@sexisasa Lebo si obyčajná rozmazlená materiálna p... To by znamenalo, že kým nebudeš mať mercedes a podobné somariny, tak sa nebudeš mať dobre... Ale nato aby si sa mala OK musíš makať a nie si hľadať dôvody a príčiny toho, že je tu zle.
ja na tieto ankety nemam slov. to ste naozaj taki materialisticki a prizemni tupci ktori meraju kvalitu svojho zivota mnozstvom penazi, romov a hlupych politikov?
súhlasím z @tommyhot@10 ta mentalita ľudí a nevzdelanosť mi asi najviac vadia na Slovensku nič iné, som tu veľmi šťastný a som rád a bohu ďakujem kde som sa narodil.
-že v zahraničí za takú istú prácu, čo by si robila tu, dostaneš dvojnásobok
-že tvoje dane, ktoré budeš platiť pôjdu na nové domy rómom
-keď budeš vidieť v televíznych novinách že niekto ubil koňa k smrti a ani za to nebol potrestaný, pretože vláda sa tu stará len o zákony, z torých by sa mohli naši politici pekne nabaliť,
-keď niekto zabije nejakého tvojho blízke a dostane za to 2 roky
- keď tvoje decko zatvoria tiež na 2 roky ale za to že u neho nájšli pár gramov...
mohla by som pokračovať ale fakt sa mi nechce znervózňovať aj tak mi stačí že každý mi deň nejaký dement svojou typickou slovenskou mentalitu potrebuje pripomenúť že žijem v tejto zasratej diere....
Je tu krásna príroda bez ktorej by som si nevedel predstaviť život nikde inde, kopce, horské luky, rieky...
je tu relatívne pokoj
krajina plná hradou, histórie ktorú treba z poznávať
pačia sa mi krásne slovenské jaskyne a je ich fakt na takom malom území neúrekom
mám rad slovensku vodu a vzduch... Ano voda je surovina kde inde vo svete sa bijú alebo jú kupujú vo fľašiach za drahé peniaze a k tomu sa ani piť nedá a u nás je nadmieru kvalitná
@sws333 ano Škandinávia ale si vezmi koľko sa narodí detí v Škandinávií a koľko v krajinách kde je horší život ako na slovensku
A viete čo politická situácia je premenlivá. Tý čo sa majú dobre dnes nemusia mať zajtra, tak neplačte máme na slovensku to čo nám závidí cely svet
@tommyhot ono také holandsko by mi bohate stačilo ... ale také niečo sa ešte dlho dlho nebude diať preto nechaj ma snívať ...
@matti tak ty ale musíš bývať v krásnom kúte slovenska ... až bude plat tvojho rodiča činiť 400 € tak zistíš, že prácou v tejto krajine sa zarobiť nedá ... už teta a tiež môj bratranec boli v zahraničí a až na málo ľudí na pokec sa naozaj nemali na čo sťažovať..
nie som vlastnec uznávam, že radšej by soms a anrodil v nejakej inej krajine na druhej strane som rád, že nei som zo somálska, srbska, číny alebo Ruska...
V podstate mlže každý človek povedať, že je rád, že neleží v diere s guľkou v hlave niekte na kraji lesa... (práve som najskôr pár ľudí predbehol)
@sexisasa Ježííííííš máááária. Prečo som asi ešte niečo k tomu písal: "ta mentalita ľudí a nevzdelanosť mi asi najviac vadia na Slovensku nič iné, som tu veľmi šťastný a som rád a bohu ďakujem kde som sa narodil."
Písal som to preto aby taký ako ty pochopili v čom som z tommyhot súhlasil.
Keby som súhlasil so všetkým tak dám iba: "tommyhot súhlas" a nič iné
Rozumieš???????
Boha tu sa človek viac vyšťaví vysvetľovaním vecí určitým ľuďom ako v škole.
@sexisasa vidíš to @30 človek ktorý má rozum tak to pochopí, teraz ak nie sme jednotný v politike to musí okamžite znamenať že nie sme jednotný v iných veciach, ja pomaly zisťujem že sa vo veľa zhodujeme, skoro vo všetkom okrem politiky.
Po ďalšie ani vláda nie je to čo by som si želal čiže aj v tom z časti súhlasím.
@pa3cek no schvaľne napísal dve veci a ty si napísal súhlas a následne si rozpísal len tu jednu vec... Pokiaľ viem, tak negacia nefunguje, súhlasím, ale (okrem) , tak by to bolo spisovne a logické nie?
@sexisasa Ja som obhajoval našu mentalitu tým že som nadával že keby to bolo zadarmo alebo za primerané ceny tak všetci Slováci by tam chodili žrať a slopať ako do krčmy tak ak toto je obhajovanie mentality Slovákov tak ďakujem pekne. Furt prekrúcaš veci proti mne ako tebe pasujú. Ja som obhajoval skôr cenu Slovenského domu a Slovenský dom a nie tu prijebanú Slovenku žijúcu v Kanade ktorá z toho spravila hallo do celého sveta. Tiež taká ako ty, nedáš jej vodu v jej prípade v tvojom zase ak ti nedám za pravdu tak ťa bude očierňovať všade kde príde rovnako aj ona očiernila celé Slovensko a celý národ pre doslova chujovinu, ktorá trápila z x návštevníkov Slovenského domu jedine ju to sralo a ešte sa prizná že je Slovenka. Ja ako Slovák by som sa hanbil vlastný štát v cudzine očierňovať, hanba jeej krave.
