Vždy keď čítam o herných konzolách tak sa tam nájde veľa ľudí (hlavne PC hráči, ktorý obhajujú PC) čo hejtujú konzoly. Kedysi to tak ale nebolo a kto mal konzolu bol veľký pán. Prečo je to dnes tak, že kto má konzolu je za dementa?
A prečo by mal byť za dementa,konzola je vec prestíže,skus si zavolať kamarátov zahrať FIFU na PC ,ved ťa každý vysmeje! Mam PC aj konzolu,ale zatiaľ som nenašiel hru ktorá by bola po grafickej stránke unikát a s konzolou by si vytrela riť! Takže keď som čítal ako detičky ktoré máju PC nadávajú aká je PS4 oproti PC na hovno,tak sa musím zasmiať! Ja všetko nastavím na ULTRA a hra stoji za hovna aj tak!
Ja som mal herný PC (aj mám), mal som možnosť kúpiť konzolu (PS4). Podľa mňa je oveľa lepšia konzola, môžem byť na pohodlnom gauči a hrať sa. Keď sedím za PC, tak ruka a zadok bolí a podobne. Podľa mňa je oveľa lepšia konzola. Ale to je asi subjektívne.
pretože kedysi boli hardvérovo silnejšie a pokročilejšie ako PC, pretože mali hardvér špecializovane stavaný na to aby také boli. vtedy to boli špecializované herné zariadenia ktoré boli fakt superior, aj v jednoduchosti použitia, aj v kvalite a výzore hier čo na ne boli.
v siedmej generácií (PS3, XboX360) sa to silno zmenilo, a zrazu to boli zbytočné výdaje peňazí, slabšie ako PC, ktoré začali umelo spomaľovať vývoj hier, kvôli kompatibilite s konzolami boli hry aj na PC zastaralé, lebo... takzvaná "console parity", proste hry nevyužívali existujúci a takmer bežný hardvér, ani ich PC porty, lebo boli pôvodne stavané na konzoly čiže vlastne low-end PC, a tak hardcore PC hráči v podstate zbytočne vyhodili ťažké prachy za super hardvér, ktorý takmer nič nevyužívalo.
pripočítaj si sračky s console exclusives, a myslím že je to pomerne jasné.
a v tejto ôsmej generácii (PS4, XBone) sa celý tento problém ešte prehĺbil, pretože už to ani nie je custom hardvér, už sú to len slabšie PCčká zabalené do iného obalu a umelo softvérovo obmedzené čo sa týka funkcionality. stále spôsobujú že hry nevyužívajú plný potenciál existujúceho a bežného hardvéru, a console exclusives sú ešte umelejšie a hlúpejšie ako bývali. kedysi to aspoň bolo o tom že niekto postavil kód hry špecificky pre ten hardvér a tak bol problém (technický alebo finančný) znovu to celé prekódiť pre PC. teraz už sú to čisto zmluvné pičoviny, na console exclusives neexistuje jediný dôvod, spraviť port hry z konzoly na PC je absolútne minimum práce (lebo totožná architektúra HW), a je to len o tom že výrobca konzoly sa ozve výrobcovi hry a zaplatí mu ťažké prachy za to že "na pc to nevydajte, aby si viac ľudí kúpilo našu zbytočnú konzolu".
PC je všetko. PC je pracovný nástroj, server, datacentrum, filmové centrum, a všetky konzoly v jednom, a aj to čo konzoly nie sú. lebo keď si do PC zapojíš Xbox ovládač, tak sa pre všetky praktické účely tvoje PC práve stalo xboxom. keď si do neho zapojíš playstation ovládač, tak sa pre všetky praktické účely tvoje pc práve stalo PlayStation. Hocijaký hardvér do neho zapojíš. Je niekoľkokrát výkonnejšie ako hociktorá dnešná konzola.
