JEBNUTÍ spolužiaci,jebnutá spoločnosť, EXTREMNA nuda,lebo my sa neučíme ale mávame volne hodiny,nepohodlné sedenie,zbytočné míňanie peňazí na cestovné,a strata času
lebo musim skoro vstavat,normalne ze po mne chu aby som stracala 7 hodin casu nejakou kokotinou ktoru nikdy vzivote nebudem potrebovat,ale keby chceli aby som si to tam len odsedela tak by to slo ale cakat po mne ze budem vynakladat hociaku namahu na napisanie testu o trimetylhaxanopentane uhlicitom je trochu moc,dalej ucitela su uplne jebnute opice ktore si tam prisli riesit svoje komplexy,napriklad triednu podjebava manzel a tak si to kompenzuje na tom ze nam prehnane kontroluje ospravedlnenky a vyzaduje aby sme ju neklamali ,a potom su tu ti ucitelia co sa citia ako diktator a maju strasne dobry pocit z toho ked ta mozu stale opravovat a kritizovat alebo vyvolavat pred tabulu...potom je tu vratnicka co sa hra na sbs v nocnom klube a v neposlednom rade tu su spoluziaci..na to uz nenachadzam pomenovanie. Ak budem tripiet nejakou poruchou chrbtice z nosenia knih alebo budem na praskoch koli nedostatku spanku pevne dufam ze mi to skola zafinancuje
pretože celý ten systém je zlý, zlý, zlý! učia sa zbytočné kraviny namiesto užitočnejších vecí a proste celý ten školský systém je na prd, viem o tom svoje bohužiaľ...
Lezie mi to uz na nervy... davno viem cim chcem byt, vsetko potrebne mam nastudovane tak preco musim stracat cas s blbostami..... ale co uz osud to tak chcel nie ja. Len to nejak vydrzat do konca a potom budem sef.
Nebavi ma to tam.. Ale mam par super spoluziakov, kvoli ktorym sa tam ist oplati a samozrejme aj kvoli sebe, aby som nebola za socku, co ani nedokoncila gympel
Velmi zle polozena otazka ale co cakat od osoby ktora este skolu navstevuje vsakze .
Takze pekne postupne:
a,Zlí učitelia: V akom zmysle ? Biju ta,ubliziju ti ? Alebo snad hodnotis cloveka na zaklade jeho spravania ? Ked je prisny je hned aj zly ? Myslis si ze v zivote na teba budu vsetci dobry ?
Absolutne nedolezita poznamka pripravuje ta to na zivot a tam stretnes takych ludi ze u ucitelov by si aj rada byvala a kolky s nich budu tvoji priamy nadriadeny.
b,Skoré vstávanie: Zase hovadina skore stavanie do skoly ? Vacsina ludi pracujucich od 06:00 vstava okolo 05:00 cize zase ta to pripravuje len na zivot. Teda su aj zamestnania kde budes chodit na 09:00 alebo aj neskor ale ako sa hovori nie kazdy ma to stastie.
c,Veľa stresu: chudatka deticky niekto spravi bububu a zrazu mate vsetci kopec stresu potrebu sa opit a neviete co zozivotom lebo ide monitor alebo matura pripadne statnice.
Verte mi v pracovnom zivote mate stresu 10x tolko a tam ziadnu druhu sancu nemas a ani ti nikto nepomoze bud vies alebo nevies a ked nevies najdu si nahradu a ty splacaj uver/ uziv rodinu s coho chces.
Ten co tvrdi ze nerad chodi do skoly lebo tam je vela stresu je na urovni 13 rocneho pubertaka.
d,Veľa domácich úloh Pekne tak aj toto je ako problem ? A co v praci ked ti daju spravit projekt/skolenie/analyzu problemu a podobne. Tam to nieje len domaca uloha ale to je uloha na par dni s celodennym nasadenim. Takze nejake tie 2-3 ulohy s 2-3 predmetov si mozete schovat niekam. Zvlast ked v skole je zlate dobre heslo lepsia zla uloha ako ziadna. V praci to nejde tak .
e,Veľa učenia v skratke ucis sa cely zivot je sice fakt ze v skole je 95% uciva ktore do zivota potrebovat nemusis ale to nieje dovod preco tam nerad chodit zvlast v pripade strednej skoly to ide zminimalizovat na 50% blbosti ked si clovek da dobry odbor a ide tam co ho to bavi.