@sexisasa Že sa rýchlo dám vytočiť hlavná vec že už skoro od obeda ti treba jednu reakciu na teba vysvetľovať x krát a aj tak tomu nechápeš ako aj v tejto diskusií.
To slovo "okrem" čo si ty spomenula tak to treba písať pre nedonosencov a nie že pre ľudí ktorý logický rozmýšľajú lebo tí pochopili ako som to myslel to len tí zadubenci tak z toho nemohli výjsť.
@sexisasa To poznáš len tie dve témy? Mne ide mi iba o to, že nevidím význam tu dva razy za deň preberať svoju lásku ku Slovensku. Pozri si diskusie na tuto tému za posledné dni a dúfam, že si schopná ich zrátať. Ach jaj.....
@stage ach jaj ty zjavne nepoznás iróniu, chcela som len touto diskusiou naznačiť,že ľudia sú tu neni spokojní hlavne preto, lebo tu nie je priemerná mzda ako v luxembursku, čo je na smiech (alebo skôr na plač)?
A ach jaj, keď sa ti nepáči, zaloz si svoju alebo poprípade určite vies kde je tlačítko odhlásiť
@pa3cek nedonosencov? vycitujes dnešnej mládeži, že sú nevzdelani a nevedia sa vyjadrovať a ty sám sa vyjadrujes ako nejaky hlúpy gadzo. Či chceš či nie, tu časť jeho vety si jednoducho nezgenoval... Keď už chodíš na tu výšku, tak sa snaž vyjadrovať ako vyšokoskolak a nebudem ti mať čo vyčítať
@sexisasa Tak zázrak že on tomu pochopil a nezačal tu jebať že ako s ním súhlasím ak nevolíme jednú stranu, ostatných Birdzákom tiež to nevadí asi pochopili čo som tým myslel a chcel povedať, len ty zase nie, však mysli si čo chceš mne je jedno. Keď sa vyjadrujem u teba ako gadzo tak dobre ja som so sebou spokojný aj prof. na mojej škole sú s mojím vyjadrovaním spokojný a aj s mojou prácou a to mi stačí. Ak ty nie si spokojná to ma netrápy ja som písal komentár č. @21 pre všetkých birdzákov nie pre teba kto nepochopil tak má smolu nech dá podnet na lampáreň nie mne aby som to tu musel vysvetľovať a rozvádzať.
Neschopnosť vlády, korupcia, byrokracia, debilita niektorých zákonov, neschopnosť súdov a systému ako takého, potlačovanie slobody, pomaly policajný štát, neprimerané tresty, zdravotníctvo, školstvo, neschopnosť v ekonomike, totálna neschopnosť a neprofesionálnosť mestských úradov a magoriátov, neprofesionálne a predražené služby, ceny, mentalita obyvateľstva, závisť, malomeštiactvo, žgrlošstvo, nevzdelanosť, zaostalosť obyvateľstva, to, že sa pri nejakom projekte hľadá najprv "prečo nie" až potom "prečo áno", neschopnosť čerpať miliardy z eurofondov na ktoré máme nárok, nič sa nedokončí ani nespraví poriadne, ale polovične, neschopnosť využiť potenciál krajiny, zanedbané a znečistené mestá a príroda, väčšina vecí v dezolátnom stave z čias minulého režimu ... a dalších cca. 200 vecí, ktoré už nemám síl napísať.
Aby sa nepovedalo, tak mám rád Slovenskú prírodu, celkom zaujímavú historiu, nádherné historické centrá niektorých miest a niekedy pohostinstvo obyvateľstva a samozrejme, narodil som sa tu...
@stage ďakujem za návrh, ja zas tebe navrhujem nejaky solídny dom dôchodcov
@pa3cek keď ty môžeš vyčitovat dnešnej mládeži, že je hlúpa, prečo ta ja nemôžem upozornit na tvoju nevzdelanost a tvoje zle vyjadrovanie? Mi chceš povedat, že to bolo znegovane spisovne správne?
A trapY, sloveso s Y? A súhlasím Z tom... Preboha namiesto moralizovania druhých si chod radšej zopakovať pravopis, lebo na 21 rokov je to naozaj smutné
@emulienkaa Ale prečo by mňa malo zaujímať, že sú negatíva aj v iných krajinách? Tam predsa nežijem, žijem tu.
Je samozrejme, že negatíva sú všade, aj v tej najdokonalejšej krajine, no na to aké je Slovensko maličké, je tu tých problémov a negatív nespočetné množstvo, v porovnaní s inými aj väčšími krajinami.
@johnysheek No a teraz sa nad tým zamysli, máš tu takú malú štatistiku, väčšina ľudí sa zhodne na tom, že nemajú byť prečo hrdí, no negatív nájdu veľa.
@sexisasa Počuj môžeš ma upozorňovať a písať tu na moju osobu čo len chceš mne to nevadí len jedno mi vadí že prekrúcaš veci ako tebe pasujú a proti mne aby si sa ukázala.
