Ahoj, stava sa to aj niekomu inemu alebo iba mne?
Ked som sa prvykrat zabuchol, tak to preto, lebo dotycna ma balila, vravela, ze ma miluje a pod, bozkavali sme a pod., a ked som si povedal, ze preco to neskusit s nou, tak do 2 tyzdnov mi povedala, ze to
@unspoken tak neviem, co je kratka doba, ale vzdy to prejavujem druhy...a takisto milujem ta poviem vzdy az ked mi dotycna to povie....
@smajl0 , tiez si myslim, len potom si uzijem len sex, ale ziadnu lasku....chapes, ja chcem oboje
@pragnostick oddaloval som ho uz dostkrat, a skor ony ho inicializuju, ale nepovedal by som, ze hned po sexe ma poslu do riti, az po vyznani alebo aspon vtedy, ked vidia, ze ich chcem tiez....
@hel14 to je zlozite a na dlhsie rozpravanie Ak mi dotycna stale vravi, ako ma zboznuje, tak zacnem i ja jej davat nejake komplimenty a tak,...ked ma bozkava, tak i ja ju zacnem po case spontanne bozkavat....ak mi povie pod dlhsom case, ze ma miluje, tak i ja jej to poviem, ale neopakujem stale.....naposledy jedna so mnou chcela chodit do kina, na korcule, proste vonku a davala mi milion komplimentov vtedy, ked som jej ja navrhol, aby sme sli do kina, a samozrejme tiez som jej daval nejake komplimenty, potom objatia, bozky a tak, tak uz ma kopla do riti obrazne povedane
Ja som vzdy sa zamiloval do zeny az vtedy, ked ona mi prva dala jasne najavo, ze ma chce, a vzdy sa to posralo vetdy, ked som jej ja dal najavo, ze aj ja ju chcem, ci uz dlhsim objatim, bozkom alebo tym, ze som chcel s nou travit cas a volal ju niekam von......akoby kym som nedostupny, tak je to ok, ale ked i ja chcem, tak ma nechcu, ale to je na hovno, chapes...nesmiem nikdy chciet milovat zenu?
@maximax smieť milovať ženu môžeš, ale nesmie o tom vedieť na začiatku boli tiež podobné problémy, ale teraz mám už stalé dievča polroka. dávam jej toľko ľadu koľko ide a ide to. chlap nie je proste na presladené rečičky, ale na to aby ženám dával ľad!!! mojej súčasnej sa ten ľad páči hihi... otázne je však, že ako dlho to vydržím hrať, to je vec druhá, ale zatiaľ dá sa to.
@zirafkaadka ja vacsinou hovorim, ze som zamilovany alebo ze sa mi dotycna paci alebo, ze ju lubim ...milujem ta som povedal len raz, ale to preto, lebo i ona mi to povedala
@miki24 naco mi je potom zena okrem sexu? ved, davat jej najavo, ze ju milujem nemozem, davat je najavo, ze mi na nej zalezi nemozem, davat jej najavo, ze mi je s nou dobre nemozem...iba a lad a bezcitny sex?
@miki24 inak poznam pary, kde chlap normalne prejavuje lasku zene, ziaden lad a normalne funguju uz vyse 2 rokov, takze ja si myslim, ze je to skor o konkretnej zene, ci chce sladke recicky alebo bohapusty sex
na začiatok áno.. zase nečudujem sa, že ženám sa ľad páči zase, keby som sa dozvedel históriu mojej slečny, koľko chalanov jej povedalo, že ju ľúbi tak sa rehocem. zatiaľ hra na ľad a chlad sa jej páči tak budem v tom pokračovať. sama povedala že sa jej to páči, že presne takýto typ chlapa hľadala. kus k smiechu ale nevadí keď to má takto rada tak sa prispôsobím..
