a uz prestante vsetci s touto chorou "modnou stihlostou"....je to ubohe, ked vidim nejake anorekticke dievca jak si to sine hrdo po ulici, za ktorou sa vsetci obzeraju ale ne preto ze by bola taka uzasna ale preto lebo vyzera jak keby polku zivota stravi
je to ich volba, že su sprostí a nechaju sa takto ovplyvniť, je to choré podla mňa. Ale tiež s mi nepáči ked sa na niekoho chudého hneď pozerá s takým "anorektickým" náhľadom.
jj je to total prije*ane...akoze podla mna je urcite krajsie ked je zena trocha tlstejsia jak ked je chuda jak palicka od nanuku....sak nasa slowinarka to je daco taaaaak chude....a suhlsim s tebou ze je total chore ked si pocitaju tu hodnotu Kj a kcal...
Ale preco je to chore, ked si pocitaju hodnotu kalorii, pravidelne cvicia a snazia sa jest zdravo? Zatoze chcu dobre vyzerat?
Kazdy tu hovori, ze o vyzor nejde, ze radsej by chcel tlstejsiu, ale za taku, co je chuda, ci skor vypracovana a nema na sebe tuky by sa stopro pozrel.
A nehovorim o anorektickach, co vazia ako 12 rocne dieta, ale podla mna neni natom nic zle, ked sa niekto o seba stara. Tak isto aj chalani, ked chcu byt vypracovani.
Pkiaľ je to dané chorobou - tak by im to mal niekto vysvetliť a doslova ich odtiahnuť na liečenie pretože dotyčná osoba si to uvedomí až keď jej minúty budú spočítané. A pokiaľ to nie je dané chorobou tak neviem pochopiť prečo to robia - neviem komu sa chcú zapáčiť - no mne teda nie a verím že ani ostatným - no veĎ komu by sa páčila kopa kostí??
A napadlo vas uz niekedy ze za to nemozu? Viem ze niektore hladuju ale poznam par holiek, kt. su stihle a zjedia toho vazne dost! To ze je navine metabolizmus vas asi nenapadlo ani jedneho! Jediny dovod vidite v anorexii a bulimii......zamyslite sa!
aduskiss no pokial chce niekto vyzerat dobre nemusi hladovat a mat hlavu zapratanu vselijakymi vypoctami....staci sa neprejedat a sportovat a hned vyzeras dobre....a ako tu spominas o vyzor ide hlavne tym chalanom ktori to vnimaju povrchne a chcu si hlavne uzit a pochvalit sa kamaratom aku peknu babu zbalili....ale ak mas osobnostne caro mozes byt aj tucnejsia a chalanovi to nevadi...poznam taky pripad a nie jeden....kamos mal holku ktora bola fakt dost pekna stihla ale nechal ju...teraz je s jednou babou ktora je pri sebe a su stastni....a to je len jeden z pripadov ktore poznam....
Zemek o takych tu neni rec....hovorim o tych ktore pocitaju energeticke hodnoty vsetkeho co daju do ust a ktore sa trapia aby boli stihle ako tie ktore sa tak uz narodili
za vsetko mozu media...a ludia im na to skacu....kedysi boli v mode baculate zeny /v norme...nehovorim o obeznych) no teraz vychudnute kostry ktore sa triznia a na obed zjedia pat bobul hrozna....preco same extremy.....nech je clovek taky ako sa narodi, ked ma v genoch ze je chudy nech je a naopak...ale najlepsia stredna cesta...hlavne mat radost zo zivota
hm..tak ja som sa spametala az ked mi frajer povedal ze sa ma uz aj boji chytit aby ma nezlomil..to som mala asi 39 kg...ale este stale prepocitavam kj jak jebnuta ale proste sa uz toho neviem zbavit ako vacsina bab co ich poznam...
Avra ja viem, ze hladovanie je chore. A ked chces mat dobru postavu, tak treba hlavne cvicit, sama to mam odskusane. Ale podla mna len cvicit nestaci, co mas z toho, ze budes pol hodiny na stacionari a potom sa prezeres chipsami. Preto je podla mna dolezita aj zdrava vyziva.