Ale kokoti výrobcovia konzol chcú zarábať na zastaralom slabom obmedzenom hardvére, a tak umelo všetko komplikujú a obmedzujú.
@midnight
Komentar je uplne nezmyselny,konzola je predovsetkym na hranie hier,na zlozitejsie operacie mas PC,takze sa tym ani neohanaj!Napriklad ja lutujem ze som PC kupoval,pretoze jeho vykon je mi tak akurat na picu,ked po grafickej stranke su hry na picu!Kde je ten slubovany graficky zazitok? Zatial nevidim rozdiel medzi PC a PS4!
v prvom rade nechápem hádky pc vs konzola... (ani apple vs samsung, ps4 vs xbox, audi vs bmw a podobne...) treba si uvedomiť že KAŽDÉMU VYHOVUJE NIEČO INÉ !!!! ak by mal mať každý rád to isté, tak by bola len jedna značka mobil, jedna značka auta, jedna značka počítačov.... ľudia sa môžu aj postaviť na hlavu a vlastným telom brániť tú svoju dokonalú konzolu, ale ak raz má niekto radšej počítač, tak to aj tak nezmenia... tieto hádky sú nezmyselné... nech si každý kúpi to čo chce a vybavené... jediné čo môžeš je povedať pre a proti na každú jednu vec... ale aj v tom prípade to čo bude pre teba PROTI pre iné môže byť výhoda... koniec prednášky
@highvoltage
"Komentar je uplne nezmyselny"
...lol?
...loooool!
"pretoze jeho vykon je mi tak akurat na picu,ked po grafickej stranke su hry na picu!Kde je ten slubovany graficky zazitok? Zatial nevidim rozdiel medzi PC a PS4!"
a to je presne tá umelá "platform parity" o ktorej som hovoril, ktorá je aj jedným z hlavných dôvodov prečo PCčkári neznášajú konzoly. ale keď sa ti nepodarilo pochopiť ani ten môj prvý koment, nevidím dôvod to opakovať alebo nejak podrobnejšie vysvetľovať
No nič, PS4 a XBOX ONE síce nemajú parametre ako herne PC,ale dá sa povedať že po grafickej stránke nezaostávajú,pretože mne sa zdá kvalita a herný zážitok z hier na PS4 lepši ako na PC!Vieš je potrebne sa zmieriť s faktom že hry by už mali vychádzať iba na konzole,pretože na PC aj tak stoja za hovno!Myslím si že PCčkari nemajú radi konzoly hlavne preto,pretože pri každej novej vydanej hre sa musia opýtať sami seba /Pôjde mi to vôbec?/ Takže kúpia komponenty v hodnote PS4 a hra im síce pôjde,ale aj tak stoji za hovno!Ja som bol zvedavý na tu užastnu grafiku,keď som ju mal možnosť konečne vidieť tak mi bolo do smiechu!
PC je dobre na iné veci,ale na hry stačí aj PS4,pretože rozdiel ani nepoznať!
kokos šak konzole majú ten istý HW a na ten sa robia hry na tú konkrétnu grafickú kartu je to odladené procesor no proste šecko preto na konzolách zo slabším HW sú dobré hry
PC ani sa nedá spočítať koľko rôznych konfigurácii rôznych komponentov je nehovoriac o OS hra na pc je ladená na rôzne grafické karty a to neni taká sranda
na PC to neni tak jednoduché lebo to neni jednostranne zameraný stroj
ale račej mám hry na pc
Ja ne ze nemam rad konzoly, ale ked je nejaka hra portovana z konzoly na PC uz viem ze to bude pitchovina.. blikajuce svietiace hinty cez celu obrazovku, ukazovatele cesty kade ist, automaticke liecenie, automaticke zameriavanie, zjednodusene ovladanie lebo konzola.. obtiaznost o nicom, grafika vela krat o nicom.. a ked vidim hracov ako hraju FPSky na konzole a mieria posuvanim packy tak sa strasne smejem..
niektore hry su na konzolach dobre, auta, sporty..
