to očo nech skontrolujem dotyčnú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A čumieť niekam mimo moc na zážitku nepridáva...
a pri bozkávaní nemyslím väčšinou na nič
*prirodzenejšie
Alebo @11
my sme si nezavreli oči, lebo sme si mysleli, že jeden druhého len namotáva. a kukali sme na seba jak žaby, ale jeho oči boli...uhrančivé, magické och
ale zas kukni sa na seba v zrkadle, ako vyzeras pri bozkavani a pochopis
zrakom človek vníma prevažne 80% informácii z okolitého sveta , čo je v podstate väčšina, ak teda obmedzíš vnímanie sveta o takéto percento, tvoj mozog sa logicky viac preorientuje na iné vnímanie o niečo citlivejšie ... teda aspoň ja to tak vnímam a dokažem si bozkávanie užiť omnoho viac so zatvorenými očami