Tak, v 13tich by som niečo takéto netvrdil,...potrebujeme sa navzájom, mne keby vezmeš z triedy všetky baby, a ostane mi tam len to stádo infantilných idiotov, tak sa asi zbláznim. Tak isto vo vzťahu, tiež sa potrebujeme navzájom. Lenže ty si určite zaľúbená do chalana, ktorý ťa nechce a teraz ťa chytajú takéto otázky...no ver tomu, že ťa to o chvíľku prejde. V najbližších rokoch si takýchto ešte užiješ. Zmier sa s tým, že chlapi sú omnoho väčšie svine a zvyčajne im nejde o to, o čo ide tebe, a prvé náznaky rozumu sa u väčšiny z nás začínajú prejavovať tak kolo 20ky...
jaaaaj podla mna xlapci nikdy newedeli co xcu a wždy myslelli len na jedno a ked sa najde nejaqy ten tipek co by za to stal taq sa ho netreba pustit.....!!!
neviem, ja by som povedal ze zalezi od typu cloveka a od toho, ako chce zit...mne by teraz napriklad vztah asi prekazal, robim ine veci a na ostatne mi cas neostava...
a su ludia ktori si zvykli ze stale niekoho maju...su zase aj taki, co si zvykli ze nemaju nikoho...kazdy inak
Tak toto je jednoznačne vrchol intelektuálenho zmýšľania. Neviem koľko máš rokov, drahá hlúpo sa pýtajúca, ale myslím, že odpoveď sa skrýva kdesi v hormonálnom centre tvojho pubertálneho zmýšľania. A zrejme vyplýva z potreby sociálnych vzťahov ...
Ale aby som definitívne poprel svoje zmýšľanie napíšem:
No a možno je to aj tým, že chlapi sa vedia potešiť aj sami! Vieš, im to ide na počkanie.
chalani su svine ale napriek tomu nedokazeme zit bez nich...preco??...lebo ...inuu odpoved na to nemam....proste sme pre to vznikli aby sme vytvorili vztah ako je laska,priatelstvo a podobne ...na to sme predsa tu.....a ja dufam...teda viem ze pre kazdeho sa niekto najde
PREčO MY BABY NEMOŽEME ŽIŤ BEZ CHALANOV.. A CHALANI BEZ NAS VEDIA ŽIŤ???????? a myslis si ze niektory chalani nemaju podobny problem? ze sa zamiluju do holky ktora si to nevyzai a klame, podvadza a tak? kvoly jdnej takej sa mi kmarat zabil...ojebovala ho a pokial chodila s nim mala este dalsich troch a tak nakoniec ich nacapal a dozvedel sa ze s tym uz chodi 4 mesiace
akoze nic proti tebe ale ludia su rozny a nevies co niektory ludia prezivaju...nie vsetci ludia su rovnaky....niektory davaju svoje pocity najavo niektory nie...nie vsetci vydia zmysle zivota v tom zbalit a uzit si s co najviac holkami...niektory ludia hladaju a cakaju od vztahu viac nie iba sex....sex nieje vsetko....ja osobne si myslim ze vztah je hlavne o dovere a porozumeni, o tom ze partner ak ma problem moze sa opriet o svojho partnera, moze sa mu vyrozpravat a dostane sa mu pochopenia a lasky...
Hmm tak ja som npr.. na skole strednej .!! kde mame len 2 baby a v mojej triede ani jednu a este zijem... ale keby nemam vidiet babu za cely den tak ma asi ujebe... ci len sestru.! (ZIADNE UCHYLNOSTI JASNEEE) myslim si ze chalan nepriziva vztach tak velmi citovo ako dievca ale zasa vi baby ked ste len trochu pekne mozte mat chlana ked naho ukazete prstom ale chalan babu nie ste tazko dostupne ako ktore. !! keby ste sa viac uvolnili a nemysleli len na lasku ale aj na uzivanie si JASNEEE.. !! NO co uz
elwen - a mimochodom, keby chlapy niesu, tak by ani ten tvoj klonovaci stroj nieje. nikto by ho toriz nevynasiel. za celu historiu exystovala len 1 vedkina, ktora nieco poriadne vymyslela a klonovacia masina to nebola. bez chlapov by si si ani zaznut na hajzly nemohla
PEter piper: na tvojom mieste by som bola radsej ticho, ked celu historiu nas muzi utalalcali nemohli sme studovat nemohli sme nic boli sme pomaly ako dobytok tak radsej netrep blbosti
takze ty o historii, keby som utlacany, tak ze nemozem volit a podobne kraviny, ale som cely den doma a robim si co chcem, zatial co muz tazko dre na chleba, radsej by som picu drzal. co zenam chybalo, mali ste o par vymozenosti menej, ale cely zivot sa o vas muzi starali, tak prosim ta prestan s tymi feministickymi dristami, na to su ine fora.