Nemyslíš si náhodou že tie chyby sú zapríčinené aj tým že ma otravuješ už pol dňa stupídnymi otázkami??? Ďalej ak ja urobím nejakú chybu tak ma to ani moc netrápi keď že mám byť budúci chemik a nie nejaký Slovenčinár na ZŠ. ZŠ a SŠ už dávno mám a Sj som mal hodnotený najhoršie ako chválitebný, čiže pravopis asi ovládam. Zase nehovorím že som človek bezchybný .
@pa3cek ja len nechápem prečo neodpovedáš priamo na otázky ale vykrucas sa moralizovanim.
Znegoval si to správne?
V slovese trapY sa naozaj píše Y? Z niekým je naozaj Z a nie S kým S čím?
Keby ten pravopis vies, nerobil by si takéto banálne prvácke chyby. A teraz naozaj neviem, čo je väčšia hanba, či neovládat našu históriu alebo neovládat nás spisovný jazyk (čo s tým ma spoločne že si chemik? Na čo bude niekomu história Slovenska, keď bude právnicka?)
@sws333 prídeš na to keď budeš straší a pochopíš suvyslosti širšom kontexte, všetko breše po stránke peňazí, neni všetko zlato čo sa blistý
vyhovaraš sa na zlu politickú situáciu, robota, životná úroveň, lebo nevidíš to čo je u nás dobre tak berieš ako samozrejmosť, uvidíš keď o to prídeš v cudzine
Je demokracia, každý ma pravo angažovať sa . A ty keď budeš namiesto angažovania nadávať, tak to len podporujeme korupciu a bude to tak furt.
XYZ dôvodov.. jeden hlavný a aktuálny pre mňa je ten, že študujem na slovensku.. a za tie tri roky bakalárskeho štúdia sa mi to tu tak zhnusilo (teda hlavne škola) že na magisterské štúdium som si dala všetky prihlášky do Čiech.. áno tam to nemusí byť tiež super, ale vždy si vravím stále lepšie ako tu... no a je to hlavne o ľuďoch.. presne ako povedal @pernik vždy sa hľadajú dôvody prečo nie ako spôsoby niečo urobiť.. keď sa tu robí nejaká diaľnica ktorá sa takmer vždy robí o polovicu dlhšie ako má... pretože si polovica stavbárov nakradne materiál aby si mohli ten svoj domček postaviť.. nenažranosť..
zdravotníctvo.. lekári proste nemajú záujem pacienta vyliečiť.. pokiaľ tu nebude nejaká tá konkurenicia a nebude sa za zdravotníctvo platiť.. na margo toho poznám prípad kedy gynekologička! nezistila pacientke, že je tehotná cca v 2 mesiaci, samovoľne potratila a takmer zomrela.. človek aby sa tu bál niekedy o holý život..
úrady to je humus sám o sebe.. prídem napr. do agentúry a tá p*ča nevie ani pozdraviť len tak mrkne a čakám hádam 5 minút kým sa vôbec spýta čo chcem! ... ako mám tu rada veľa vecí.. ale neskutočne veľa vecí ma tu aj vytáča..
Práve dnes som sa dočítal, že Europska komisia rozmýšľa, že odoberie Košiciam štátut hlavného mesta kultúry 2013, pre totálne nevyriešené financovanie (štát na to serie, nedal ešte ani euro, za to na západe sa peniaze lejú, východ má smolu) a neschopnosť Košického magoriátu niečo urobiť.
Každý rozumný a dobrý projekt je okamžite zamietnutý a zhodený zo stola.
Jediné o čo sa magoriát postaral je rekonštrukcia výmenníkovej stanice tepla za, a teraz pozor 3,5 miliona korún!
Za to vám postavím milý páni tri kultúrne výmenníky, ale predsa len vieme, že trištvrtina šla do vreciek
@tommyhot a čo som ti mala pisat? Stale si to dookola rozoberal, ja som ti napísala, že ich neznášam, ty si si ich obhajoval, že na to maju právo. Nemalo to zmysel... Veľakrát som si ale priznala,že rada rýpem, rada aj chytám za slovíčka, začnem si aj do starších (teda nie som ticho), z nudy tu zakladam trápne ankety, atď. Ja o svojich chybách viem, zatial čo @pa3cek radšej neodpíse.
A tie fóra sa mi nechce hľadať, ale skoro každe kde sa riešil fico vs dzurinda a myslim že to vies, ako ste sa kedysi nenávidelí a skrz to hádali. Aj keď sa k tomu nevyjadrujem, čítam to rada...
@sws333 nie len ty si rozmaznaný, lenivý... Len po seba ľútosti ide nálada spurnosti. Prečo nemôžem ja rozhodovať, a prakticky prečo nie ? Mna tiež tá politika strašne ubíja tak prečo sa nespokojný ľudia sami nespoja a nevytvoria alternatívu ktorú si zvolia
@sexisasa že ja si neviem priznať chybu?? Akože prepáč ale si riadna piča ak toto dokážeš napísať. Myslíš tie tvoje kokotiny že S a Y k tomu sa mám akože priznať veď vidím ja a aj všetci že som urobil chybu a čo mám teraz robiť ti osobitne napísať komentár že áno priznávam sa že som spravil chyby??? Či mám žiadať boha o odpustenie že som urobil gramatickú chybu??? Ja nechápem ty si krava ak už toto vyžaduješ.
