sak z partizanskeho mas na birdzi tolko dievcat pred par mesiacmi si v kazdej druhej diskusii o vztahoch nadavali do kuriev
ale vazne neries tu picoviny...kopa starsich chalanov co poznam nema ci este ani nemala babu a su tu...ja som sa uz poucil ze lepsie si pockat ako sa hrnut a najst si nejaku jebnutu detstku picu ktora nie je na nic dobra
netlac sa niekam,kde ta nechcu. Vsetko chce cas, a ak chces stastiu trosku dopomoct tak chod vonku, s kamosmi,sa zabavit dakde,do nerjakeho klubu,zoznam sa snovymi dievcatmi,alebo obvolaj stare kamosky a komunikuj,komunikuj a komunikuj. Kto sa vela pyta,vela sa dozvie. A ked spoznas taku ktora ta zaujme,tak to s nou skus...
Ale ked budes sediet doma,nechodit von a len nadavat ...tak ti to bude hovno platne.
@18 ja zastavam nazor ze do 20-25 sa neoplatia vazne vztahy...vacsina sa aj tak rozpadne...najhorsie je ak uz maju deti...teraz co zistujem vela znamich bab v mojom veku a o par rokov mladsich uz beha s kocikmi no otras...sorry za off
@21 je t oindividualne ale vidim to tak do 20 rokov. Pretoze v puberte sa treba vyburit a potom prijde uz klud. PO dvadsiatke by malo prijst obdobie uz rozumu a zamyslania sa nad zivotom a buducnostou a tam prichadza aj uloha partnera.
@23 a to co mas za skolu,ze si tam sam chalan. Neverim,ze nemas ziadnych kamosov,ani zo ZS,ani ziaden sport nerobis? Ani nikde nejdes sadnut?
V najhorsom pripade sa chod zabavit s tymi babami,sak ta zoznamia s nejakymi kamoskami... proste bud spolocensky...
@41 nenavidim takycht hajzlikov,co verejne prezentuju tieto sracky. Poslal by som ich na nutene prace,upratovat bordel niekam do koncentracnych taborov,nech vidia a citia co ich ,,vodca,, sposobil...
aha tak dobre no zmyja, lebo ja som do jeho profilu čumel jak trt a nič nackov neonacistov a neviem jakých idiotov fakt nemusím, hlavne pre niekdajší incident ktorý tu nebudem zbytočne rozmazávať lenže k tej nenávistí patria aj veriaci fanatici
@46 Tikalok - wow,to sme tu akoze nejaka znama skupina,cinky sa potesi.. a stale nechapem, ako tie nase mena suvisia s diskusiou,ci si len tak chcel reklamu spravit??
Skús zajsť niekam do spoločnoti a zoznám sa z nejakou babou... Síce to záleži od toho či chceš vážny vsťah alebo si len zablbnuť oboje je dobré.. .. Na vážny vsťah odporúčam zriešiť ženskú ktorú poznáš dlho... Treba chodiť medzi ľudí a byť neobyčajny aby ženske v tebe nevideli ten stereotyp... Vezmí si mňa ja nemám problém zbaliť hocijake dievča to už väčší problém ich mám dostať do postele, ale vec že kedysi som tiež tak pičoval ako ty že nemám babu..
Ked nejsi tak to neries. Mne sa paci jedna baba ale ona ma frajera. Kym nestretnes nejaku co by sa ti pacila tak to neries. Ja som taku stretol a moc happpy nie som. Radsej keby som ju nestretol ked ma nechce. Poradte, jak sa ziskavaju baby ked maju frajerov a su ultra super pekne???
Ale ona je najlepsia aku poznam. Ako mozem hladat nejake baby ked mam rad iba ju. A prebercivy som nebol nikdy. Az teraz...Lenivy fakt nie som. Mam toho na praci az dost.
magnat:
Ty si ale pripičník.... Pozadanej.... Robíš chybu mladý lebo ja som robil to isté a potom som sa toľko kokotin narobil že už tú ženskú skôr nenávidim ako milujem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
asi si este nestretol taku, kt by ti vyhovovala
ale vazne neries tu picoviny...kopa starsich chalanov co poznam nema ci este ani nemala babu a su tu...ja som sa uz poucil ze lepsie si pockat ako sa hrnut a najst si nejaku jebnutu detstku picu ktora nie je na nic dobra
Skus inzerat
@3 suhlasim. Radsej si pockat, ako sa zahadzovat sa kazou ktora pride pod cestu. I ked ty si to napsial rovno na rovinu
Ale ked budes sediet doma,nechodit von a len nadavat ...tak ti to bude hovno platne.
potom budes nadavat ze ju nemas!
@23 a to co mas za skolu,ze si tam sam chalan. Neverim,ze nemas ziadnych kamosov,ani zo ZS,ani ziaden sport nerobis? Ani nikde nejdes sadnut?
V najhorsom pripade sa chod zabavit s tymi babami,sak ta zoznamia s nejakymi kamoskami... proste bud spolocensky...
bohovská parodia
lol
» www.birdz.sk/webka/romankosv...
» www.birdz.sk/webka/cinky/...
» www.birdz.sk/webka/aryan88kn...
» www.birdz.sk/webka/18tess88/...
» www.birdz.sk/webka/vzdor88/...
» www.birdz.sk/webka/slama14/...
a mnoho inych trubirohov
ale dobre,nehajme to tak.
teda aspon osobne ja
neboj, raz ta prava pride
Chlapec sam odisiel a nebol ochotny diskutovat...
Škoda že niesi z MI automaticky by som chcel byť tvojím priateľom...
Zmier sa s tym,ved ich je este dost slobodnych a peknych...
Nechod inemu do kapusty,neviem akoby sa to tebe pacilo. Moc sa nepokusaj,lebo dostanes po papuli.
Ty si ale pripičník.... Pozadanej.... Robíš chybu mladý lebo ja som robil to isté a potom som sa toľko kokotin narobil že už tú ženskú skôr nenávidim ako milujem....