U mňa je to skôr tým že keď prídem neskoro poobede už k večeru zo školy a si trocha ľahnem a pospím poobede nejaké 2 - 3 hodinky tak potom sa mi jasné že nechce spať. Ale keď fachčím od 6:00 do 19:00 v škole len s 2 hodinami na prestávku a prídem a ešte sa učím tak o 22:00 alebo 23:00 spím jak nič. Proste treba si upraviť režim dňa ale človek čo si tak zvykne ako ja od ZŠ chodiť spať najskôr o 00:20 dnes už aj o 3:00 tak to už tak zaužívam ešte dobre že máme kávu
@Tomas všimol som si že nejde zahlasovať za možnosť : chýba mi mamka, ktorá povie: "Á spať!" , namiesto toho to hodí do diskusie, toto som si všimol aj na viacerých anketách asi to je dačo so špeciálnymi znakmi v tomto prípade "-úvodzovky , a na jednej ankete tuším nešlo kôli >> , ja len pre info že keď bude mať dakto čas nech sa na to pozrie
@Schizofrenik ked si sxizofrenik, tak mozes byt z casti zena a z casti muz a zensky rod je tam preto, lebo sa pytam preco ja ako ja nie ini nejdu spat, ale jasne, ze kazdy hlasuje za moznost, ktora je jemu vyhovujuca, tak to bolo myslene
@Lilushka19 aa celkom dobre funguje, len jedna moznost sa hadze do komentov ale to nevadi, hlavne, ze sme vsetci zdravi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
sakra zase je po polnoci a ešte som hore (
@Nikeboy no to poznam, nastastie uz mam vlastny komp
no uz treba spat vazne!
@Lilushka19 aa celkom dobre funguje, len jedna moznost sa hadze do komentov ale to nevadi, hlavne, ze sme vsetci zdravi
nezaplat ucet za internet .. a hned budes chodit skor spavat