Milostivá tak história a také vedomosti to patrí k všeobecnému prehľadu človeka k jeho inteligencií a to že urobím chyby a ešte že ma tu pol dňa serieš tak neviem čo je na tom zvláštne. Človek ak už má nervy tak robí asi aj chyby to dá logika. Na opravu chýb budem mať raz sekretárku, ale ak nevieš čo sa stalo v 68 roku v tvojej vlasti tak to je už hanba.
A presne tak ak si už uznáš chybu tak tam je sarkazmu že až. Čistý typ ženy ktorá si myslí že je neviem čo a druhého ide poučovať.
@sexisasa to mám ti teraz na každú kravinu odpisovať čo je aj tak známa???
Len tebe to proste chýba aby si pocítila že máš pravdu napr: že som urobil chyby v gramatike???
Mi chceš povedat, že to bolo znegovane spisovne správne?
A trapY, sloveso s Y? A súhlasím Z tom...
To akože toto sú tie tvoje otázky na mňa. Ty máš asi úchylku ak vidíš chybu a chceš aby dotyčný tu teraz sa priznával ako pri súde. Si potom chorá.
Pozri ty si urobila tiež chyby nedávaš dĺžne a ani mäkčene napríklad len že ja nie som taký kokot ako di ty piča aby som ti to tu teraz 3 hodiny vyčítal ako malému decku, ako to robíš ty a ešte sa čuduj že radšej nedopisujem. Veď načo ti budem odpisovať aby ma tu nejaká krava o 2 roky mladšia opravovala a kritizovala???? Ja som už z toho vyrástol zlatá moja čo ty zažívaš teraz, čiže tu so mnou necvič ako keby som bol na ZŠ.
Slovensko je stat plny spiny (Lunik9)-peniaze ktore by mohli ist inde idu do tohto ...napr.nemocnice,utulky pre zvierata a mnoho dalsich veci co potrebuje rekonstrukciu....Ale ta slavna vlada-ucta im ...
@sexisasa ty to už zabíjaš pol dňa že ma buzeruješ za gramatiku ale dĺžne a mäkčene u teba neexistujú. Ešte ani opisovať poriadne nevieš a nie to ešte že nevieš svoje dejiny, keď že nikde som nespomenul rok 89 ale rok 68 to asi ty nepoznáš ani čísla.
Tebe je vtipné že sa iný človek na tebe rozčuľuje, tak si pekná kurva ak si škodoradostná plná sarkazmu. Chvalabohu že už strácaš zmysel, len nechápem prečo ti to trvá 6 hodín pokiaľ prestaneš človeka otravovať a boha keď máš fakt 19 rokov tak ťa ľutujem že si taká afektovaná piča.
budem strucny...na slovensku mi vadi hlavne mentalita niektorych ludi..na stastie su to prave ti ludia co na slovensko v kuse picuju a nevedia sa dockat, kedy sa odstahuju...ak splnia svoje velke slova, budem sa mat ovela lepsie aj ja, aj oni...
Krasna diskusia, ktora odhaluje stuaciu. Len nadavat a nadavat. Polozte si najprv otazku, co konkretne ste urobili pre to, aby sa situacia na Slovensku aspon o nieco zlepsila....
A este dodam, ze nepotrebujem o tom hovorit, radsej "konam". Mohol som ist uz milionkrat niekde do Chorvatska alebo aj do Tunisu na dovolenku, no radsej dovolenkujem doma na strede, vychode s kamaratmi s autom to je pre mna
nechápem tých čo tak nadávajú ako je tu zle. Tak nech sa odsťahujú !
ja mám slovensko rád, lebo sú tu pekné ženy, krásna príroda a je to moja rodná krajina, máme krásny jazyk . Ľutujem tých čo sa zaň hanbia, mali by sa hanbiť za seba. Nieje to tu ideálne ale tým že si budeme nadávať na vlasť tomu nepomôžeme.
Ja mám Slovensko rada, len nemám rada tých, ktorý ho ničia. Je rozdiel mať rád svoju krajinu a rozdiel mať rád ľudí ktorí tvoria krajinu. Bez ľudí by bola každá krajina lepšia.
Slovensko je môj domov. Je to krásna krajina a prežila si svoje - to každý vieme čím muselo prejsť. Vhodnejšie by bolo opýtať sa; Prečo neznášate ľudí na Slovensku? Pretože krajinu vždy tvoria ľudia...
-zla vzdelanostna uroven... podla mna nie je uplne v poriadku ze mame milion gymnazii, takze kazdy jeden debilek sa dostane na gympl pretoze skoly sa o tie deti biju... kedze je kazdy jeden na gymnaziu, tak musi ist kazdy jeden aj na vysku samozrejme... ved vezmu kazdeho aj tak... to je oplne normalne ze kazdy uz musi mat vysoku skolu a bez nej si pracu nenajdem?
neznášam slovenský prístup k prerozdeľovaniu peňazí, neznášam tunajší systém snahy o vlastenectvo a systém stresového vzdelávania, neznášam pohľad na 20 rokov tých istých politikov a neznášam krpce, papľuhy, Jánošíka a našu "bohatú" juuuch! kultúru...