@Highvoltage na PC su hry s napicu grafikou? skor na konzolach ne..
heh, najlepšie ako táto super výkonná nová generácia konzol sotva dáva aktuálne hry na 1080p a 30fps....neustále framedrops a taký XBox1 má problém vôbec ísť na fullHD v mnohých tituloch ...
pritom PC entuziasti dokážu už pri mnohých hrách si fičať na 4k rozlíšeniach a stabilných 60fps...
konzoly sú skrátka škodná, čo výrazne brzdí kvalitu nových hier...nejeden vývojár sa vyjadril už, že majú problém pri konzolách s dostatkom výkonu CPU, či pamätí a tak musia robiť neustále kompromisy
jediné čo sa dá konzolám quitovať je že pre neschopných ľudí, ktorým to stačí zapnúť a chvíľu sa pohrať bez zbytočného zamýšľania sa nad inštaláciou, je naozaj veľká kopa a tak herný biznis zažíva zlaté časy a preto sa aj toho veľa produkuje....
Ako nikto? ako si na to prisiel ze nikto lebo tvoj kamos feri a igor povedali? konzolu ma teraz uz snad fakt kazdy ak nie najnovsiu tak aspon PS3, Xbox 360 ak rad hra hry ... takze dement je akurat ten kto s tymto prisiel
konzola
- horšia grafika
- nutnost priplatit si za tie isté hry čo výdu na pc
- pri psn treba zaplatit aby si mohol hrat online (WTF?)
- starý hardware
+ ovládač
+ pohodlnosť
+ multimediálne zariadenie
+ nemusíš riešiť či rozbeháš danú hru
+ exkluzivity
PC
- musíš pri tom sedet (nie každý)
- konfiguráciu a hardware si určuješ sám
- nemusí ti ísť každá novovydaná hra
- drahší špás
-+ potreba myš klávesnica (výhoda aj nevýhoda)
+ lepšia grafika
+ lepšia rozmanitost použitých komponentov (hranie napríklad na 3 monitoroch, virtuálna realita - momentálne nedostupná na konzolách...)
+ lacnejšie hry a je ich viacej
+ multi-platforma
Dalej si doplnte sami sám som zástanca PC-Gaming , na pc sa dá pripojit gamepad ...
už tu toho bolo veľa napísané, tak ja len doplním, že ako momentálne riešim gaming ja - notebook prepojený cez hdmi to telky + bezdrôtový dualshock 3 a čo sa týka pohodlia mám vyhraté aj keď nemám konzolu
@highvoltage každý tvoj koment viac a viac dokazuje že absolútne netušíš o čom hovoríš a že si proste fanboy ovečka.
mám 6 rokov starý notebook a jediný dôvod prečo som si mohol byť istý že mi pobeží čokoľvek z minulej generácie bol presne ten že každá konzolová generácia je obmedzená zastaralým slabým hardvérom. keby som si teraz kúpil nový notebook, taký nejaký obyčajný mid-range, tak si zas počas celej tejto konzolovej generácie môžem byť istý že mi pobeží všetko bez nutnosti upgradu, lebo ich zasa obmedzuje výkonovo zastaralá "nová" generácia konzol, ktorá bola výkonovo zastaralá už v momente keď začala.
@kaylee lenže ty hovoríš presne o tej generácií čo bola prakticky posledná kde rozdiel "pc - konzola" dával zmysel. zároveň to bola generácia čo bola zlatým vekom konzolových hier, zaujímavé, inovatívne veci, ťahúni dizajnu, atď. že nemám a neviem kedy budem mať PS2 aby som si mohol zahrať Ico a Shadow of the Colossus je mi doteraz smutno.
lenže ako vravím, to bola prakticky posledná generácia kde konzoly ako produkt ešte prirodzene dávali zmysel a boli tým čo celý vývoj (aj gamedesignový, aj hardvérový) ťahali vpred.
