Ja tomu nerozumiem.
nech mám penazí kolko chcem, VZDY ich mám málo.
Kedysi som zarábal 700 e mesačne a vyžil som z toho.
Teraz zarábam ovela viac ale vždy do konca mesiaca výplatu minime, tak isto ako ked som mal 700e.....
Postupne jak sa mi zvysuje množs
poznám ... mesačne 200e mi ostávalo na volne použitie a furt som ich rozflákal na pičoviny miesto toho aby som ich odkladal....ale zas na druhej strane nikdy neviem kedy zdechnem a peniaze si nechcem brat do hrobu ,ale si chcem plnit priania
Touto diskusnou otázkou si chcel dievčatám nenápadne naznačiť,že si lovatý čávo a rád rozhadzuješ,alebo máš len proste problémy,ktoré by si s tebou 90 % slovákov rado vymenilo?
so stúpajúcim platom ti stúpa aj životný štandard, pravdepodobne zbytočne.
ak chceš niečo ušetriť, tak odporúčam nasledovný postup:
1. spíš si všetky NUTNÉ výdavky (ubytovanie, cestovanie, základná strava).
2.odčítaj od tvojej výplaty číslo z kroku 1. a vydeľ to potom dvomi - jednu časť odlož na nejaké sporenie, odkiaľ NIKDY nevyberaj peniaze (kým nebudeš mať nasporené na potrebnú vec). Druhú časť si nechaj napríklad na oblečenie, zábavu a pod.
No lolkajte si dalej, kde som napísal že chodím do práce?
Povedal som že mesačne dostávam peniaze, neviete odkial, neviete čo kedy kolko načo.......
Citujte kde som napísal že chodím do práce.. @oiquell@hnisavica@hoperpohroma
@rayennn citujem: Kedysi som zarábal 700 e mesačne a vyžil som z toho.
Teraz zarábam ovela viac ale vždy do konca mesiaca výplatu minime, tak isto ako ked som mal 700e..... všimni si slová zarábal a výplatu. to v ľuďoch vyvoláva dojem že chodíš do práce
@hoperpohroma Tuto su 2 možnosti...
Bud si buzerant, alebo nemás ani na chlieb a závidís mi moje nové hodinky za 11 000 e.........
ZATIAL mám len tie..
@hoperpohroma@8 maximálne viditelná závisť slabého jedinca....
Mám vela penazí a vidís je ako ich mám stále viac a viac a strasne mi závidís lebo sa topís v hypotéke...
Už sa viac k tebe nebudem vyjadrovať v tejto diskusii...
Ono to je tak, že tvoje výdavky rastú priamoúmerne tvojím príjmom - preto ich nikdy nieje dosť, si tam, kde si bol keď si mal menšiu výplatu. Už sa nad tým len zamyslieť.
hah u mna je to tak, ze z vyplaty miniem nanajvys tak 20 % a to co mi zostane neminiem, no stale sa mi zda ze to je malo a chcel by som viac ale prakticky vobec viac nepotrebujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@riddler druhá možnosť.
so stúpajúcim platom ti stúpa aj životný štandard, pravdepodobne zbytočne.
ak chceš niečo ušetriť, tak odporúčam nasledovný postup:
1. spíš si všetky NUTNÉ výdavky (ubytovanie, cestovanie, základná strava).
2.odčítaj od tvojej výplaty číslo z kroku 1. a vydeľ to potom dvomi - jednu časť odlož na nejaké sporenie, odkiaľ NIKDY nevyberaj peniaze (kým nebudeš mať nasporené na potrebnú vec). Druhú časť si nechaj napríklad na oblečenie, zábavu a pod.
Povedal som že mesačne dostávam peniaze, neviete odkial, neviete čo kedy kolko načo.......
Citujte kde som napísal že chodím do práce..
@oiquell @hnisavica @hoperpohroma
Teraz zarábam ovela viac ale vždy do konca mesiaca výplatu minime, tak isto ako ked som mal 700e..... všimni si slová zarábal a výplatu. to v ľuďoch vyvoláva dojem že chodíš do práce
Bud si buzerant, alebo nemás ani na chlieb a závidís mi moje nové hodinky za 11 000 e.........
ZATIAL mám len tie..
aj ja mam 2 moznosti
bud si kokot
alebo si kokot
Mám vela penazí a vidís je ako ich mám stále viac a viac a strasne mi závidís lebo sa topís v hypotéke...
Už sa viac k tebe nebudem vyjadrovať v tejto diskusii...
na teba sa tieto memes tak hodia
@9 fail
minimalne to dodane uz v @11 a toto
» www.birdz.sk.webka.sk/forum/preco-ked...
@12 wtf?
@14 dobra odpoved,
FREE tips!
chce to poriadne vyrovnaného a spokojného človeka, aby sám seba naozaj presvedčil, že má dosť a nič viac nechce.