@sandy114 áno, za to akosi rozumne a výstižne v zopár bodoch pomenovala podstatu toho, čo ti na slovensku vadí. nemôžem inak, ako iba s tebou súhlasiť.
@mm47 tebe ocko doma dáva do riti že si to tu takýmto spôsobom musíš komepnzovať? typický slovák.mňa mrzí že ti venujem aj túto chvíľku čo to píšem,...ale už nebudem lebo mi je ťa (skoro) ľúto.pa
@klaudiqaaa Na toto sa da povedat len to ze aj keby to tak bolo co netvrdim je to stale lepsie ako tvoj pripad lebo tebe zjavne nikdy po riti nedavali a potom to tak vyzera , si namslena a uz dost trapna s tou tvojou neopravnenou nenavistou voci SR , ty ani nevies co je to zit v zlych podmienkach , teraz sa mas jak prasa v zite , keby si zila pred 30 rokmi tak urazaj ale nato ze si 17ka a vies kokot o tom by si si mohla dat pohov
@mm47 Neviem ako ty, ale mne je jedno kto si čo myslí, pretože žijem pre seba a nie pre iných.. ale keď teba tak veľmi zaujíma mienka iných, sprav si anketu sám, o tom, či ostatným už nelezú tie tvoje prijebané a detinské názory na nervy...
Toto je posledná veta čo ti venujem lebo si obyčajný zakomplexovaný NEVYZRETÝ obmedzený chudák čo môže len zhniť na slovensku, pretože na viac aj tak nemá.. Dovi..
@depropex ale vies, ja viac rovin toho, ked niekto napise ze sa mu tu nepaci. lebo napriklad niekomu sa nepaci sucasna politika, a ties napise ze sa mu tu nepaci a pritom len koli politike. to len priklad. takze ja ked napisem ze sa mi tu nepaci, mam na mysli sucasnu politiku, a to ze politici doteraz pre vychod nezrobili toho tolko,ako mohly. tak isto ..... asi vies co myslim je tu take.....asi najznamejsie sidlisko na slovensku vies ktore asi myslim ....no a to urcite medzi pozitiva nepatrii.
ja ti poviem tak, nepacia sa mi negativa, ale...na rozdiel od inich(napr. mojho mladsieho brata) tu vydim aj iste pozitiva, a iste pozitivne veci do buducnosti. takze....keby som siel byvat napriklad do Svedska, tak na slovensko sa budem urcite rad vracat aspon letnu chatu by som si tu kupil
inac...vies preco tu vela ludiii co sa im tu nepaci ostava? lebo tu maju kamaratou , rodinu a znamich ( teraz neberem do uvahu financnu narocnost vystahovania)
necitala som si komenty vyssie, ale rozhodne svoju vlast nemozem nenavidiet, bohuzial, ludia urobili z tohto statu to co je teraz. takze by som napisala skor, nenavidim nasu skurvenu politiku a ludi v nej.
Slovensko ... krasna krajina .... rozbroje robia vesinou polityci plus nejake vinimky .... som hrdy na to ze som slovak a podporujem aj vlastenecky zakon
Ja nemám rád Slovensko z dôvodu toho že v poslednej dobe sa tu všetci chovajú ako idioti ( česť výnimkám ), keď nejaký človek ide okolo a odrazu počujute že ste k***t a pod. narážky na vás, ja neviem či je toto normálne. Najradšej utiecť zo Slovenska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
Otázka skôr znie : "Ako dokážete (Slováci) neznášať Slovensko?"
Lebo je to zasratá diera, so zasratou vládou, zasratým systémom a zasratou životnou úrovňou...
To sa aj nájde nejaký *****, ktorý dokáže neznášať Slovensko?
To ma teda poser!
V ankete dole, prečo som hrdý na Slovensko väčšina písala, že by odovzdala prazdny papier. Tak som teda zvedavá, že prečo ho tak nenavidia
-keby tu je : - menej rómov
-menej zlodejov
-ekonomika aspoň na úrovni Hociktorej z krajín zo Škandinávskeho polostrova
-menej agresívnych starých ľudí, ktorý sa vrahajú pred autá (vlastná skúsenosť/ bohu vďaka za ABS)
-lepšie školstvo
-lepšie zdravotníctvo
A myslím, že by to bolo celkom znesiteľné...
to čo neznášam je ako sa tu pracuje v politike, ako sa tu prehlbuje chudoba ako sa tu rýchlo plnia vrecká. je toho dosť ešte.
Táto otazka aspoň nejaky ten zmysel ma...
