no blizi sa polrok a coraz viac si zacinam uvedomovat ze niektorym ucitelom zacalo kvalitne jebat.. ved pre nich su to obycajne cisielka ale nam to moze zmenit studium na vyske a nasledovne cely zivot... co myslite???
no to mi hovor...... ja mam s fyziky 1,1,3,3 a zakruzkoval mi 3 a moja spoluziacka ma take iste znamky a on sa na nu pozrel, ona sa ussmiala a dal jej 1 no ta ta neporazi?
Poznate normal ucitelov? Urcite sa najdu aj taki ale je ich minimum..vacsinou su to zakomplexovani, divni ludia nielen pre to, ze davaju zle znamky (ak si ich clovek zasluzi, tak preco nie) ale podla ich celkoveho spravania, pristupu, syndromu dolezitosti..Kazdy ucitel by mal prv ako ho prijmu do school robit psychotest.
to Kasko: Pri niektorych sa mozes ucit cely rok, jednoducho im nie si sympaticky a skoncil si.
Ano, sú to niekedy SOC-ky! Príklad: Moja milá učiteľka angličtiny, mám tam 1-ky 2-ky sem tam trojky, ale počas roka sme "nemuseli" robiť pár práci, ktoré teraz každému ohodnotila. Tým pádom majú 3/4 triedy o 3 5-ky k dobru a zrazu 1/2 píše testy medzi známkami 3 a 4. A taktiež si niekedy učitelia chcú "vybiť" niektoré vlastné problémy, prípadne niekedy ukázať, že "kto je tu pánom"... A taktiež niektorí učitelia majú obľúbencov, ktorí majú o 1/2 stupne lepšiu známku ako zvyšok pri podaní rovnakej odpovede.
no vies ak si ta ucitel neoblubi nemas sancu... poznam kamosku co robila minuly rok komisionalky a pritom nebola az taka hlupa, no pravda je ze to moc flakala ale jej spoluziacka ktora na tom bola este horsie presla v pohode... a tiez poznam jednu ktora prepadala a na konci dostala tusim 2 alebo 3... pokial si ta neoblubia nemas sancu..
Sga, to ta ako moze zapisat ked si na hodine? tak jej povedz otvorene, ze si v triede, ze preco ta zapisala? alebo chod za riaditelom alebo riaditelkou a ries to takouto cestou
ufon klud..kasko cocca-colla maju pravdu..takmer vzdy je zle na ucitela, nech robi cokolvek a je malo takych, ktori su brani seriozne..
..a je to o uceni..lebo kazdy normalny profak ma rad ludi ktori daco VEDIA nie ci sa na teba usmeju, to je debilina..a keby aj, ak budes mat dobre znamky neda sa ti dat zla..a ak ti predsa da, ries si to..
vsetko co pisete je pekne ale ked raz dostanes blbeho profaka ktory si na teba zasadne nemas sancu.. jedna moja spoluziacka je totalne sprosta ( aj tak ju mam rad ale to s tym teraz nesvisi ) ibaze ju ma ucitel rad tak jej v pohode dava jednotky k tabuli ju vyvolal iba raz a vtedy ukzala pred triedou svoju blbost odvtedy ju nevyzval aby jej mohol potom prilepsit... na druhej strane moj spoluziak je v matike fakt vyborny ale jeho nagelovane vlasy a styl obliekania asi niekomu vadi... tak dostava stale dvojky alebo trojky ked to mam porovnat s vedomostami on by mal mat jednotky a ona 4...
Kolibriceq: zijes vo svete iluzii a snov ale tento svet nie je az taky fantasticky aky si myslis vladne tu korupcia nemam teraz na mysli u ucitelov ale celkovo... ludia sa navzajom vrazdia.... takych veci tu mozem vymenovat strasne vela.... a aj tebe ak je niekto nesympaticky a nemas ho rad tak preco by si sa s nim zahadzoval???
Sasi4232 ucitelia sa so ziakmi musia zahadzovat, maju to v naplni práce..a ak máš problém rieš si to. nežijem vo svete ilúzii a snov ako pekne si napísala, dokonala si totiž uvedomujem, čo je toto za svet. Ja si len nemyslim, že učitelia považujú známky za obyčajné čisielká. A ak ide o korupciu, buď podplácaj aj ty alebo si nájdi iný spôsob. Máš viacero možností..
heh tiez mame par takych na skole, zo sloviny mi vychadzalo 2.6 a dala mi za dva, spoluziakovi 2.3 a dala mu trojku ja sa nestazujem, ale prenho je to blbe...
a dnes to ucitelka zavrsila nastvala sa ze nik nevie novu temu ktoru sme nebrali ale mali sme si to opisat od spoluziakov z inej triedy... no ono stacilo povedat aby sme si opisali... nastvala sa povedala ze nam vyhlasuje vojnu.. ved stacilo povedat a opisali by sme si...
Ja si myslím, že šanca na lepšiu známku je fajn...ale keď, tak si ju zaslúžia všetci, ktorím to tak vychádza aj priemerovo. Ja som tento polrok celkom spokojná. Ale sere ma, že mám celkový priemer 2.08 a do 2.00 je prospela veľmi dobre!
Nemávala som s učiteľmi problémy. Celkovo boli fajn a uzatvárali známky podľa toho čo nám vychádzalo (ak neprilepšili náhodou). Dalo sa s nimi dohodnúť, pokiaľ boli naše požiadavky korektné. Iste nebolo vždy všetko ružové, ale celkovo hodnotím pozitívne.
Asi som zo SŠ už dlho von:p
Na VŠ sa tiež nemám veľmi na čo sťažovať - samozrejme výnimky sa nájdu:p
známky nie sú rozhodujúce. dôlezité je to co más v hlave.jeden moj známy zmaturoval na dve stvorky, trojku a dve dvojky.mal trojku z matiky a vzali ho bez prijimaciek na nárocné studium ucitelstva matiky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
absolutne s tebou nesuhlasim
to Kasko: Pri niektorych sa mozes ucit cely rok, jednoducho im nie si sympaticky a skoncil si.
..a je to o uceni..lebo kazdy normalny profak ma rad ludi ktori daco VEDIA nie ci sa na teba usmeju, to je debilina..a keby aj, ak budes mat dobre znamky neda sa ti dat zla..a ak ti predsa da, ries si to..
Asi som zo SŠ už dlho von:p
Na VŠ sa tiež nemám veľmi na čo sťažovať - samozrejme výnimky sa nájdu:p