@maximax no ono vieš pekná žena tak tým tvrdší musíš byť. priemerná až podpriemerne vyzerajúca žena tak tam môžeš povedať, lebo zase niet čo sa čudovať. ako som písal polož si otázku, že koľko chlapov to už muselo povedať jej predtým?
podla mna je zle, ze sa robis nedostupny...
lebo si popisal, ako je podla teba v pohode, ked zena robi prve kroky.
tak ti musim ozrejmit, ze nie je.
lebo ja som to zazila.
zena sa citi ako handra, ked musi urobit prvy krok.
zena musi byt nedostupna.
muz je lovec.
no a ked sa role obratia, tak zena je neista svojou zenskostou...
cize aby ti dokazala ze je spravna zena, tak zacne robit drahoty akonahle moze.
kedze vie, ze by si ju ty prvy nikam nezavolal ani nic, lebo tak sa spravas, ze to na tebe vidno na prvy pohlad asi...
tak ti da najavo prva, ale jej je luto aj tak...
takze ked ju zavolas von a vsetko, tak potom uz vie, ze sa ti paci a zacne robit drahoty.
lebo keby robila drahoty ako prva, tak asi k nicomu nedojde...
cize zacni balit baby prvy...
urcite su baby, ktorym to nevadi, ale ja popisujem co sa deje v hlave baby ktora to vnima inak.
resp je to moznost, ktoru vidim ja.
@afew ono zase najskôr bude problém v tom asi, že ako pôsobí. nedostupnosť je pekná vlastnosť, ale na druhej strane pozvať nie je problém. mal som kopu stretnutí so ženami a nepovedali mi nie, keď som ich pozval. tiež najskôr je príliš prítulný hihi. ono nezáleží na tých veciach, pokiaľ ide o dospelých. bratranec sa nedávno ženil a skús hádať, kto lovil ako prvý? žena, ktorá ho vytiahla na 2 týždňa na dovolenku. proste buď si dvaja ľudia sadnú alebo nesadnú. nič viac nič menej, niektorí sú možno aj odsúdení k samote. nie každý môže mať vzťah.
@18 to záleží od šikovnosti. Čo je zlého na tom, keď zavolám chalana von? Trápne, doterné? Keby je dotyčný v mojej spoločnosti a necíti sa so mnou dobre, tak určite to zistím a nebudem sa už snažiť. Ale myslím, že nie každý chlap je rovnaký. Rovnako ako aj dievča.
A na problém autora asi nemám odpoveď. Tebe nejaká ženská povie krásne slová, využije ťa a pošle ťa do riti? Zvláštne. Veď to musíš vidieť na babe, keď ťa skutočne ľúbi. To z nás vyžaruje.
Tak zasa nie každá no. Každopádne držím palce, aby si bol čo najďalej od tých mŕch a veľa šťastia!
@miki24 to mas pravdu, tiez som chladnejsi na tie krajsie, ale pointa je v tom, ze i priemerna ma posle do riti, ked len jej dam najavo, ze chcem byt s nou castejsie....a ak zena hlada chlapa, co ju lubi, tak nebude proste pocitat, kolko jej to niekto povedal predtym, ale ze ci citi uz teraz lasku
@afew citaj to do konca, neskor som ja sam zacal balit baby ako prvy, takze ziadna sa nemusela snazit ako chudera, ale ako vravim, najprv ide zaujem len z mojej strany, potom aj z jej strany a ked vidim, ze ma uz aj ona chce, tak to chcem "posunut" dalej, to funguje az do okamihu, ked chcem nieco vaznejsie ako len chodit na rande, do kina, von a tak, ale sa snazim aj pochopit ju viac, podporovat ju, fakt ju spoznat...vtedy ma kludne na druhy den po sexe posle do kelu a zacne sa mi vyhybat...