"-ekonomika aspoň na úrovni Hociktorej z krajín zo Škandinávskeho polostrova"
Lol aspon? ved to su najvyspelejsie krajiny sveta, uplne by stacilo byt na urovni takeho rakuska..
možno pochopíš keď budeš staršia a zistíš
-že v zahraničí za takú istú prácu, čo by si robila tu, dostaneš dvojnásobok
-že tvoje dane, ktoré budeš platiť pôjdu na nové domy rómom
-keď budeš vidieť v televíznych novinách že niekto ubil koňa k smrti a ani za to nebol potrestaný, pretože vláda sa tu stará len o zákony, z torých by sa mohli naši politici pekne nabaliť,
-keď niekto zabije nejakého tvojho blízke a dostane za to 2 roky
- keď tvoje decko zatvoria tiež na 2 roky ale za to že u neho nájšli pár gramov...
mohla by som pokračovať ale fakt sa mi nechce znervózňovať aj tak mi stačí že každý mi deň nejaký dement svojou typickou slovenskou mentalitu potrebuje pripomenúť že žijem v tejto zasratej diere....
Je tu krásna príroda bez ktorej by som si nevedel predstaviť život nikde inde, kopce, horské luky, rieky...
je tu relatívne pokoj
krajina plná hradou, histórie ktorú treba z poznávať
pačia sa mi krásne slovenské jaskyne a je ich fakt na takom malom území neúrekom
mám rad slovensku vodu a vzduch... Ano voda je surovina kde inde vo svete sa bijú alebo jú kupujú vo fľašiach za drahé peniaze a k tomu sa ani piť nedá a u nás je nadmieru kvalitná
@sws333 ano Škandinávia ale si vezmi koľko sa narodí detí v Škandinávií a koľko v krajinách kde je horší život ako na slovensku
A viete čo politická situácia je premenlivá. Tý čo sa majú dobre dnes nemusia mať zajtra, tak neplačte máme na slovensku to čo nám závidí cely svet
Mimochodom neodpovedal si mi na tu moju otázku v predchadzajucej ankete, či sa tak správajú inteligentní ľudia ako si sa správal ty
@matti tak ty ale musíš bývať v krásnom kúte slovenska ... až bude plat tvojho rodiča činiť 400 € tak zistíš, že prácou v tejto krajine sa zarobiť nedá ... už teta a tiež môj bratranec boli v zahraničí a až na málo ľudí na pokec sa naozaj nemali na čo sťažovať..
nie som vlastnec uznávam, že radšej by soms a anrodil v nejakej inej krajine na druhej strane som rád, že nei som zo somálska, srbska, číny alebo Ruska...
V podstate mlže každý človek povedať, že je rád, že neleží v diere s guľkou v hlave niekte na kraji lesa... (práve som najskôr pár ľudí predbehol)
Písal som to preto aby taký ako ty pochopili v čom som z tommyhot súhlasil.
Keby som súhlasil so všetkým tak dám iba: "tommyhot súhlas" a nič iné
Rozumieš???????
Boha tu sa človek viac vyšťaví vysvetľovaním vecí určitým ľuďom ako v škole.
Len tak mimochodom pamätám si, že v diskusii o našom olympijskom dome našu mentalitu skôr obhajoval ako nadával na nu, ale budis
Po ďalšie ani vláda nie je to čo by som si želal čiže aj v tom z časti súhlasím.
Je to vsetko o ludoch, ich nazoroch, vymysloch, logike, nelogike atd., ale zrovna nemam naladu nieco take pisat.
To slovo "okrem" čo si ty spomenula tak to treba písať pre nedonosencov a nie že pre ľudí ktorý logický rozmýšľajú lebo tí pochopili ako som to myslel to len tí zadubenci tak z toho nemohli výjsť.
Ty ideš písať o logike čo ju nemáš ako vidím
A ach jaj, keď sa ti nepáči, zaloz si svoju alebo poprípade určite vies kde je tlačítko odhlásiť
@pa3cek nedonosencov? vycitujes dnešnej mládeži, že sú nevzdelani a nevedia sa vyjadrovať a ty sám sa vyjadrujes ako nejaky hlúpy gadzo. Či chceš či nie, tu časť jeho vety si jednoducho nezgenoval... Keď už chodíš na tu výšku, tak sa snaž vyjadrovať ako vyšokoskolak a nebudem ti mať čo vyčítať
To ludia tu zijuci su to co neznasam.
Aby sa nepovedalo, tak mám rád Slovenskú prírodu, celkom zaujímavú historiu, nádherné historické centrá niektorých miest a niekedy pohostinstvo obyvateľstva a samozrejme, narodil som sa tu...
bla bla bla
la la la
tra la lá
bla bla bla
- ked si myslíš/te, že sme jediný štát, tkorý je na tom takto a, že inde je to milionkrát lepsie, tak omyl... mrzí ma to
a dosť bolo, viac sa radšej nevyjadrím a pomlčím..
z mojej strany to bolo UPLNE O INOM a uplne inam vedene..
@pa3cek keď ty môžeš vyčitovat dnešnej mládeži, že je hlúpa, prečo ta ja nemôžem upozornit na tvoju nevzdelanost a tvoje zle vyjadrovanie? Mi chceš povedat, že to bolo znegovane spisovne správne?
A trapY, sloveso s Y? A súhlasím Z tom... Preboha namiesto moralizovania druhých si chod radšej zopakovať pravopis, lebo na 21 rokov je to naozaj smutné
Je samozrejme, že negatíva sú všade, aj v tej najdokonalejšej krajine, no na to aké je Slovensko maličké, je tu tých problémov a negatív nespočetné množstvo, v porovnaní s inými aj väčšími krajinami.
dovodov na nenavist plno..
v tej druhej diskusii vsak dovodov an hrost malo..
ako dobre sa kritizuje..
este dobre ze Slovaci nie sme my a netvorime SLovensko..