Ale ako som pisal ucit sa budes musiet vzdy a stale aj po skole a 10x viac akurat uz to nebudu veci co nevyuzijes.
f,Zlí spolužiaci vsade sa najdu zly ludia/kolegovia/spoluziaci. Takze to tiez nieje dovod preco tam nerad chodit.
g,Iné Jediny dovod preco som nerad chodil do skoly je ten ze na odbornych predmetoch ktore mi mali nieco dat do zivota a naucit ma nieco aby som sa uchytil v praxi sa ukazovala maximalna amatercina so strany ucitelov (IT odbor) takze to bola strata casu. Ten ucitel s knihou a 30 rocnou praxou vedel mozno tak 15% toho co ja v 14rokoch ked som sa hlasil na IT strednu.
Ale inak som do skoly chodil rad oproti praci a zivotu po skole to bola nadherna pohoda kde clovek vacsinu veci nemusel .
obcas musim vstavat skoro, ale vtedy som o jedenastej doma....hlavnym dovodom, preco tam nechodim az tak casto ako by sa malo je, ze mam casto lepsi a dolezitejsi program ako sediet na nejako seminari alebo pisat pisomku zo sloviciek
proste preco si nemoze niekto v prvej triede vybrat cim chce v zivote byt a pridelili by mu podla toh 4-5 predmetov ktore by studoval.... ach jaj aj s touto demokraciou....
no hej ale ako prvák chce byt každý chlapec bagrista... až neskor si začnú decká uvedomovať o čom je zamestnanie že to nieje o tom aby ich to bavilo ale aby sa bohužial dokazali uživit.
Jebli učitelia,niektory jebli spolužiaci, idem spať o 23:00 veď aj ja mam svoj život a vstavam o 6:30 boha a učime sa tam totalne ultra extra mega tera giga kokotiny a jednu nanoštvrtinu z toho v živote využijem...sedim tam len kvoli ich vyplate a oni ma vyskušaju ja dostanem 5 a ja mam dojebany cely deň a oni sa pokojne smeju kokoti prijebany učitelsky...a niektory vedeli v mojom veku 2,5% čo viem ja ...aelbo aj iny moji spolužiaci...a ešte budu po mne škriekať keď som nevyspaty kurva!nech táhnu do piči...mne by stačelo tak od 1 až po 6 ročnik a toto čo sa už učime vobec nema vyznam šak čo sme v NASA? tolko vypočtov kresleni a kokotin zbytočnych.....boha.....
@margera tá druhá veta je extra mega cool musím uznať !
a teraz čo ja neznášam ,pokojne by som mohla iznačiť všetky možnosti ...po prvé teda ...skoré vstávanie ,z ktorého ma ide poraziť ,po druhé otrasní ľudia ,hrozný kolektív ,(vlastne to sa nedá ani považovať za kolektív ),nemám si tam s nimi,čo povedať ,brutálne ťažké učivo ,stále sa len musím učiť ,oberá ma to o voľný čas,neznášam prostredie ,cestovanie tam a už keď počujem názov mojej školy ,tak je mi takto !!!!
každý deň sa musím učiť na 3 - 4 písomky!!!! už ma to vytáčaaaaaaaaa......ale už len tri mesiace a možem osrať celú školu sprostú...v živote by som už na tú obchodnú neišla
áno vstávanie!!!...vždy keď nám odpadne prvá hodina a stačí keď sme o 9 v škole tak mám oveľa lepší deň...ráno všetko stihnem, som vyspinkaná a hneď mám lepšiu náladu
a taktiež ten systém stredných škôl mi vadí...a to, že všetci vyučujúci si myslia, že práve TEN ICH predmet budem potrebovať a že ho milujem...
lebo ma fyziku učí retardovaná večná panna, platonicky zamilovaná do školského kaplána a preto ako "trest" že o tom všetci vedia a všetci sa z toho smejú nám dáva extrémne veľa učiva + extrémne ťažké a nezmyselné písomky plné kravín, ktoré nevie ani ona sama.
vstávanie, nebaví ma tam sedeť 7 hodin denne, navyše sa učiť čo ma ani nebaví, stres každodenny, ešte nadoma ti toho najebu.. našlo by sa toho kopec... ale tak cely život je o tom že musime robiť aj veci kore nechceme..už som s tym zmierena :/
ja mam úžasných spolužiakov, profesori vychádzajú v ústrety ako sa len dá, takže tiež v pohode úlohy- no málokedy a keď nejaké sú, tak spolužiaci radi dajú opísať a čo sa týka vstávania .. prvú hodinu začínam až o 8:35 milujem moju školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
lebo už mi v škole nemá byť prečo zle...