@highvoltage určite si ten ťulpas čo bude ešte aj 30fps obhajovať že je lepšie ako 60 a viac. prestaň prosímťa ťuťkať do vecí ktorým nerozumieš, len sa tým strápňuješ.
Na PC platformu by sa hry nemali robit! Po grafickej stranke je to na PC aj tak na picu a na hluposti zarabaju vyrobcovia PC komponentov! Rozumova degradacia PC racov je smutna, vyrobcovia hier a vyrobcovia komponentov idu ruka v ruke a zbytocne navysuju poziadavky! Bohuzial, ale ste hlupucky!
@highvoltage ...tyvole ty si kokot ty si taký kolosálny tupý kokot taký gloriousný kokot že na to ani slov neni
tyvoletyvoletyvole
nájdi si nejaké graphic comparison videá, kokotko, Tomb Raider, napríklad, Crysis 1, 2, 3, hocičo o čom sa v dobe keď to vychádzalo tvrdilo že je to momentálny vrchol grafiky...
...aj keď skrz tvoj kokotizmus hovno pochopíš, ale aspoň sa budem môcť znova pobaviť na tom aký si kolosálny kokot
Crysis 3? Vážne? Po zapnutí tejto hry som nevedel, či sa mam smiať alebo plakať! Tak biedna grafika! Ale ja uznávam, možno som sa nechal uniesť komentármi PC hráčov, ktorí písali že hrať hry na PC je zážitok! Ja sa iba z týchto komentárov smejem, úbohá ,úbohá, úbohá PC grafika, je mi z nej zle!
Myslím si že urážanie mojej osoby je len zjavne prejavenie neschopnosti argumentovať! Musím napísať že PC je dobre nanajvýš na vývoj hier pre konzoly, pretože inak stoji za starú bačkoru! Vlastním herne PC, ale výkon ktorý ma je pre hry zbytočný, preto jednoznačne konzola!
@highvoltage nie, urážanie tvojej osoby je prejav uvedomenia že nemá zmysel tvojim smerom argumentovať. všimni si moje prvé dva komenty plné argumentov, ktoré si totálne odignoroval a napísal k tomu niečo totálne bezobsažné. a dokola opakuješ vyjadrenia ktoré jasne ukazujú že si moje komenty buď absolútne nečítal, alebo ich nepochopil, lebo to čo píšeš je presne len dôsledkom toho čo som vravel, hlavného dôvodu prečo ľudia nemajú radi konzoly. si trápny konzolový fanboy ktorý netuší o čom hovorí, bejbe. tak sa choď trochu vzdelať alebo sa zmier s tým že sa ti ľudia budú vysmievať do kokotkov keď si uvedomia že netušíš o čom hovoríš a tým pádom nemá zmysel na teba normálne rozumne argumentovať.
Ja som napísal racionálny fakt,následne som bol tebou označený hanlivým slovom! Konzoly nemajú radi ľudia ako si ty, neviem či ti frajerku prebral konzolový hráč, alebo ti niekto tresol s konzolovú o hlavu že k nej cítiš zjavnú averziu! Ja ani hry nehrám, ja si niekedy na konzole zahrám NHL,FIFU s kamarátmi a tým to konči. Pravdaže po zakúpení herného PC som chcel vidieť tu ospevovanú grafiku, bohužiaľ dočkal som sa úplnej koncentrovanej sračky, dá sa povedať že som to aj očakával, pretože PC hráči nedisponujú dostatočne vysokým IQ koeficientom a tak ich komentáre nesmú byť branne do úvahy! Posledne vety beriem ako totálnu bezmocnosť, tvoja zaslepenosť je neuveriteľná ,myslím si že presviedčať ta o opaku je zbytočne,pretože si zaslepený a tak s tebou nie je žiadna rozumná reč!
@highvoltage
1. kde si napísal aký racionálny fakt?