ale by som povedal, ze nedostupnost dost casto funguje-priklad z pred dvoch rokov: jedna obycajna kamoska!!, sa mala so mnou stretnut po 2 mesiacoch, ja som mal blbu naladu, tak som sa spraval trocha odtazito (aby nemusela trpiet moju blbu naladu), a vies co? sama od seba ma zacala volat na veceru (povedal som, ze nemam cas), potom na jedno pivo, a nakoniec ked som odchadzal, tak stale dobiedzala, aby sme zasli niekedy na pivo /my dvaja iba), proste uplne z cista jasna, a to dovtedy sme ledva spolu pokecali v ramci partie...a uplne nakoniec ma obimala aspon 2 minuty---potom som jej zacal to opetovat, a o tyzden bola chcela byt zase len kamoskou...ja neviem, ci to je nejakou nadrzanostou, tak ma preto balia alebo co, a pritom nic vaznejsie nechcu...ja nechapem tomu:/
@lansue ja na tom nevidim nic zle, len nemam rad zeny, ktore ma zavolaju von, prejavuju strasny zaujem, nie je problem sa obimat, bozkat, dlho kecat, ale ked ich zavolam ja von, ze ich chcem, tak zrazu sa mi vyhybaju a maju reci, ze sme kamosi a blabla...nechapem preco davaju falosne nadeje??:/
ako sex som nemal s kazdou, ktora mi toto spravila, ale ja to beriem ako "citove" vyuzitie, neviem ci na zvysenie sebavedomia alebo co...ved uznaj, co by si si myslela o chlapovi, ktory ta pozve von, hovori ti aka si super a pod., vola ta aj potom von, prip. ti aj navrhne sex, ked uz sa tak dobre poznate a mate radi, ale ked ty zacnes prejavovat k nemu city v style, ze ho mas rada, ze chces vediet, ci ma rad hento alebo tamto, ked mu zacnes navrhovat, aby ste tentokrat sli tam a tam, tak zrazu sa zdekuje a v lepsom pripade sa ti ozve a povie, ze to bral len z kamaratsva, v horsom ti ani neodpise a ty kukas, ze wtf?
no ja ti neviem, pride mi, ze chces ist na istotu a vyzeras tak vypocitavo a ony sa toho boja.
@lansue hej len co by si urobila, keby raz kto ta odmietne ta pozve von o nejaky strasny casovy odstup dajme tomu pol roka? a neda ti ani vysvetlenie preco vtedy nechcel a teraz hej...verila by si mu este? co robil dovtedy? nahanal ine baby a nedali mu tak stara partia je ista? co by si si pomyslela? keby ti ani neodpovedal na to, len sa vyhybal tej teme a vravel ze dolezite je co je teraz...si ma sice netagla ale ma zaujima co na to vravis, lebo popisala som to trocha velmi vseobecne najprv a takto to mozno vyznieva inak...lebo aj ja som mala ten pocit, ze ved skusim raz a potom ho necham. tak bolo. lenze som necakala, ze este niekedy si to rozmysli...
@afew
Ak by sme si veľmi dobre rozumeli, cítila som sa vtedy v jeho spoločnosti dobré. Tak by som asi pozvanie prijala. A keď je to možnosť, že ma teraz chce, veriť, neveriť. Určite sa mu nehodím okolo krku /i keď by som možno chcela/ . Ale asi by som mu verila, lebo keby to nemyslel vážne, tak pochybujem, žeby sa mi po toľkom čase ozval.
Keby ma bral len ako pocestnú na ceste životom, tak by sa mi sám od seba neozval. A keď sa k tej téme nevyjadruje, to už neviem. To asi je už od povahy Či sa ti hneď otvorí alebo až potom.
Čakaj, preveruj, pozoruj a uvidíš! Samozrejme musíš aj ty chcieť
@afew ale ono potrebujú aj chlapi čas niekedy. tiež majú aj svoje problémy a nemusia naháňať ženské. osobne pred poslednou známosťou 2,5 roka som nemal ani rande, lebo som vedel, že na vzťah sa necítim tak som zrušil 4 slečny. k čomu by ich bolo lákať, keď podmienky neboli priaznivé. čiže vzťah nezáleží len od príťažlivosti, ale aj faktoru času. pokiaľ sa stretnú 2 faktory tak môže byť úspech, ale ak nie tak bohužiaľ. ako sa hovorí jednoducho niekedy treba byť aj v správnom čase na správnom mieste. no nie?
@afew nevolal pochopiteľne 1-2,5 roka je až moc dlhá doba, ale po polroku by som sa možno ešte ozval nejakej pár mesiacov nie je až tak veľa, hoci tiež asi by som riešil skôr, že čo si pomyslí...