-učky furt len trepu o hovadinách
-som vždy unavená a nestíham
-strašne sa stresujem s ulohami
-najviac anglina
-ked su pisomky mam e straaaašne vela učenia hlavne na angline
-namyslene pipky čo sa ťa cez hodinu pýtajú kolko je 8x6 a to cez zemepis!
-proste škola je škola nuda.....
Takze pekne postupne:
a,Zlí učitelia: V akom zmysle ? Biju ta,ubliziju ti ? Alebo snad hodnotis cloveka na zaklade jeho spravania ? Ked je prisny je hned aj zly ? Myslis si ze v zivote na teba budu vsetci dobry ?
Absolutne nedolezita poznamka pripravuje ta to na zivot a tam stretnes takych ludi ze u ucitelov by si aj rada byvala a kolky s nich budu tvoji priamy nadriadeny.
b,Skoré vstávanie: Zase hovadina skore stavanie do skoly ? Vacsina ludi pracujucich od 06:00 vstava okolo 05:00 cize zase ta to pripravuje len na zivot. Teda su aj zamestnania kde budes chodit na 09:00 alebo aj neskor ale ako sa hovori nie kazdy ma to stastie.
c,Veľa stresu: chudatka deticky niekto spravi bububu a zrazu mate vsetci kopec stresu potrebu sa opit a neviete co zozivotom lebo ide monitor alebo matura pripadne statnice.
Verte mi v pracovnom zivote mate stresu 10x tolko a tam ziadnu druhu sancu nemas a ani ti nikto nepomoze bud vies alebo nevies a ked nevies najdu si nahradu a ty splacaj uver/ uziv rodinu s coho chces.
Ten co tvrdi ze nerad chodi do skoly lebo tam je vela stresu je na urovni 13 rocneho pubertaka.
d,Veľa domácich úloh Pekne tak aj toto je ako problem ? A co v praci ked ti daju spravit projekt/skolenie/analyzu problemu a podobne. Tam to nieje len domaca uloha ale to je uloha na par dni s celodennym nasadenim. Takze nejake tie 2-3 ulohy s 2-3 predmetov si mozete schovat niekam. Zvlast ked v skole je zlate dobre heslo lepsia zla uloha ako ziadna. V praci to nejde tak .
e,Veľa učenia v skratke ucis sa cely zivot je sice fakt ze v skole je 95% uciva ktore do zivota potrebovat nemusis ale to nieje dovod preco tam nerad chodit zvlast v pripade strednej skoly to ide zminimalizovat na 50% blbosti ked si clovek da dobry odbor a ide tam co ho to bavi.
Ale ako som pisal ucit sa budes musiet vzdy a stale aj po skole a 10x viac akurat uz to nebudu veci co nevyuzijes.
f,Zlí spolužiaci vsade sa najdu zly ludia/kolegovia/spoluziaci. Takze to tiez nieje dovod preco tam nerad chodit.
g,Iné Jediny dovod preco som nerad chodil do skoly je ten ze na odbornych predmetoch ktore mi mali nieco dat do zivota a naucit ma nieco aby som sa uchytil v praxi sa ukazovala maximalna amatercina so strany ucitelov (IT odbor) takze to bola strata casu. Ten ucitel s knihou a 30 rocnou praxou vedel mozno tak 15% toho co ja v 14rokoch ked som sa hlasil na IT strednu.
Ale inak som do skoly chodil rad oproti praci a zivotu po skole to bola nadherna pohoda kde clovek vacsinu veci nemusel .
no hej ale ako prvák chce byt každý chlapec bagrista... až neskor si začnú decká uvedomovať o čom je zamestnanie že to nieje o tom aby ich to bavilo ale aby sa bohužial dokazali uživit.
A nabúrava to moje abnormálne spánkové rytmy.
a teraz čo ja neznášam ,pokojne by som mohla iznačiť všetky možnosti ...po prvé teda ...skoré vstávanie ,z ktorého ma ide poraziť ,po druhé otrasní ľudia ,hrozný kolektív ,(vlastne to sa nedá ani považovať za kolektív ),nemám si tam s nimi,čo povedať ,brutálne ťažké učivo ,stále sa len musím učiť ,oberá ma to o voľný čas,neznášam prostredie ,cestovanie tam a už keď počujem názov mojej školy ,tak je mi takto !!!!
a taktiež ten systém stredných škôl mi vadí...a to, že všetci vyučujúci si myslia, že práve TEN ICH predmet budem potrebovať a že ho milujem...
zaujimave
Fyzika, you destroyed my life.