2. eh... a... ako... čo si čakal, že PC magicky zmení grafiku hry ktorá je proste robená so zastaralou technológiou aby fičala aj na konzolách? alebo čo si skúšal aby si tú grafiku videl? a ako si sa mohol dočkať koncentrovanej stračky keď najhoršie čoho sa môžeš dočkať je to že grafika na PC bude rovnaká ako na konzolovej verzii?
3. a bol si aj pozrieť do options menu a nastaviť všetko na high? lebo mnoho hier má ako default medium.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a stále mám fakt vela znamych čo majú nejakú konzolu
Ale radšej mám počítač, kvôli jeho univerzálnosti.
v siedmej generácií (PS3, XboX360) sa to silno zmenilo, a zrazu to boli zbytočné výdaje peňazí, slabšie ako PC, ktoré začali umelo spomaľovať vývoj hier, kvôli kompatibilite s konzolami boli hry aj na PC zastaralé, lebo... takzvaná "console parity", proste hry nevyužívali existujúci a takmer bežný hardvér, ani ich PC porty, lebo boli pôvodne stavané na konzoly čiže vlastne low-end PC, a tak hardcore PC hráči v podstate zbytočne vyhodili ťažké prachy za super hardvér, ktorý takmer nič nevyužívalo.
pripočítaj si sračky s console exclusives, a myslím že je to pomerne jasné.
a v tejto ôsmej generácii (PS4, XBone) sa celý tento problém ešte prehĺbil, pretože už to ani nie je custom hardvér, už sú to len slabšie PCčká zabalené do iného obalu a umelo softvérovo obmedzené čo sa týka funkcionality. stále spôsobujú že hry nevyužívajú plný potenciál existujúceho a bežného hardvéru, a console exclusives sú ešte umelejšie a hlúpejšie ako bývali. kedysi to aspoň bolo o tom že niekto postavil kód hry špecificky pre ten hardvér a tak bol problém (technický alebo finančný) znovu to celé prekódiť pre PC. teraz už sú to čisto zmluvné pičoviny, na console exclusives neexistuje jediný dôvod, spraviť port hry z konzoly na PC je absolútne minimum práce (lebo totožná architektúra HW), a je to len o tom že výrobca konzoly sa ozve výrobcovi hry a zaplatí mu ťažké prachy za to že "na pc to nevydajte, aby si viac ľudí kúpilo našu zbytočnú konzolu".
PC je všetko. PC je pracovný nástroj, server, datacentrum, filmové centrum, a všetky konzoly v jednom, a aj to čo konzoly nie sú. lebo keď si do PC zapojíš Xbox ovládač, tak sa pre všetky praktické účely tvoje PC práve stalo xboxom. keď si do neho zapojíš playstation ovládač, tak sa pre všetky praktické účely tvoje pc práve stalo PlayStation. Hocijaký hardvér do neho zapojíš. Je niekoľkokrát výkonnejšie ako hociktorá dnešná konzola.
Ale kokoti výrobcovia konzol chcú zarábať na zastaralom slabom obmedzenom hardvére, a tak umelo všetko komplikujú a obmedzujú.
a preto ľudia hejtujú konzoly.
Komentar je uplne nezmyselny,konzola je predovsetkym na hranie hier,na zlozitejsie operacie mas PC,takze sa tym ani neohanaj!Napriklad ja lutujem ze som PC kupoval,pretoze jeho vykon je mi tak akurat na picu,ked po grafickej stranke su hry na picu!Kde je ten slubovany graficky zazitok? Zatial nevidim rozdiel medzi PC a PS4!
"Komentar je uplne nezmyselny"
...lol?
...loooool!