Peter piper-ty si ako feministka len v muzskom vydani, zatazeny na svoje muzske pokolenie co si mysli ze bez chlapov by to zeny nezvladli. Je smutne ze aj v minulosti aj dnes sa stale najdu muzi co sa stazuju aki su vytazeni,ako je zenam dobre, a aj tak sa len stazuju. Ale ako myslis, je to tvoj nazor a tvoj sposob zmyslania. Moj nazor: Vsetky feministky a chlapov co si myslia ze su Bohovia a bez nich by zeny neprezili--na odstrel.
miat248 - ja mam nahodou zenske rad, ale neznasam pice, ked zacnu tvrdit aki su chlapy ...
ak si to citala od zaciatku urcite ti neusiel prispevok c. 33, kde elwen pise, ake su zeny dolezite, lebo davaju zivot, ako keby sa vam decka same od seba v bruchu kotili. moj nazor je, ze pre zivot je nevyhnutne dolezita jak zena, tak chlap a stym co si napisala sa absolutne neztotoznujem. len som apeloval na ine jeble prispevky. ja sa nehanbim priznat, ze by som bez zeny dlhodobo nevydrzal, ale podaktore asi v pohode bez chlapa, aj tak vsetci vedia, ze je to dobra chujovina.
a dobre budem koncit, aj tak to nepochopia podaktore... slepice
Peter piper: suhlasim s tebou v tom, ze pre zivot je nevyhnutne dolezita aj zena aj muz, jasne ze zenskej sa nenarodi dieta same od seba od bozieho pozehnania,prispevok 33 mal pravdu len spolovice, kedze podstatny podiel na zivote maju aj chlapi. osobne nemam rada zenske co sa vyzdvihuju do nebies ake su dolezite apod., a to iste nemam rada u chlapov.Ale nepacilo sa mi ako si napisal ze by zeny nevymysleli ziadny z vynalezov atd..
moj nazor je ze dokazeme zit bez opacneho pohlavia ale nedokazeme zit bez lasky...a k tomu potrebujeme niekoho komu by sme lasku mohli davat a prejavovat...to vsak vyvracia to ze dokazeme zit bez opacneho pohlavia...zaver ako vela ludi napisalo potrebujeme sa navzajom pretoze sa navzajom doplname...zeny potrebuju muzov lebo im poskytuju ochranu,zabezpecenie a muzi potrebuju zeny lebo v nich nachadzame pochopenie a nehu...myslim si ze na lasku musia byt dvaja a uz od davnych cias to je muz a zena...
Za to ze som tu nebola neznamena ze sa vzdavam..takze vyznamne zeny..Marie Killick: významna biochemicka, Gertrude Elion-vynasla lieky pomahajuce pri liecbe leukemie, malarii herpese, Stephanie Kwolek: objavila chemicku latku ktorej dlhy nazov sa mi nechce vypisovat Hedy Lamarr: vyznamna pri objaveni "prapredka" a klucu k dnesnej bezdrotovej komunikacii..prinos Marie Curie je uz znamy, detto Florence Nightingale..atd. atd. Je pravda ze zeny boli vacsinou vynimocne v medicine, chemii a biologii, nevymyslali ziarovky a parne stroje..ale myslim ze taketo technicke veci mali a vzdy budu mat v krvi chlapi, zeny su vsak uspesne v inych oblastiach. myslim ze je to pekne vzajomne doplnanie sa.
