tak autorka pls dajmi nejake vysvetlenie na moju zdanlivo primitivnu otazku ... nikdy som nepouzil ani jednu z tychto moznosti je to skor ze vyhladavam slova s vecsou hlbkou ... ale i tak sa mi hentie blaboty rovnake .. jaky je vnich rozdiel ? ... sup sup som zvedavy
"Páčiš sa mi" poviem to aj kamarátke, je to jedno.. aj bratovi. ale chcem s tebou chodiť.. to je také, že v 14-tich chlapec chytí dievča za ruku, tak teda budú spolu chodiť.. u mňa, keď mi niekto povie páčiš sa mi, buď mu odpoviem aj ty mne, alebo dakujem ale keď niekto povie, chcem s tebou chodiť... odpoviem iba jedno : no a čo?
ja zas nechápem to, že keď niekto na chalana povie že je zlatý.. tak to vôbec nemusí znamenať, že sa mi páči ani to, že je pekný a chalani si to väčšinou inak vysvetlia
@Dconan no napr. že je vtipný, ale proste slušný k babe alebo niečo pekné povedal a tak nejak ale nevravím že to tak je vždy, len to nie vždy môže znamenať že sa nám páčite..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
príde mi to tak nenormálne detinské.. Vždy si tak pomyslím: a mne sa chce kakať