Preco mladi ludia sexuju velmi casto,,podla mna v 90 percentach bez kondomu
poznam niekolko dievcat co maju 18az 21 rokov a su tehotne iba koli tomu ze sa do nich chlapec spravil a su velke katolicky resp. sa boja ze by uz nikdy neotehotneli,tak nesli na potrat.
je to podla mna dost skazena mladost mat v takomto veku dieta,navy
treba byt verny a nemusis sa bat, mi mame antiku a ziadny kondom netreba uz roky. kazdy ma na to iny pohlad ale vernost je cesta a nie menit partnerov.
ja by som si to bez ochrany ani neužila, stále mysliet na to, že či náhodou sa čosi nestane... radšej sex s kondomom... jasné, vidím tam rozdiel, ale nie tak strašne velký rozdiel
@soreljulien to je az o tolko horsi ten sex s kondomom ako bez neho? je mi jasne ze je,lebo skratka tak nieje penis uplne priamo vo vagine ale v gume.. ale nestoji to zato ludia?? mat povecme o 20 percent slabsi zazitok so sexu ale mat 99 percentnu istotu. neotehotnenia a nedostania pohl.chorob?
@salamandra1999 to ja neriešim ja mám rád len sex bez gumy a ostatné mi je šum a fuk ak žena otehotnie nebude prvá ani posledná ktorá sa bude musieť starať o dieťa a čo sa v mladosti naučíš na starosť ako keby si našla takže tak :happy:
ak by mi chlap raz v zivote povedal, ze si ten kondom neda, lebo "s kondomom sa mu to nepaci", resp. vsetky tamtie peachoviny o lizani lizatka cez sklo apod , tak by sme razom dosexovali. navzdy.
A tiež najviac na svete neznášam mužskú aroganciu v zmysle "mne sa guma nepáči ja si ju nedám lebo eeee lebo nechcem, tak veď v najhoršom si dáš tabletku po a neboj ja sa nespravím do teba" ...To je úplne na kopačku do hlavy.
(Zase iná vec je, že niektorým chlapom naozaj padne erekcia vo chvíli, kedy si ho nasadia)
Nech už sa predáva chémia, čo chlapom dočasne zneplodní spermie a všetci budú spokojní
ježííšmária. veď nech si každý sexuje, ako sa mu páči.
ja si sexujem ako chcem a je mi úplne jedno či má nejaká čubka pohlavnú chorobu alebo ide 10krát za rok na potrat. :letim:
tiez keby mi bola odmietnuta guma, tak danu osobu asi kopnem do hlavy a HAK brat nemienim, nemam ziadne ine zdravotne problemy, kvoli ktorym by sa mi oplatilo take lieky brat
a nech sa nevyhovaraju len chlapi, ze s kondomom je to onicom, vraj aj zeny citia rozdiel (ja to nedokazem povedat, lebo som nikdy nesla bez ochrany, aspon sa mozem pochvalit niecim )
@momoglamorous neskusila? tak potom nevies rozdiel je maximalny, su proste zeny ktore su aj alergicke na latex, davno som to riesil, co sme lekarni vymietli aby sme zohnali a to len na objednavku, ked ine ako latexove gumi nahanas. Kedze mame antiku a sme si verny zena neroztahuje nikde ja tiez nebeham za inymi tak coho sa bat? to len nejake radodajky sa boja co roztahuju kade tade a takym sa necudujem ze len gumu lebo sa boja, taku by som nechcel za nic na svete mat.
@niktozaujimavy a co ked mozes mat sex tak cca raz do tyzdna, lebo inokedy nemas kde? urcite by som z tohto dovodu brala hlupu antiku kvoli jednomu razu do tyzdna za 30e ci kolko to stoji a este to aj rozhadze hormony...asi nevies, ze tieto tabletky sa v prvom rade beru napr. na polycisticke vajecniky a ine zdravotne problemy a az potom kvoli ochrane, ked to zena chce len kvoli sexu, aj gynekolog uzna, ze musi byt hlupa, aj ked sa na tom aspon nabali..
kebyze spartnerom spolu byvame, sme spolu automaticky casto intimne, vtedy by som zvazila HAK, inak nemam zaujem
kad etade? ja som mala a mam stale toho isteho jedineho chlapa a som za gumu, nejako ti nevychadzu tie hypotezy
a btw HAK moc neverim, uz len kvoli miesaniu si sekretov a uz vobec nechapem tie, co si nechaju, aby s aim chlap spravil dovnutra, ked neplanuju mat deti...
@momoglamorous vsak to ze nechapes preco, hak berie aj kvoli rozhodenej mesacnej cervenej, mame naplaste nie tabletky, co je dost velky rozdiel, nerozhodi ti nic akurat tak upravy, mi zijeme spolu uz 11 rok a praveze ked nechceme mat este deti tak nevidim nic zle na tom. Chodi podstivo na G kontroli a pecenove testy a vsetko ma v poriadku, ale nejdem ta presviedcat vsak si stastna z gumou tak ti prajem nech ti to aj vydrzi len nekritizuj tych co si sex uzivaju naostro kedze si to nezazila ako pises. moja by mi dala gumu akurat tak na krk aby som sa mohol na nu obesit, a nik v okoli by gumu nepouzil a nie muzi ale zenam to dost vadi, ale asi sme s inych svetov a inej spolocnosti.
ja len, že furt lepšie rodiť v 19-21 rokoch (kedy už má väčšina skončenú strednú a VŠ sa (napr. externe) popri dieťati študovať dá), ako ísť na potrat.