A urcite by som nechcela ani ja takeho chalana, co by ma chcel len preto, ze ako vyzeram. Sama som bola s chalanom vyse pol roka a mala som vtedy teda dost daleko od chudej a napriek tomu sme boli stastni.
Ale proste som sa nemala rada, neviem, akej si ty postavy, ale co mam kamosky, tak pomaly kazda ma z toho komplexy, ked je viac pri sebe a je tucnejsia. A ked schudnes a svoju postavu si aj udrzis (nie samoska drasticky), tak si viac veris, mas proste vacsie sebavedomie, lepsie sa citis...
Ja sa cítim dosť dobre a napriek tomu som nikdy nedržala diétu,nikdy som necvičila pre to,aby som schudla (teda vlastne aby som bola úprimná,tak ani pre nič iné ,nikdy som nepočítala kalórie.. To je zbytočné. Načo? Trýzniť sa tým budem keď budem stará a zmľandravená. Načo si kaziť mladosť?
Avra: No ja viem ze si tym nemyslela diecata, ktore su uz od narodenia chude a maju to dane pravdepodobne aj geneticky, metabolizmom atd... Ale aj tak mi neda nevyjadrit sa. Pises, ze kazdy rozozna anorekticku od normalne chudej baby. Nie je to pravda. A preto si tiez myslim, ze ludia by tie dievcata nemali odsudzovat a posudzovat hned pri prvom stretnuti, ci dokonca pohlade. Ja sa naozaj snazim pribrat, ale nie je to take jednoduche. Teraz mi je to uz prakticky jedno, ale ked som bola mala, tak mi to dost ublizovalo, ze prve co si o mne ludia pomysleli bolo ze som anorekticka... Ale to som chcela iba tak poznamenat na okraj.
Inak to ostatne je uplna pravda. Pre kazdeho je prirodzene nieco ine, aj keby to znamenalo mat miernu nadvahu. A ked ide o chalanov, tak ja mam tak ci tak pocit, ze sa im viac pacia plnostihle dievcata ako tie chude. Ale inak je to totalna kravina riadit sa tym, co si o vas bude mysliet okolie. Dolezite je, ako sa citite vy, co je pre vas prirodzene. Podla mna vsetky brutalne diety, lieky, chudnutia su blbosti... Ja som bola vzdy stihla a nemysim si, ze je to nejaka extra vyhoda... A ak naozaj chcete nieco urobit pre svoje zdravie, tak staci dodrziavat take veci, akoze jest radsej viac krat denne v mensich mnozstvach, neprejedat sa, nejest neskoro pred spanim, raz za cas si zacvicit a tak...
ja najviac milujem ked dake moje kamosky co ich uz skoro ani nevidno(a to fakt) mi povedia ze boze ja som taka tlsta musim poriadne schudnut tak potom nevim co si myslia asi o mne .... ja mam mozno par kil najviac ale mam to v pici lebo hovorim ze ked mam dakoho oslovit alebo ked ma ma mat dakto rad tak aku aka som a nie moju kostru alebo tien alebo velke kozy ale taku ako vyzeram a ataku aka som s nedostatkami ale aj dobrymi vlastnostami
Lenze preco sa vsetky baby citia lepsie chude... lebo je to trend, nasadeny par "vyvolenymi" ludmi... ked bola moja mamina tak v mojom veku, nosili sa oble tvary a chlpy pod pazuchou a kazdemu to prislo normalne .. vravela mi, ze ked videli Oliviu Newton-John v Pomade, ako jej trcia klucne kosti, ze uplne nechapali, aka je vychtla...
Vsade naokolo clovek vidi, tie kosti obalene kozou, ktore predvadzaju prestiztne modne znacky a su predmetom obdivu, tak je podla mna jasne, ze s kileckami navyse sa nemusi vzdy citit dobre... Bohuzial, niekto je tym posadnuty a tak potom dopada... podla mna je to vina dnesnej mody a dementnych modnych navrharov, ktori vidia ideal zeny v takmer az chlapcenskej postave, bez akychkolvek oblin, kdekolvek...