--------------------
do frasa.. ale VED MY SME.. a MY ho tvorime!
Nebude náhodou naozaj problém aj v krajine?
Nemyslíš si náhodou že tie chyby sú zapríčinené aj tým že ma otravuješ už pol dňa stupídnymi otázkami??? Ďalej ak ja urobím nejakú chybu tak ma to ani moc netrápi keď že mám byť budúci chemik a nie nejaký Slovenčinár na ZŠ. ZŠ a SŠ už dávno mám a Sj som mal hodnotený najhoršie ako chválitebný, čiže pravopis asi ovládam. Zase nehovorím že som človek bezchybný .
Znegoval si to správne?
V slovese trapY sa naozaj píše Y? Z niekým je naozaj Z a nie S kým S čím?
Keby ten pravopis vies, nerobil by si takéto banálne prvácke chyby. A teraz naozaj neviem, čo je väčšia hanba, či neovládat našu históriu alebo neovládat nás spisovný jazyk (čo s tým ma spoločne že si chemik? Na čo bude niekomu história Slovenska, keď bude právnicka?)
vyhovaraš sa na zlu politickú situáciu, robota, životná úroveň, lebo nevidíš to čo je u nás dobre tak berieš ako samozrejmosť, uvidíš keď o to prídeš v cudzine
Je demokracia, každý ma pravo angažovať sa . A ty keď budeš namiesto angažovania nadávať, tak to len podporujeme korupciu a bude to tak furt.
ze to hovoris prave ty, ktoru som musel niekolkokrat po sebe vyzyvat aby mi odpovedala na par trivialnych otazok..
Rozdiel je ináč v tom, že pa3cek si chybu priznať nevie a len druhym vyčituje, zatial čo ja som ti dala za pravdu veľakrát...
Nedávno ste si nadávali v každom fóre do kokotov a teraz
sa tu navzájom obhajujete, je mi to tak trosku smiešne
zdravotníctvo.. lekári proste nemajú záujem pacienta vyliečiť.. pokiaľ tu nebude nejaká tá konkurenicia a nebude sa za zdravotníctvo platiť.. na margo toho poznám prípad kedy gynekologička! nezistila pacientke, že je tehotná cca v 2 mesiaci, samovoľne potratila a takmer zomrela.. človek aby sa tu bál niekedy o holý život..
úrady to je humus sám o sebe.. prídem napr. do agentúry a tá p*ča nevie ani pozdraviť len tak mrkne a čakám hádam 5 minút kým sa vôbec spýta čo chcem! ... ako mám tu rada veľa vecí.. ale neskutočne veľa vecí ma tu aj vytáča..
Sme rozmaznaný a nevidíme to kvôli západnejším a vyspelejším krajinám...
vždy sa nájde niekto nespokojný ,,,
Svoj názor som ale napriek tomu nezmenil ... (viac menej)
"...... zatial čo ja som ti dala za pravdu veľakrát..."
Ja mam pocit, ze len raz aj to bolo plne ironie a sarkazmu, ale to je jedno..
"Nedávno ste si nadávali v každom fóre do kokotov a teraz
sa tu navzájom obhajujete, je mi to tak trosku smiešne "
Hej? Rad si precitam tie fora
Práve dnes som sa dočítal, že Europska komisia rozmýšľa, že odoberie Košiciam štátut hlavného mesta kultúry 2013, pre totálne nevyriešené financovanie (štát na to serie, nedal ešte ani euro, za to na západe sa peniaze lejú, východ má smolu) a neschopnosť Košického magoriátu niečo urobiť.
Každý rozumný a dobrý projekt je okamžite zamietnutý a zhodený zo stola.
Jediné o čo sa magoriát postaral je rekonštrukcia výmenníkovej stanice tepla za, a teraz pozor 3,5 miliona korún!
Za to vám postavím milý páni tri kultúrne výmenníky, ale predsa len vieme, že trištvrtina šla do vreciek
Viva La Slovakia...
Rekonštruované dielo za 3,5 miliona....
A tie fóra sa mi nechce hľadať, ale skoro každe kde sa riešil fico vs dzurinda a myslim že to vies, ako ste sa kedysi nenávidelí a skrz to hádali. Aj keď sa k tomu nevyjadrujem, čítam to rada...
Nie, magoriát radšej natlačil 3 a pol miliona do teplovodného výmenníku, ľudia, takto sa tvorí kultúra na Slovensku
Milostivá tak história a také vedomosti to patrí k všeobecnému prehľadu človeka k jeho inteligencií a to že urobím chyby a ešte že ma tu pol dňa serieš tak neviem čo je na tom zvláštne. Človek ak už má nervy tak robí asi aj chyby to dá logika. Na opravu chýb budem mať raz sekretárku, ale ak nevieš čo sa stalo v 68 roku v tvojej vlasti tak to je už hanba.
A presne tak ak si už uznáš chybu tak tam je sarkazmu že až. Čistý typ ženy ktorá si myslí že je neviem čo a druhého ide poučovať.