"pretoze jeho vykon je mi tak akurat na picu,ked po grafickej stranke su hry na picu!Kde je ten slubovany graficky zazitok? Zatial nevidim rozdiel medzi PC a PS4!"
a to je presne tá umelá "platform parity" o ktorej som hovoril, ktorá je aj jedným z hlavných dôvodov prečo PCčkári neznášajú konzoly. ale keď sa ti nepodarilo pochopiť ani ten môj prvý koment, nevidím dôvod to opakovať alebo nejak podrobnejšie vysvetľovať
...lol
No nič, PS4 a XBOX ONE síce nemajú parametre ako herne PC,ale dá sa povedať že po grafickej stránke nezaostávajú,pretože mne sa zdá kvalita a herný zážitok z hier na PS4 lepši ako na PC!Vieš je potrebne sa zmieriť s faktom že hry by už mali vychádzať iba na konzole,pretože na PC aj tak stoja za hovno!Myslím si že PCčkari nemajú radi konzoly hlavne preto,pretože pri každej novej vydanej hre sa musia opýtať sami seba /Pôjde mi to vôbec?/ Takže kúpia komponenty v hodnote PS4 a hra im síce pôjde,ale aj tak stoji za hovno!Ja som bol zvedavý na tu užastnu grafiku,keď som ju mal možnosť konečne vidieť tak mi bolo do smiechu!
PC je dobre na iné veci,ale na hry stačí aj PS4,pretože rozdiel ani nepoznať!
PC ani sa nedá spočítať koľko rôznych konfigurácii rôznych komponentov je nehovoriac o OS hra na pc je ladená na rôzne grafické karty a to neni taká sranda
na PC to neni tak jednoduché lebo to neni jednostranne zameraný stroj
ale račej mám hry na pc
niektore hry su na konzolach dobre, auta, sporty..
@Highvoltage na PC su hry s napicu grafikou? skor na konzolach ne..
pritom PC entuziasti dokážu už pri mnohých hrách si fičať na 4k rozlíšeniach a stabilných 60fps...
konzoly sú skrátka škodná, čo výrazne brzdí kvalitu nových hier...nejeden vývojár sa vyjadril už, že majú problém pri konzolách s dostatkom výkonu CPU, či pamätí a tak musia robiť neustále kompromisy
jediné čo sa dá konzolám quitovať je že pre neschopných ľudí, ktorým to stačí zapnúť a chvíľu sa pohrať bez zbytočného zamýšľania sa nad inštaláciou, je naozaj veľká kopa a tak herný biznis zažíva zlaté časy a preto sa aj toho veľa produkuje....
Mna by zaujimalo na aku picu mi je herny pc za 1000 Eur,ked hry stoja za picu!
@ismajel
Pridat iso do vyrtualneho disku je strasne zlozita instalacia,to ti musim uznat
Alebo mas na mysli to obtiazne kliknutie?
Takze v com spociva ta obtiazna instalacia?Mozno v instalacii 30 programov ktore su potrebne aby sa predmetna hra na starsom pc vobec zapla
- horšia grafika
- nutnost priplatit si za tie isté hry čo výdu na pc
- pri psn treba zaplatit aby si mohol hrat online (WTF?)
- starý hardware
+ ovládač
+ pohodlnosť
+ multimediálne zariadenie
+ nemusíš riešiť či rozbeháš danú hru
+ exkluzivity
PC
- musíš pri tom sedet (nie každý)
- konfiguráciu a hardware si určuješ sám
- nemusí ti ísť každá novovydaná hra
- drahší špás
-+ potreba myš klávesnica (výhoda aj nevýhoda)
+ lepšia grafika
+ lepšia rozmanitost použitých komponentov (hranie napríklad na 3 monitoroch, virtuálna realita - momentálne nedostupná na konzolách...)