Osobne niekedy dost zurim, ked si pozeram casopisy, ktore mame doma v stoliku, alebo ked nezapnem gate velkosti 36, ale odmietam svoj zivot zasvatit diete, cviceniu a bla bla, mam sa na to prilis rada taka aka som a okolo je tolko dobreho jedla
mno ja s tebou uplne stopercentne suhlasim. aj mne to uz v hlave dlho vrie. v kazdej reklame je prichudla holka co predvadza rozne pozy, v kazdom filme su vychrtlice a potom si z toho beru priklad. dobre je nieco ine zdravo jest a cvicit. to beriem ale ked si nedam cokoladu cely zivot len aby som trocha nepribrala to je chore. ja si jem co chcem som trocha pri tele ale priatel ma lubi taku aka som. a viem ze mu nejde o to aby sa somnou pochvalil. konecne ma niekto nazor ako ja.
a tak preco sa chalani obzeraju stale len po takych doskach??? este to mi vysvetlite, lebo to je strasne fajn ked to tu kazdy pise, ale v praxi je to upne ine...
včera som bola v jednom nemenovanom obchodnom centre a predisla ma jedna baba, na ktorej aj tie najuzsie nohavice viseli. Bola to len kost a koza . Bolo mi jej luto. To dievca ma uz zrejme teraz poriadne zdravotne problemy, ale urcite to zacalo tym, ze drzala bohvie ake diety a teraz uz to organizmus nezvlada...
Ale sak ano pozriem sa za chudou holkou a co? Ale hovorim chudou nie anorektickou. Ako ked uz vidno pomaly kazdu kost tak je to fakt des. Nemam nic proti chudym holkam ved v pohode tiez poznam take co mozu zjest mega porciu jedla a nic to s nimi nespravi.
Ako priklady:
Chuda holka, proste pozrem sa za nou na ulci aj 3krat ked prejde
Ale toto uz je nechutna anorekticka (a to som nasiel este taku realtivne nekostrovitu):
nesúhlasím s anorexiou, ale je jasné že labilnejšie baby tomu podlahnu, ved sa obzri všade naokolo, vsade same ploché bruchá, diety, modelky, vychudnute hgerečky, spevačky atd...nehovoriac o tom, že su stále muži, ktorí sa aj za 3 kilá navyse holkám vysmievajú aj ked im samím cez brucho nevidno ani sponu od opaska
Chavez: No ale ani ta druha este nemusi byt anorekticka, ver mi... Teda nemyslim konkretne tu babu, lebo ju nepoznam, ale no proste taka... A to si len tak nevymyslam teraz...
Azizi: sa na to pozri, trcia jej rebra, bedra, klucne kosti, keby ma postipe osa tak mam take prsia ako ona pomaly + jej vidno hrudnu kost a prve pary rebier a to uz fakt nie je zdrave. Nehovoriac o tom, ze tu foto som nasiel tak ze som napisal anorexia...
najväčšou chybou môjho života bolo...že som polroka hladovala len preto aby som bola chudšia a mala menšiu riť!!A pritom som vôbec nebola tučná ja krava!!ešte mi aj baby závideli aké mám zvodné boky! (((
Nehladovala som úplne, jedla som ale strašne máličko(ked som predtým zjedla asi trištvrte plecha pizze úplne pohoda tak ...
kôli mojej sprostosti som si dokašlala celý menštruačný cyklus, vypadali mi moje krásne husté vlasy a zmenšlili sa mi prsia (((
a keby to ešte nestačilo po jojo efekte ktorý nastal som pribrala ešte viac takže sa mi to vôbec neoplatilo a zbytočne som stratila 2 roky života (neužila som si ich - tak to myslím)
toto budem lutovať do konca svojho života!!!!! (((
je pravda ze riadit sa dnesnym trendom vychrdnutych modeliek je hovadina,ale stava sa ze niektore dievcata brutalne stratia na vahe pretoze maju urcite problemy...ja som nebola anorekticka nikdy,len sa stalo ze som prisla o jednu milujucu osobu a vsetko sa mi zrutilo a nemala som na nic chut a ani si to clovek neuvedomil a bolo na mne toho hned menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A minule som videla ženskú, ktorá mala stehná v rifliach úplne nechutne vychrtlé...
No grc...úplne s tebou súhlasím...