Len tebe to proste chýba aby si pocítila že máš pravdu napr: že som urobil chyby v gramatike???
Mi chceš povedat, že to bolo znegovane spisovne správne?
A trapY, sloveso s Y? A súhlasím Z tom...
To akože toto sú tie tvoje otázky na mňa. Ty máš asi úchylku ak vidíš chybu a chceš aby dotyčný tu teraz sa priznával ako pri súde. Si potom chorá.
Pozri ty si urobila tiež chyby nedávaš dĺžne a ani mäkčene napríklad len že ja nie som taký kokot ako di ty piča aby som ti to tu teraz 3 hodiny vyčítal ako malému decku, ako to robíš ty a ešte sa čuduj že radšej nedopisujem. Veď načo ti budem odpisovať aby ma tu nejaká krava o 2 roky mladšia opravovala a kritizovala???? Ja som už z toho vyrástol zlatá moja čo ty zažívaš teraz, čiže tu so mnou necvič ako keby som bol na ZŠ.
V ankete o 89, to bola iná sprska nadávok na mna, kto ma vsetko jebava... Chalanov s agresívnym pristúpom ako máš ty doslova ľutujem.
Ty si zakladás na histórii, ja si zakladam na základoch gramatiky, ktoré ty neovládaš. A ja som preto pica, že ty nevieš tretiacke učivo
A s tou sekretárkou si to zabil totálne.
Doteraz to bolo pre mna vtipné aj preto ma bavilo odpisovať, ale teraz to už nemá najmenší zmysel...
Slovensko je stat plny spiny (Lunik9)-peniaze ktore by mohli ist inde idu do tohto ...napr.nemocnice,utulky pre zvierata a mnoho dalsich veci co potrebuje rekonstrukciu....Ale ta slavna vlada-ucta im ...
Tebe je vtipné že sa iný človek na tebe rozčuľuje, tak si pekná kurva ak si škodoradostná plná sarkazmu. Chvalabohu že už strácaš zmysel, len nechápem prečo ti to trvá 6 hodín pokiaľ prestaneš človeka otravovať a boha keď máš fakt 19 rokov tak ťa ľutujem že si taká afektovaná piča.
keby sme mali lepsi plat nie podpriemerni...
preto lebo.....
je tu najmenej pol roka na prd pocasie
v lete milion komarov (u nas v dedine)
a nwm to ze nemam vysoky plat neni asi tym ze som slovak bol by som taky aj keby som bol spaniel napriklad mozno no nwm
len to zhrniem do jedneho jedineho slova, ktore vystihuje preco nie slovensku............ZIVOTNA UROVEN.
inac suhlasim z @pernik om
@pernik ja ked som cital o tom vymeniku, som myslel ze si robia srandu
Kto nechce, nech sa odstahuje, "smaria.. No nie?
ja mám slovensko rád, lebo sú tu pekné ženy, krásna príroda a je to moja rodná krajina, máme krásny jazyk . Ľutujem tých čo sa zaň hanbia, mali by sa hanbiť za seba. Nieje to tu ideálne ale tým že si budeme nadávať na vlasť tomu nepomôžeme.
-nebol romsky problem
-nas neokradali politici a ine svine
-keby nebola az taka vysoka dan na take male platy
-keby tu vsetko nebolo take drahe
-keby tu nebola tak vysoka nezamestananost
Slovensko je môj domov. Je to krásna krajina a prežila si svoje - to každý vieme čím muselo prejsť. Vhodnejšie by bolo opýtať sa; Prečo neznášate ľudí na Slovensku? Pretože krajinu vždy tvoria ľudia...
-pomerne kurevsky oneskorenu justiciu
-trapne zakony ako je vlastenecky zakon
-zla vzdelanostna uroven... podla mna nie je uplne v poriadku ze mame milion gymnazii, takze kazdy jeden debilek sa dostane na gympl pretoze skoly sa o tie deti biju... kedze je kazdy jeden na gymnaziu, tak musi ist kazdy jeden aj na vysku samozrejme... ved vezmu kazdeho aj tak... to je oplne normalne ze kazdy uz musi mat vysoku skolu a bez nej si pracu nenajdem?
Nedas mi tu facku ty ? viem si v t om veku ked si myslis ze mi napises takyto podobny koment a si velke dievca
Toto je posledná veta čo ti venujem lebo si obyčajný zakomplexovaný NEVYZRETÝ obmedzený chudák čo môže len zhniť na slovensku, pretože na viac aj tak nemá.. Dovi..
prečo by som im to mal platiť ja ?
(ROFL)
ja ti poviem tak, nepacia sa mi negativa, ale...na rozdiel od inich(napr. mojho mladsieho brata) tu vydim aj iste pozitiva, a iste pozitivne veci do buducnosti. takze....keby som siel byvat napriklad do Svedska, tak na slovensko sa budem urcite rad vracat aspon letnu chatu by som si tu kupil
inac...vies preco tu vela ludiii co sa im tu nepaci ostava? lebo tu maju kamaratou , rodinu a znamich ( teraz neberem do uvahu financnu narocnost vystahovania)
Budme hrdí patrioti, lebo máme byť načo hrdí.