+ lacnejšie hry a je ich viacej
+ multi-platforma
Dalej si doplnte sami sám som zástanca PC-Gaming , na pc sa dá pripojit gamepad ...
mám 6 rokov starý notebook a jediný dôvod prečo som si mohol byť istý že mi pobeží čokoľvek z minulej generácie bol presne ten že každá konzolová generácia je obmedzená zastaralým slabým hardvérom. keby som si teraz kúpil nový notebook, taký nejaký obyčajný mid-range, tak si zas počas celej tejto konzolovej generácie môžem byť istý že mi pobeží všetko bez nutnosti upgradu, lebo ich zasa obmedzuje výkonovo zastaralá "nová" generácia konzol, ktorá bola výkonovo zastaralá už v momente keď začala.
Kde je ten zacitok z hrania? Jednoznacne konzola!
lenže ako vravím, to bola prakticky posledná generácia kde konzoly ako produkt ešte prirodzene dávali zmysel a boli tým čo celý vývoj (aj gamedesignový, aj hardvérový) ťahali vpred.
Na PC platformu by sa hry nemali robit! Po grafickej stranke je to na PC aj tak na picu a na hluposti zarabaju vyrobcovia PC komponentov! Rozumova degradacia PC racov je smutna, vyrobcovia hier a vyrobcovia komponentov idu ruka v ruke a zbytocne navysuju poziadavky! Bohuzial, ale ste hlupucky!
ty si taký kolosálny tupý kokot
taký gloriousný kokot že na to ani slov neni
tyvoletyvoletyvole
nájdi si nejaké graphic comparison videá, kokotko, Tomb Raider, napríklad, Crysis 1, 2, 3, hocičo o čom sa v dobe keď to vychádzalo tvrdilo že je to momentálny vrchol grafiky...
...aj keď skrz tvoj kokotizmus hovno pochopíš, ale aspoň sa budem môcť znova pobaviť na tom aký si kolosálny kokot
Crysis 3? Vážne? Po zapnutí tejto hry som nevedel, či sa mam smiať alebo plakať! Tak biedna grafika! Ale ja uznávam, možno som sa nechal uniesť komentármi PC hráčov, ktorí písali že hrať hry na PC je zážitok! Ja sa iba z týchto komentárov smejem, úbohá ,úbohá, úbohá PC grafika, je mi z nej zle!
Myslím si že urážanie mojej osoby je len zjavne prejavenie neschopnosti argumentovať! Musím napísať že PC je dobre nanajvýš na vývoj hier pre konzoly, pretože inak stoji za starú bačkoru! Vlastním herne PC, ale výkon ktorý ma je pre hry zbytočný, preto jednoznačne konzola!
Ja som napísal racionálny fakt,následne som bol tebou označený hanlivým slovom! Konzoly nemajú radi ľudia ako si ty, neviem či ti frajerku prebral konzolový hráč, alebo ti niekto tresol s konzolovú o hlavu že k nej cítiš zjavnú averziu! Ja ani hry nehrám, ja si niekedy na konzole zahrám NHL,FIFU s kamarátmi a tým to konči. Pravdaže po zakúpení herného PC som chcel vidieť tu ospevovanú grafiku, bohužiaľ dočkal som sa úplnej koncentrovanej sračky, dá sa povedať že som to aj očakával, pretože PC hráči nedisponujú dostatočne vysokým IQ koeficientom a tak ich komentáre nesmú byť branne do úvahy! Posledne vety beriem ako totálnu bezmocnosť, tvoja zaslepenosť je neuveriteľná ,myslím si že presviedčať ta o opaku je zbytočne,pretože si zaslepený a tak s tebou nie je žiadna rozumná reč!
1. kde si napísal aký racionálny fakt?
2. eh... a... ako... čo si čakal, že PC magicky zmení grafiku hry ktorá je proste robená so zastaralou technológiou aby fičala aj na konzolách? alebo čo si skúšal aby si tú grafiku videl? a ako si sa mohol dočkať koncentrovanej stračky keď najhoršie čoho sa môžeš dočkať je to že grafika na PC bude rovnaká ako na konzolovej verzii?
3. a bol si aj pozrieť do options menu a nastaviť všetko na high? lebo mnoho hier má ako default medium.