Veď to, že život je prikrátky, a tí čo sa chcú naháňať za niečím, ot je vlastne ako si najdu zmysle života, ja to nazývam takými bodmi v blizkej budúcnosti, cielikmi... a jednoducho každý chce na sebe niečo zmenit, aj ja... a veľa, keby som mal vôlu na ot, zacal by osm na svojom tele makať, som normalny ako postavou a bla, ale taky kocečka abo pekný biceps, triceps, chcrbát, lol.. ale neviem čo chcem, tak s tým neviem začať...
A raz som posiloval, 3 mesiace, moj rekord, čo som sa pri niečom tak dlho udržal, lebo ma tam mal kto držať, inak ma ot vždy omrzí, prestal ichodiť spolužiaci, neaml som raťaz.. teda podporu... a som tu.. ale znova začínam, fakticky.. už tretí deň doma brušakujem a klikujem.. a aj do stravy som si nacapal škatuľku tvarohu na den, začnem behevať, a potom sa nasačkujem do posilky...
A ďalšia odpoveď, stručná a jasná:
"Kvoli ženám. Teda kvôli opačnemu(xD možno ja rovnakému) pohlaviu. "
To vyprovokuju ty druhy. Aha ako ta vypada je tucna skareda a tak dalej.... ta urazana osoba sa s tm nevie zmierit a bude si stale mysliet, ze je ta zla ta nedokonala. I ked po nej niekto bude chodit ... pretoto vacsinou su ludia zo sebou neposkojny. Lebo to nevie prijat spolocnost. Takze nie je chyba v tom clvoeku ale je chyba v spolocnosti
vkusu vsetkych ludi sa aj tak neda nikdy vyhoviet,preto sa treba brat aki sme a bobit to,co chceme.ved naco je dokonaly clovek???aby inym ukazoval chyby???
Veď to, treba sa brať akí sme Nehovorím, že som nadšená s tým, ako vyzerám, niekedy ma to aj chytí, ale väčšinou si poviem...tak sa to niekomu nepáči...nech ide kade ľahšie=P
Kasko: hej súhlasím bude to spoločnosťou... A tým, že ľudia sa chcú prispôsobiť... Je pravda,že treba napredovať, ale tak nie za cenu niekedy úplne zbytočných stresovačiek
Ako možte byť spokojní sami so sebou?? Veď človek má tendenciu hľadať v sebe dokonalosť, blížiť sa dokonalosti...
Ja sa považujem za ako úplne v pohode chalana, fyzicky aj psychicky(nektorí budú možno oponovať s tou psychikou xD) ale stále by som sa chcel zmeniť, snažím sa zo seba vyťažiť všetko a naplno.. a nie byť celkom so sebou spokojný...
Nikto so sebou nemôže byť spokojný, lebo každý máme chyby. keďže nikto nie je a ani nemôže byť dokonalý...
A navýše mám svalovku, cele prsia a ramená ma bolia..
Chcela by som aj ja napisat ze som spokojna zo sebou no to by som klamala.Niesom a ani nikdy nebudem spokojna stale sa nachadzaju nove a nove dovody preco som nespokojna.....Nikomu nezelam aby zazil to co som zazila a este aj zazijem ak vlastne budem dalej zit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A raz som posiloval, 3 mesiace, moj rekord, čo som sa pri niečom tak dlho udržal, lebo ma tam mal kto držať, inak ma ot vždy omrzí, prestal ichodiť spolužiaci, neaml som raťaz.. teda podporu... a som tu.. ale znova začínam, fakticky.. už tretí deň doma brušakujem a klikujem.. a aj do stravy som si nacapal škatuľku tvarohu na den, začnem behevať, a potom sa nasačkujem do posilky...
A ďalšia odpoveď, stručná a jasná:
"Kvoli ženám. Teda kvôli opačnemu(xD možno ja rovnakému) pohlaviu. "
..ale mozme si za to v podstate aj sami ..lebo vzdy sa najde niekto kto zacne ohovarat toho druheho..treba sa zamysliet
Kasko: hej súhlasím bude to spoločnosťou... A tým, že ľudia sa chcú prispôsobiť... Je pravda,že treba napredovať, ale tak nie za cenu niekedy úplne zbytočných stresovačiek
Ja sa považujem za ako úplne v pohode chalana, fyzicky aj psychicky(nektorí budú možno oponovať s tou psychikou xD) ale stále by som sa chcel zmeniť, snažím sa zo seba vyťažiť všetko a naplno.. a nie byť celkom so sebou spokojný...
Nikto so sebou nemôže byť spokojný, lebo každý máme chyby. keďže nikto nie je a ani nemôže byť dokonalý...
A navýše mám svalovku, cele prsia a ramená ma bolia..