že keď ľudia vo filmoch pijú z nepriesvitných pohárov vodu, tak tam nič nemajú, len sa hrajú, že pijú? Príkladom je panelák. A dosť ma to vie vytočiť To tam nemôžu piť kávu? Alebo aspoň čistú vodu, nech im tam dajú. Alebo to sa mi iba zdá???
mna zase vie vytocit ze v big bang theory su skoro stale v jedalni a vsetci sedia a maju plne taniere ale takmer nikdy nevidiet zeby si niekto dal nieco do ust, furt len kecaju...ale to sa zdaleka nechyta na to, ako ma vytacaju vselijake pocitacove zvuky vo filmoch, to z duse nenavidim...chalan si daco googli a zvuky z pocitaca jak keby hackoval pentagon...falosne pitie z pohara by som este vydrzal
@4 súhlasím... aj v spidermanovi II bolo ... ze vezme dýku z podstavca a zvuk akoby vytahoval mec z posvy... vsak to by bolo ledva pocut... a to iste ked tu dyku vytahoval....
no toto je fakt závažný problém... skús nepozerať debiliny a la panelák. alebo telku vôbec. potom možno uvidíš ten blahodarný účinok absencie telky na tvoj rozum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
zdá sa mi ako by boli všetci napitý...