@kills to povedz tomu, kto ťa radšej nestrekol do toho kondómu, pretože tvoje jebnuté invektíva a tak dementne explicitný obsah správ na moju adresu by mi tu ale absolútne nechýbal, ty VACCA SERVA @tasha ego autem sum puer, excusatio :-S Anus es conservative
ale hej...je to o sprostosti.
sú mladí, pobláznení, zaľúbení...nedávajú pozor..alebo nechcú dať pozor. neuvedomujú si plne tie následky.
(alebo je shit, keď baba verí svojmu maximálne zamilovanému priateľovi, ktorý má komplex z jej ex a chce si ju poistiť...)
a zbadajú sa, až keď je neskoro.
to, ze ma niekto 18 neznamena, ze je dospely a zodpovedny... decka si veria, ze im sa to stat nemoze, aj tak nemaju prachy na kondomy, radsej ich daju na chlast a cigarety... tiez je to neprakticke so sebou vsade vlacit kondomy (hlavne, ze krabicka cigariet prakticka je)... a napokon su tu predsudky, ake je to s kondomom na nic... nie je, je to sila zvyku... ale to je tazke mlademu cloveku vysvetlit
90% si si vycucala s prsta. Je to nezmysel. A keď už sú nezodpovedné tak sa k tomu aspoň postavili dospelo a dieťa si nechali. Sexovať bez ochrany a ísť na potrat je nie len nezodpovednosť ale aj vražda.
No a inac s gumou mi to pride take...neosobne, neintimne, neromanticke, ale ked sa inac neda, tak sa inac neda. Topka (ak HAK neratam) je podla mna pharmatex + prerusovana, aj bezpecne, aj si to clovek uzije.
@salamandra1999
tak zaprvé kresťanstvo nielenže učí že kondómy sú vražda rovnako ako potrat (hej, teraz už sa tvária že to netvrdia, ale kým to reálne vymizne z povedomia indoktrinovaného ľudstva to ešte potrvá), zadruhé čím viac je človek veriaci tým menej má obvykle sexuálneho vzdelania (extrémny príklad amerika kde 18ročné baby z katolíckych škôl často fakt nevedia ako prebieha počatie), zatretie čím viac potláčaš nejaký pud, tým silnejšie sa časom snaží prejaviť, čiže keď sa potlačený sexuálny pud nevzdelaných alebo aj vzdelaných veriacich nakoniec prejaví, tak sa prejaví tak prudko a intenzívne, že proste majú v piči...
ehm... je im to jedno, chápeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A tiež najviac na svete neznášam mužskú aroganciu v zmysle "mne sa guma nepáči ja si ju nedám lebo eeee lebo nechcem, tak veď v najhoršom si dáš tabletku po a neboj ja sa nespravím do teba" ...To je úplne na kopačku do hlavy.
(Zase iná vec je, že niektorým chlapom naozaj padne erekcia vo chvíli, kedy si ho nasadia)
Nech už sa predáva chémia, čo chlapom dočasne zneplodní spermie a všetci budú spokojní
ja si sexujem ako chcem a je mi úplne jedno či má nejaká čubka pohlavnú chorobu alebo ide 10krát za rok na potrat. :letim:
a nech sa nevyhovaraju len chlapi, ze s kondomom je to onicom, vraj aj zeny citia rozdiel (ja to nedokazem povedat, lebo som nikdy nesla bez ochrany, aspon sa mozem pochvalit niecim )
@mojdedo dedusko tu dlho nebol :p
kebyze spartnerom spolu byvame, sme spolu automaticky casto intimne, vtedy by som zvazila HAK, inak nemam zaujem
kad etade? ja som mala a mam stale toho isteho jedineho chlapa a som za gumu, nejako ti nevychadzu tie hypotezy
a btw HAK moc neverim, uz len kvoli miesaniu si sekretov a uz vobec nechapem tie, co si nechaju, aby s aim chlap spravil dovnutra, ked neplanuju mat deti...
@Shoesmaniac uz som si myslel ze len tu ja v okoli mam divne kamaratky a znamich co ho nepouzivaju
nesexujte a máte po probléme
ani neviete v čom všetkom ušetríte
@tasha ego autem sum puer, excusatio :-S Anus es conservative
...enough birdz for today
@46 sem tam si musím aj ja robiť piču
ale hej...je to o sprostosti.
sú mladí, pobláznení, zaľúbení...nedávajú pozor..alebo nechcú dať pozor. neuvedomujú si plne tie následky.
(alebo je shit, keď baba verí svojmu maximálne zamilovanému priateľovi, ktorý má komplex z jej ex a chce si ju poistiť...)
a zbadajú sa, až keď je neskoro.
Koniec hlásenia.
@39
tak zaprvé kresťanstvo nielenže učí že kondómy sú vražda rovnako ako potrat (hej, teraz už sa tvária že to netvrdia, ale kým to reálne vymizne z povedomia indoktrinovaného ľudstva to ešte potrvá), zadruhé čím viac je človek veriaci tým menej má obvykle sexuálneho vzdelania (extrémny príklad amerika kde 18ročné baby z katolíckych škôl často fakt nevedia ako prebieha počatie), zatretie čím viac potláčaš nejaký pud, tým silnejšie sa časom snaží prejaviť, čiže keď sa potlačený sexuálny pud nevzdelaných alebo aj vzdelaných veriacich nakoniec prejaví, tak sa prejaví tak prudko a intenzívne, že proste majú v piči...
ehm... je im to jedno, chápeme