@allmall a preco to robis_ inak super, ze mas take myslenie...aspon mi mozno vysvetlis toto: raz mi jedno dievca napisalo, ze nech sa stretnime mimo skoly a ja , ze kludne, ked bude mat cas, tak mozeme skocit na pivko albo caj..a odvtedy uz nic chapes, sama navrhne, ze podme a ked poviem, ze fajn, tak nic ...ja potrebujem vysvetlenie mrchy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ja nechapem, preco vzdy, ked prejavim lasku (alebo aspon, ze chcem s nou nieco mat), tak sa kazde dievca zdekuje prec,?
asi to hovoris az priliz kazdej za kratku dobu a kukaju na teba ze ti pekne hrabe
@smajl0 , tiez si myslim, len potom si uzijem len sex, ale ziadnu lasku....chapes, ja chcem oboje
@pragnostick oddaloval som ho uz dostkrat, a skor ony ho inicializuju, ale nepovedal by som, ze hned po sexe ma poslu do riti, az po vyznani alebo aspon vtedy, ked vidia, ze ich chcem tiez....
@hel14 to je zlozite a na dlhsie rozpravanie Ak mi dotycna stale vravi, ako ma zboznuje, tak zacnem i ja jej davat nejake komplimenty a tak,...ked ma bozkava, tak i ja ju zacnem po case spontanne bozkavat....ak mi povie pod dlhsom case, ze ma miluje, tak i ja jej to poviem, ale neopakujem stale.....naposledy jedna so mnou chcela chodit do kina, na korcule, proste vonku a davala mi milion komplimentov vtedy, ked som jej ja navrhol, aby sme sli do kina, a samozrejme tiez som jej daval nejake komplimenty, potom objatia, bozky a tak, tak uz ma kopla do riti obrazne povedane
Ja som vzdy sa zamiloval do zeny az vtedy, ked ona mi prva dala jasne najavo, ze ma chce, a vzdy sa to posralo vetdy, ked som jej ja dal najavo, ze aj ja ju chcem, ci uz dlhsim objatim, bozkom alebo tym, ze som chcel s nou travit cas a volal ju niekam von......akoby kym som nedostupny, tak je to ok, ale ked i ja chcem, tak ma nechcu, ale to je na hovno, chapes...nesmiem nikdy chciet milovat zenu?
lebo si popisal, ako je podla teba v pohode, ked zena robi prve kroky.
tak ti musim ozrejmit, ze nie je.
lebo ja som to zazila.
zena sa citi ako handra, ked musi urobit prvy krok.
zena musi byt nedostupna.
muz je lovec.
no a ked sa role obratia, tak zena je neista svojou zenskostou...
cize aby ti dokazala ze je spravna zena, tak zacne robit drahoty akonahle moze.
kedze vie, ze by si ju ty prvy nikam nezavolal ani nic, lebo tak sa spravas, ze to na tebe vidno na prvy pohlad asi...
tak ti da najavo prva, ale jej je luto aj tak...
takze ked ju zavolas von a vsetko, tak potom uz vie, ze sa ti paci a zacne robit drahoty.
lebo keby robila drahoty ako prva, tak asi k nicomu nedojde...
cize zacni balit baby prvy...
urcite su baby, ktorym to nevadi, ale ja popisujem co sa deje v hlave baby ktora to vnima inak.
resp je to moznost, ktoru vidim ja.
A na problém autora asi nemám odpoveď. Tebe nejaká ženská povie krásne slová, využije ťa a pošle ťa do riti? Zvláštne. Veď to musíš vidieť na babe, keď ťa skutočne ľúbi. To z nás vyžaruje.
Tak zasa nie každá no. Každopádne držím palce, aby si bol čo najďalej od tých mŕch a veľa šťastia!
