@1 plne súhlasím vieš keď spraví chalan niečo pre babu, tak väčšinou o neho nemá záujem a naopak zase keď na ňu kašle tak ide po ňom .. čím to je, čím to je ?
@6 ...ked sa nad tym tak zamyslim, je to pravda...ale ked sa mi niekto paci a zozaciatku o mna nejavi zaujem a potom sa so mnou zacne bavit tak aj tak sa mi paci...u mne je to tak, ze ked o niekoho mam zaujem tak o neho mam zaujem...a kednie, tak moze robit co len chce, ale aj tak sa mi nebude pacit ...
a k teme..urcite vsetko nerobia baby...ja nemam pocit ze robim vsetko ja...naopak...s chalanom, s ktorym som chodila...on ma vzdy tahal von a tak ..on urobil prvy krok s mojou pomocou .. ..ved niektorym dievcatam to vyhovuje, nie? ...a aj niektorim chalanom zase vyhovuje ked mozu vacsinu veci robit oni..a tak ...kazdy je iny
@1 mas pravdu teda aspon hovorim za seba a to ma najviac sere preco my vzdy takych chceme a potom sa zas cudujeme preco mame takych ..no to preto lebo si takych sami vyberieme.. ale v kustickuu srdca chceme presne gentlemanov...
co na to mam napisat. co chcete to mate. a ked chlap nepreukaze zaujem ale vybereete si vy konkretne a idete ho "zbalit" tak si fakt vybereate vy just ako to pisala @moje
Toto je dnešná polemika...baby si vyberú takých, ktorý neurobia nič dokopy...a potom sa rozčuľujú...
Ale ja mám skúsenosť takú...že ja som si vybral dievča...ale aj s jeho pomocou...bolo to vzájomné..a aj naďalej to bude vzájomnné..lebo základom všetkého je rozhovor...rozhovor a ešte raz rozhovor..ak sa mi niečo nepáči..dá sa to povedať aj krajšie aj horšie..treba voliť slová..a nielen trpieť...NIE?
ja mam tiez obcas pocit, ze vsetko musim robit sama. v nasej triede je 8 bab a 21 chalanov a vsetko aby sme zariadili my, lebo oni...neviem co. to len taky neskodny priklad
ja osobne nechápem prečo baby chcú chalanov kt. na nich kašlú.. už len podla mojej logiky by som na takého nešla lebo na mna kašle očividne nemá záujem niečo začínať.. nechapem fakt
a k teme.. lebo sa začala emancipácia a tak si povedal že ked môžu ženy toto môžu aj hento no a tak teraz nerobia nič a pritom sa väčšina stále nadraduje.. a hovorím o väčšine nie o všetkých dakujem
@1 Neplatí to pre všetkých, ja si skôr všimnem toho gentlemana než grázla... Mám radšej keď sa ku mne chalan správa slušne a s akýmsi povedzme rešpektom, nepotrebujem niekoho kto ma považuje za nič nehodné jediného pohľadu (áno, teraz trošku preháňam, ale aspoň to vyjadruje čo tým chcem povedať...)
Jaj tak ja vám to tu teda zhrniem deti moje. Pekne poporiadku. Dievčatá si najprv všímaju vzhľad a nesnažte sa tvrdiť,že nie,pretože to tak je! No a sme doma,pekní chalani si zváčša uvedomujú,že su pekní a taq sa aj správaju(samozrejme výnimky sú),preto môžu byť lenivý,namyslený atď. Takže riadna kopa dievčat si všíma takých. Ďalej su tu chalani,kt. na seba upozorňujú "zlom",rebelantstvom a preto si ich ľudia(dievčatá) všimnú a zas si neiktoré vyberú takého chalana. No a až nakoniec sú tu tí gentlemani. Lenže oni nerozflákajú smetiak aby ste si ich všímali,nemusia byť extra krásne modely,pretože ich kúzlo je v nich a v ich správaní a zváčša chcú aj také dievča,nie povrchné atď. Lenže ked väčšina dievčat ide na tje dve skupiny čo som spomínal,máloktoré vydrží,spoznáva chalanov a až potom si vyberie. A nakoniec v dnešnej dobe je ťažké byť gentlemanom,už to nie je čo bývalo,ľudia sa na vás pozerajú ako na debilov a dokonca aj dievčatá keď im podržíte dvere,podáte kabát....Takže baby,vy sami si vyberáte,kto sa náhli nepreberie ...Nie vždy je dobrý prvý dojem by beli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
to som zas zazila ja..kam ten svet speje to je strasne.
a k teme..urcite vsetko nerobia baby...ja nemam pocit ze robim vsetko ja...naopak...s chalanom, s ktorym som chodila...on ma vzdy tahal von a tak ..on urobil prvy krok s mojou pomocou .. ..ved niektorym dievcatam to vyhovuje, nie? ...a aj niektorim chalanom zase vyhovuje ked mozu vacsinu veci robit oni..a tak ...kazdy je iny
Ale ja mám skúsenosť takú...že ja som si vybral dievča...ale aj s jeho pomocou...bolo to vzájomné..a aj naďalej to bude vzájomnné..lebo základom všetkého je rozhovor...rozhovor a ešte raz rozhovor..ak sa mi niečo nepáči..dá sa to povedať aj krajšie aj horšie..treba voliť slová..a nielen trpieť...NIE?
a k teme.. lebo sa začala emancipácia a tak si povedal že ked môžu ženy toto môžu aj hento no a tak teraz nerobia nič a pritom sa väčšina stále nadraduje.. a hovorím o väčšine nie o všetkých dakujem