Prečo ma potrebu namotavania inej aj ked je zalubeny?
. Preco chlap, ktory chce jedno dievca velmi,riesia sa uz dlhsie,lubi ju.tak ked je v spolocbosti jedneho ineho dievcata,snazi sa o ňu zo sexualneho hladiska..dotyky a tak.chcel by sa s nou bozkavat a dostat do postele. Nechapem preco, ked lubi tu druhu..
pretože ľudia inak vnímajú, majú iné potreby a interpretacie ... pre teba je napr. neprijatelné že by si sa snažila o niečo s niekym inym ako s tým koho chceš a sú ludia ktorým je to jedno, sebauspokojujú sa kde len to ide a ako to ide, nezáleží im na iných pocitoch tak ako na svojich ... svet nie je spravodlivý a len pekný, vitaj v živote medzi ľuďmi a nekonečnými možnosťami vesmíru
neznášam slová "namotávať", "riešiť sa s niekým" a podobné - vo mne to evokuje strašnú detinskosť a nevyspelosť ľudí pri riešení takýchto otázok. dvaja ľudia majú mať podľa mňa vo vzťahu medzi sebou jasno, inak to spôsobuje len zbytočné komplikácie a problémy.
@dumbledore áno, keď o niekom vyhlásim že niekoho ľúbi, tak (aspoň ja teda) to hovorím vtedy, keď som si tým istá. čo znamená "riešiť sa s niekým dlhšie" a "namotávať inú"? namotávať niekoho znie ako keby ten druhý človek nemal vlastný názor, riešiť sa s niekým to pre mňa znamená asi situáciu, kedy si dvaja ľudia myslia, že by aj spolu mohli chodiť, ale ešte nevedia čo a ako . ako ale pri tomto môžem povedať, že ju ľúbi? ak "sa s ňou rieši", asi ju ešte neľúbi dostatočne, keď to je ešte len "riešenie" nie "chodenie spolu". a keď popritom "sa rieši" s niekým iným, tak potom také to "je do tej prvej zamilovaný, ľúbi ju" spôsobuje len nedorozumenia pre všetky strany.
preto si myslím, že takéto veci by si mali ľudia medzi sebou vydiskutovať, lebo ak má jedna strana pocit, že ju ten človek ľúbi, a popritom vidí, že sa očividne snaží o niekoho iného, tak asi to nie je tak celkom v poriadku.
Keby ju naozaj ľúbil, tak toto jej nerobí, takže sú tri možnosti, buď ten chlapec nevie, že ho to dievča ľúbi a že medzi nimi je nejaký vzťah, ten chlapec je parchant, alebo sú to deti a ja riešim nejaký "vzťah", ktorý je výplodom detskej mysle a detského chtíču!
@herecka29 možno k nemu nie si uprimna na niečo sa hras tak sa chce hrať aj on s tebou, alebo ešte neni dosť vyzity tak si chce užívať co najviac ja som mal tiež také obdobie.
Lebo je zvieratko
Chlap, na to, aby sa ovládal, musí byť na veľmi vysokej mentálnej úrovni. Hovorí sa, že recept na verného chlapa je... plné brucho a prázdne gule...
@lucka511 to vôbec nie je treba, pretože som Nietzscheho übermensch (ako som spomenul vyššie)...také nízke city ako láska, alebo pudy dokážem ovládať/potlačiť...
Podľa mňa na tom nie je nič zlé, ak ešte nemá všetko doriešené a zriešené. Je to chlap a ten si musí niečo dokazovať, aj keď z toho nič viac nie je, ide o to či má alebo nemá šancu. Osobne flirtujem s inými ženami aj keď som šťastne zadaný. Nikdy by som ale nebral viac ako verbálny flirt, žiaden akt. No sem tam si proste rád pohonkám svoje ego, že áno ide to. Nie som ešte domestikovany len na priateľku. A niekedy mi to zase strihne hrebienok, že ej debilko šmatlavý si.
ja ti nevim tak je to asi kkt lebo tak bud chce vztah alebo to chce striedat a ked to chce naraz tak je kkt ja by som to chcel skor striedat ale nerobi by som ziadnej nadeje ze je moja milovana ale nemam moznost ale zas ja som taka povaha ze by som sa asi strasne zamiloval hned do prvej cop by bola ako tak v pohode povahovo a uz by bolo dostriedane no ok jebat na to idem pit zas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
komentare predomnou maju pravdu
preto si myslím, že takéto veci by si mali ľudia medzi sebou vydiskutovať, lebo ak má jedna strana pocit, že ju ten človek ľúbi, a popritom vidí, že sa očividne snaží o niekoho iného, tak asi to nie je tak celkom v poriadku.
btw obcas by sa hodilo ten teenagersky slang prelozit do slovenciny. starnem, stracam sa.
Promiskuita je matkou HIV!
Vybral by som si rovnako, ta druha je v tvári nejaká čudná!
Rozmýšľal som, ale tieto sa mi pozdávajú! Ale ja mám rad brunetky.
Chlap, na to, aby sa ovládal, musí byť na veľmi vysokej mentálnej úrovni. Hovorí sa, že recept na verného chlapa je... plné brucho a prázdne gule...