keby len pubertiačky.... a keby to používaju len na svojich frajeroch ktorých "ľúbia".... lenže to píšu aj väčšinou všetkým kamarátom a kamarátkam... tie podľa mňa nebudu nikdy naozaj ľúbiť....
prretože ke dpoviem že ju mam rada tak je to také že "mam ju rada ako tu ktoru neznašam" ale poviem to tak ironicky a ona chape čo tym myslim nevravim to preto že ju ozaj lubil ako sovju ploivičku ....polovičke by som vravelaa "milujem ťa" kedže kamoškam vravim "lubim ťa"
lebo su jebnute ! preco asi ? takto sa da odpovedat na vsetky otazky tykajuce sa veci co robia pubertaci alebo aj nepubertaci proste im jebe ! a preco to nevedia ani oni samy/é
ježiš vy máte problémy.. ja mám 19, necítim sa ako v puberte a hovorím ľúbim ťa veľa ľuďom v mojom okolí, rodičom, bratovi, starým rodičom, najlepším priateľkám a najlepšiemu priateľovi môjho priateľa, ktorý sa stal aj mojím postupom času a môjmu drahému.. a nie som preto hlupaňa že prejavujem city.. keď ich naozaj ľúbim nemôžem za to.. samozrejme že každý je iný druh lásky..
a v puberte som sa neodvážila nikomu povedať že ho/ju ľúbim okrem priateľky s ktorou som vyrastala od detstva.. inak som sa hanbila a dnešné mladé baby, nech si robia čo chcú, nie? stará sa niekto do vášho života tak, ako sa všetci starajú do nich za každú blbosť? kým neovplyvňujú môj život môžem jebať čo robia, nie sú to moje deti a nemám právo sa starať do ich života..
za to vy ste všetci múdri dospelí ľudia ... prezentujete sa tu na nejakom fóre ako hrdinovia, ale v skutočnosti robíte také isté blbosti a nielen ohľadom tohto.. a btw ja som toto slovo nepoužila ešte ani raz v živote, nemala som prečo..riešte seba a nie druhých, už je to fakt úbohé
je mi na zvracanie ,keď vidím niečo tipu ..." ja ťa lubQám ,lubkam ,lovujem " ..na jednu väčšiu sprostosť od druhej ,a je úplne úchvatné,keď to tie vytreté puberťáčky použivajú len tak priateľom ,alebo kamošom ,ktorých poznajú z nejakej ožran párty ...
a sám si si inak odpovedal na svoju otázku ..,odpoved je ,lebo sú to puberťáčky a ešte k tomu vymleté ...
normálny dospelý a najmä na rozume človek to povie len osobe ,ktorú naozaj ľúbi ,alebo miluje ...tj .partnerovi ...
hej som "pubertiačka" ale... Slovo ľúbim môžem používať normálne, preto lebo mám k tomu človeku bližší vzťah. Nepíšem ho žiadnymi skomoleninami. A dosť dlho som váhala to povedať svojmu priateľovi. Skutočne ho ľúbim tak prečo mu to raz za čas nepovedať? A niekedy to poviem najlepšej kamarátke. Keď ma vyslovene z niečoho zachránila. Keď bola už "posledná nádej". Vtedy jej poviem : Kikuš ja ťa tak ľúbim . Ďakujem, ďakujem, ďakujem Lebo naozaj pre mňa spravila v tej chvíli niečo, čím mi veľmi pomohla a som jej za to vďačná a zaslúži si to.. Veď sme spolu od škôlky a ešte aj na strednú spolu pôjdeme 17 rokov spoločnej existencie je dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ja som za celý život povedal že ju ľúbim (aj milujem) len jednej osobe
to by zaujimalo mna
Dovolím si tvrdiť, že to čo pubertiačky zažívajú je len platonická láska
Ale veď začať sa niečím musí, no nie
Ozaj v tom chcete nájsť nejakú logiku?
rovnako vieš prečo sa hovorí takým babám žaby?
-lebo vkuse by iba nohy rozťahovali a potom všetko vykvákajú!
Ale taketo baby naozaj nechapem a snazim sa im vyhybat
@petiboy20 keď už tak pubertiačky na Slovensku a aj to je iba hovorové slovo
a v puberte som sa neodvážila nikomu povedať že ho/ju ľúbim okrem priateľky s ktorou som vyrastala od detstva.. inak som sa hanbila a dnešné mladé baby, nech si robia čo chcú, nie? stará sa niekto do vášho života tak, ako sa všetci starajú do nich za každú blbosť? kým neovplyvňujú môj život môžem jebať čo robia, nie sú to moje deti a nemám právo sa starať do ich života..
Ja osobne to hovorím len rodine, lebo nikto iný si to zatiaľ nezaslúžil
ich nechajte.........
chalani sa bežne bijú.........len tak zo srandy......to je asi podobný princíp
.. no ale tiež neviem, prečo pubertiaci - chalani si hovoria menom "kokot" ..
A slovo "ľúbim" nepoviem ani svojej najlepšej kamarátke, ani sestre, ani frajerovi..
jedine tak sama pre seba, nemám však za potrebu písať to stále niekam,aby som si dokazovala, ako všetkých milujem a oni mňa...(grrrrrrrrrrrrrrc! )
a sám si si inak odpovedal na svoju otázku ..,odpoved je ,lebo sú to puberťáčky a ešte k tomu vymleté ...
normálny dospelý a najmä na rozume človek to povie len osobe ,ktorú naozaj ľúbi ,alebo miluje ...tj .partnerovi ...
A hovorila som to aj svojej kámoške kričala som ľúúúúúúúúbim ťa