@afew citaj to do konca, neskor som ja sam zacal balit baby ako prvy, takze ziadna sa nemusela snazit ako chudera, ale ako vravim, najprv ide zaujem len z mojej strany, potom aj z jej strany a ked vidim, ze ma uz aj ona chce, tak to chcem "posunut" dalej, to funguje az do okamihu, ked chcem nieco vaznejsie ako len chodit na rande, do kina, von a tak, ale sa snazim aj pochopit ju viac, podporovat ju, fakt ju spoznat...vtedy ma kludne na druhy den po sexe posle do kelu a zacne sa mi vyhybat...
ale by som povedal, ze nedostupnost dost casto funguje-priklad z pred dvoch rokov: jedna obycajna kamoska!!, sa mala so mnou stretnut po 2 mesiacoch, ja som mal blbu naladu, tak som sa spraval trocha odtazito (aby nemusela trpiet moju blbu naladu), a vies co? sama od seba ma zacala volat na veceru (povedal som, ze nemam cas), potom na jedno pivo, a nakoniec ked som odchadzal, tak stale dobiedzala, aby sme zasli niekedy na pivo /my dvaja iba), proste uplne z cista jasna, a to dovtedy sme ledva spolu pokecali v ramci partie...a uplne nakoniec ma obimala aspon 2 minuty---potom som jej zacal to opetovat, a o tyzden bola chcela byt zase len kamoskou...ja neviem, ci to je nejakou nadrzanostou, tak ma preto balia alebo co, a pritom nic vaznejsie nechcu...ja nechapem tomu:/
@lansue ja na tom nevidim nic zle, len nemam rad zeny, ktore ma zavolaju von, prejavuju strasny zaujem, nie je problem sa obimat, bozkat, dlho kecat, ale ked ich zavolam ja von, ze ich chcem, tak zrazu sa mi vyhybaju a maju reci, ze sme kamosi a blabla...nechapem preco davaju falosne nadeje??:/
ako sex som nemal s kazdou, ktora mi toto spravila, ale ja to beriem ako "citove" vyuzitie, neviem ci na zvysenie sebavedomia alebo co...ved uznaj, co by si si myslela o chlapovi, ktory ta pozve von, hovori ti aka si super a pod., vola ta aj potom von, prip. ti aj navrhne sex, ked uz sa tak dobre poznate a mate radi, ale ked ty zacnes prejavovat k nemu city v style, ze ho mas rada, ze chces vediet, ci ma rad hento alebo tamto, ked mu zacnes navrhovat, aby ste tentokrat sli tam a tam, tak zrazu sa zdekuje a v lepsom pripade sa ti ozve a povie, ze to bral len z kamaratsva, v horsom ti ani neodpise a ty kukas, ze wtf?
@lansue hej len co by si urobila, keby raz kto ta odmietne ta pozve von o nejaky strasny casovy odstup dajme tomu pol roka? a neda ti ani vysvetlenie preco vtedy nechcel a teraz hej...verila by si mu este? co robil dovtedy? nahanal ine baby a nedali mu tak stara partia je ista? co by si si pomyslela? keby ti ani neodpovedal na to, len sa vyhybal tej teme a vravel ze dolezite je co je teraz...si ma sice netagla ale ma zaujima co na to vravis, lebo popisala som to trocha velmi vseobecne najprv a takto to mozno vyznieva inak...lebo aj ja som mala ten pocit, ze ved skusim raz a potom ho necham. tak bolo. lenze som necakala, ze este niekedy si to rozmysli...
Ak by sme si veľmi dobre rozumeli, cítila som sa vtedy v jeho spoločnosti dobré. Tak by som asi pozvanie prijala. A keď je to možnosť, že ma teraz chce, veriť, neveriť. Určite sa mu nehodím okolo krku /i keď by som možno chcela/ . Ale asi by som mu verila, lebo keby to nemyslel vážne, tak pochybujem, žeby sa mi po toľkom čase ozval.
Keby ma bral len ako pocestnú na ceste životom, tak by sa mi sám od seba neozval. A keď sa k tej téme nevyjadruje, to už neviem. To asi je už od povahy Či sa ti hneď otvorí alebo až potom.
Čakaj, preveruj, pozoruj a uvidíš! Samozrejme musíš aj ty chcieť