skor by som povedal ze baby bez nas lahsie ziju ako my bez nich nemas pravdu lebo muz potrebuje castejsie sex ako baby a ked ho nema sibe mu z toho ako mne
no ani ja to nechapem minule som s,jednym chalanom isla normal kecali sme a tak sme isli na zastavku a tam sme sa rozpravali zrazu isli okolo nas 2 baby a nic..... boli ticho on odrazu vyrazil za nimi jak neviem co.... aj ich nechcal na ceste a isiel k svojej partii a este mu chalani vraveli ty sa s nou ani nerozlucis? a on ze ved naco..... no fakt povedala som mu ze ci je taky fajnovy ze sa mu nechce ani papulu otvorit a teraz sa neopovazi na mna ani pozriet a jeho partia pohodka.... zlaty je kazdy z nich
blud oni nevedia bez nas zit oni by sa bez nas stratili.mozno nevedia zit bez konkretnej osoby ale behom vecera by neprezili keby sme sa okolo nich nekrutili.oni len cakaju ktora aj padne a poriesi ju
Lebo vacsina bab sa priliz namota a potom su zbytocne smutne... Chalanov to trapi tiez, len to nechcu dat najavo... aj ked je to krásne, chalan so slzami, ale je malo takych ktorí to ukažu... ved kazdemu je dobre ked sa ma ku komu pritulit, pokecat a tak? nie??? je to moj nazor... a nikto mi ho nevezme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Bez nich to proste nejde, a keby sme neboli mi zeny tak nieje na svete ziadny clovek ale si verim co
( 10. Katisq )
a su ludia ktori si zvykli ze stale niekoho maju...su zase aj taki, co si zvykli ze nemaju nikoho...kazdy inak
Ale aby som definitívne poprel svoje zmýšľanie napíšem:
No a možno je to aj tým, že chlapi sa vedia potešiť aj sami! Vieš, im to ide na počkanie.
A tak!
lebo ten pohar mlieka je mimoriadne dobry
su zeny ktore dokazu zit iba s robertkom, ale kazda jedna (okrem feministiek) povie: mäso je mäso.
Jeden muz raz povedal: "Milovat na zene dobre vlastnosti je fajn, ale milovat na nej jej chyby a nedostatky je skutocna laska"
mozes si to kludne aj obratit
Dvaja namornici:
- Ja myslim na nieco a ty skus to uhadnut!
- Fajn.
- Uz to mam.
- Chlpata?
- Ne!
- Tak je to pivo.
Namornici rozmysalju len o 2 veciach: zeny a pivo. To je odpoved na tvoju otazku.
To je pripad ked vas muzi potrebuju
Ked vas nepotrbujeme, tak asi preto:
a) lebo tam je pivo
b) lebo bojime sa od svokrov
c) lebo je gay (neeeee ja nesom)
Alebo na tento pripad mam tiez jeden vtip:
Muz zomrel, sv Peter uz ho caka.
- Meno?
- (nejake meno). A dostanem sa do nebi?
- Lutujem ale nie. Prave renovujeme. Zatial mozete ist len do pekla:
1. stupen politici - neradim vam.
2. stupen - tam je moc teplo
3. stupen - v telke davaju cely den Talk Show
- Tak by som uz radsej zostal zive.
- Mozete urobit! Ponahlajte sa lebo vasa manzelka presne za 12 minutach spacha samovrazdu.
- Aha. Nemozem tu este takych 20 minut zostat a poobzerat sa?
druha vec, klonovanie? pekna futuristicka myslienka
zenskeho rozmnozovania
pocula si niekedy o skumavkach? ale zaklad je vzdy semeno, takze by si bola asi zbytocna v tomto pripade, nemas cim prispiet
takze ty o historii, keby som utlacany, tak ze nemozem volit a podobne kraviny, ale som cely den doma a robim si co chcem, zatial co muz tazko dre na chleba, radsej by som picu drzal. co zenam chybalo, mali ste o par vymozenosti menej, ale cely zivot sa o vas muzi starali, tak prosim ta prestan s tymi feministickymi dristami, na to su ine fora.
ak si to citala od zaciatku urcite ti neusiel prispevok c. 33, kde elwen pise, ake su zeny dolezite, lebo davaju zivot, ako keby sa vam decka same od seba v bruchu kotili. moj nazor je, ze pre zivot je nevyhnutne dolezita jak zena, tak chlap a stym co si napisala sa absolutne neztotoznujem. len som apeloval na ine jeble prispevky. ja sa nehanbim priznat, ze by som bez zeny dlhodobo nevydrzal, ale podaktore asi v pohode bez chlapa, aj tak vsetci vedia, ze je to dobra chujovina.
a dobre budem koncit, aj tak to nepochopia podaktore... slepice
...BLBOST:p
ale nie ja neviem..ja na mojho niekedy nadavam a chytam sa za hlavu,ale vazne si neviem predstavit zit bez neh
nikto nevie zit bez nikoho, lebo sme na to stvoteni kurva drát
Lebo vacsina bab sa priliz namota a potom su zbytocne smutne... Chalanov to trapi tiez, len to nechcu dat najavo... aj ked je to krásne, chalan so slzami, ale je malo takych ktorí to ukažu... ved kazdemu je dobre ked sa ma ku komu pritulit, pokecat a tak? nie??? je to moj nazor... a nikto mi ho nevezme