Aj ked kalorie si ratam aj ja. Ale proste nechcem pribrat a nemyslim si, ze som preto anorekticka. Ale zase si aj niekedy doprajem
Kazdy tu hovori, ze o vyzor nejde, ze radsej by chcel tlstejsiu, ale za taku, co je chuda, ci skor vypracovana a nema na sebe tuky by sa stopro pozrel.
A nehovorim o anorektickach, co vazia ako 12 rocne dieta, ale podla mna neni natom nic zle, ked sa niekto o seba stara. Tak isto aj chalani, ked chcu byt vypracovani.
suhlasim ze za to mozu aj media...
A urcite by som nechcela ani ja takeho chalana, co by ma chcel len preto, ze ako vyzeram. Sama som bola s chalanom vyse pol roka a mala som vtedy teda dost daleko od chudej a napriek tomu sme boli stastni.
Ale proste som sa nemala rada, neviem, akej si ty postavy, ale co mam kamosky, tak pomaly kazda ma z toho komplexy, ked je viac pri sebe a je tucnejsia. A ked schudnes a svoju postavu si aj udrzis (nie samoska drasticky), tak si viac veris, mas proste vacsie sebavedomie, lepsie sa citis...
Inak to ostatne je uplna pravda. Pre kazdeho je prirodzene nieco ine, aj keby to znamenalo mat miernu nadvahu. A ked ide o chalanov, tak ja mam tak ci tak pocit, ze sa im viac pacia plnostihle dievcata ako tie chude. Ale inak je to totalna kravina riadit sa tym, co si o vas bude mysliet okolie. Dolezite je, ako sa citite vy, co je pre vas prirodzene. Podla mna vsetky brutalne diety, lieky, chudnutia su blbosti... Ja som bola vzdy stihla a nemysim si, ze je to nejaka extra vyhoda... A ak naozaj chcete nieco urobit pre svoje zdravie, tak staci dodrziavat take veci, akoze jest radsej viac krat denne v mensich mnozstvach, neprejedat sa, nejest neskoro pred spanim, raz za cas si zacvicit a tak...
mne sa páči ked mám ženu za čo chytiť
a nie tískať dasku o dasku
ja najviac milujem ked dake moje kamosky co ich uz skoro ani nevidno(a to fakt) mi povedia ze boze ja som taka tlsta musim poriadne schudnut tak potom nevim co si myslia asi o mne .... ja mam mozno par kil najviac ale mam to v pici lebo hovorim ze ked mam dakoho oslovit alebo ked ma ma mat dakto rad tak aku aka som a nie moju kostru alebo tien alebo velke kozy ale taku ako vyzeram a ataku aka som s nedostatkami ale aj dobrymi vlastnostami
Vsade naokolo clovek vidi, tie kosti obalene kozou, ktore predvadzaju prestiztne modne znacky a su predmetom obdivu, tak je podla mna jasne, ze s kileckami navyse sa nemusi vzdy citit dobre... Bohuzial, niekto je tym posadnuty a tak potom dopada... podla mna je to vina dnesnej mody a dementnych modnych navrharov, ktori vidia ideal zeny v takmer az chlapcenskej postave, bez akychkolvek oblin, kdekolvek...
Osobne niekedy dost zurim, ked si pozeram casopisy, ktore mame doma v stoliku, alebo ked nezapnem gate velkosti 36, ale odmietam svoj zivot zasvatit diete, cviceniu a bla bla, mam sa na to prilis rada taka aka som a okolo je tolko dobreho jedla
Ale suhlasim s tebou, je to hnusne a smutne.
Ako priklady:
Chuda holka, proste pozrem sa za nou na ulci aj 3krat ked prejde
Ale toto uz je nechutna anorekticka (a to som nasiel este taku realtivne nekostrovitu):
Nehladovala som úplne, jedla som ale strašne máličko(ked som predtým zjedla asi trištvrte plecha pizze úplne pohoda tak ...
kôli mojej sprostosti som si dokašlala celý menštruačný cyklus, vypadali mi moje krásne husté vlasy a zmenšlili sa mi prsia (((
a keby to ešte nestačilo po jojo efekte ktorý nastal som pribrala ešte viac takže sa mi to vôbec neoplatilo a zbytočne som stratila 2 roky života (neužila som si ich - tak to myslím)
toto budem lutovať do konca svojho života!!!!! (((
aj to sa stava vies