Prečo sa čudujete teroristom, že zabíjajú cudzích ľudí, keď matka dokáže na interupcii zavraždiť vlastné dieťa?
Je to normálne? Nie je to paradox? Z toho dieťaťa by vyrástol človek. Všetky poznatky modernej genetiky i biológie svedčia, že ľudské embryo je už od počatia ľudskou bytosťou. Od rodičov dedí novú genetickú výbavu a je obdarené individualitou. Ľudské embr
debilnejší nadpis či asociáciu ako to, čo máš v nadpise, som nikdy nečítala.. aj keď s myšlienkou súhlasím, fakt netuším ako sa v tvojej hlave poskladali dve tak nesúvisiace záležitosti..
ty sa strasne musis chciet pohadat.... nikto normalny uz na toto nebude reagovat, pretoze to tu bolo milion pat krat a nikto nikoho o nicom nepresvedcil, iba sa vsetci pohadalii a diskusia upadla do zabudnutia.. koniec
interupcia je v niektorych pripadoch ospravedlnitelna (aspon v mojich ociach) a to v tychto pripadoch: zena je znasilnena a otehotnie, dieta trpi geneticku poruchuo a nedozilo by sa desiatich rokov, dieta trpi inou genetickou porucho a cely zivot by bolo mentalne postihnute...
terorizmus je neospravedlnitelny-je to umyselne zabijanie mas ludi
a skus pouzivat iba jeden nick nech viem na ktory to mam adresovat
áno, interrupcia je zlá vec ale ty sa nikdy nemôžeš dostať do kože matky, ktorá je to nútená spraviť. myslíš že to robia len tak, zo srandy? ľahko sa ti mudruje
Inak, počul si o niečom takom ako "prirodzený potrat"?
Približne 50% tehotenstiev (môžem uviesť zdroj, ak ma niekto požiada) sa ukončí prirodzeným potratom ešte pred druhým mesiacom tehotenstva. Jednoducho plod nie je dostatočne odolný, a tak ho sama "príroda zabije".
Prečo sa čudujeme teroristom, keď samé zákony prírody sú také krvilačné?
Neboj, všetko je dobre vymyslené, to embryo nepôjde do pekla, ak by si mal oň strach
Ja ešte maličkú otázku k tvojej profilovej fotke a komentáru k nej - autorom toho nápisu mali byť nejaké vyššie astrálne bytosti, ktoré vedia po anglicky?
@pernik najskôr ale musíš zvládnuť prijímacie skúšky a prekonvertovať na islam. No jo, a pozor na to. S teroristami sa to má ako s celebritami. Užiješ si svojich 15 minút slávy, všetci sa z teba poserú a neprejde ani rok, a nikto si na teba nebude pamätať.
A čo je najhoršie, ako moslim by si nemohol chodiť do divadla
Myslím, že ktokoľvek by tu čokoľvek napísal nič sa nezmení... Teroristi budú zabíjať ľudí ďalej bez ohľadu na to, či tí ľudia budú cudzí a či nie, a ženy budú zas a znova chodiť na interupcie...
úplne od veci ale.... To iba mne sa zdá táto časť vety divná? "keď matka dokáže na interupcii zavraždiť vlastné dieťa?" To "na interupcii" mi tam nejak nesedí...
Niesom za interupciu ale keď sa niekto z tvojich blízkych behom sekundy zmení na paru len preto že niekdo si myslí že za to pôjde do neba a ženu ktorá dokáže ledva uživiť seba alebo je to dieťatko choré už ako embryo je dosť na hlavu
je rozdiel ak zabije niekto niekoho kto už istý a dlhší čas žije a správa sa ako človek. nedá sa to porovnávať s nejakou premnoženou bunkou, ktorá sa len tvaruje na človeka. pokladám to určitým spôsobom za vraždu ale hlavne to potom hrá rolu na psychiku matky. či už si za to dieta može alebo nie. tí ľudia, ktorí sú proti potratom sú duševne chorý ľudia. ani nie chorý ako skôr hlboko veriaci. ty by si určite chcel mať megapostihnuté dieta ale predtým sa dalo predísť potratom. mi je tých postihnutých ľudí Ľúto. čo maju zo života oni ? možno sú štastný ALE..........
Porovnanie ako ... povedz mi ako mozes sudit matku za to ze isla na interupciu , po prvé : chlapi by sa k tomu nemali co vyjadrovat , spravit referendum a dovolit hlasovat len zenam , milujem ked knazi kazu moralku v telke o interupciach o tom ako si kazde dieta zasluzi dostat pravo na zivot ... tazka doba , sama zena a narodi sa jej postihnute dieta ... pomozu jej v zivote mile slova pána knaza z kostola , kt. ani nema rodinu a nevie co je to vychovavat deti ? prinesu jej pekne reci peniaze ? po druhe : ked mlade dievca znasilnia , nema pravo ist na interupciu ? ked sa ma narodit postihnute dieta , nema zena pravo ist na interupciu ? ano je to krasne ... ked si ho nechaju ale povedzme si uprimne ze im to pravdepodobne znici zivot a co bude mat zo zivota to postihnute dieta ? tento konzervativizmus je obcas pekne na grc ...
Prečo by som mala rešpektovať niečo, čo by mi zničilo život a čomu by som zničila život ja, lebo by som nebola schopná sa o to starať? Pretože na potraty sa zväčša asi chodí preto, lebo je to nechcené dieťa.
Radšej nech sa ani nenarodí, akoby malo žiť s nevšímavými rodičmi alebo v detskom domove.
Aha takze postihnute deti treba vyvrazdit lebo nezodpovedaju idealu? To dieta vari nevie citit lasku a nevie rozdavat lasku? Vsetci hovoria ze deti s Downovym syndromom vedia uzastne prejavovat city. A ked som videl jeden dokument tak som sa o tom fakt aj presvedcil, az ma to dojalo. Pre teba je uzastne ist mozno na vysoku skolu, najst si fajn pracu, pre postihnute dieta je pokrok ako tak sa samostatne najest, ale ten pocit je rovnaky, pocit stastia, pocit radosti zo zivota, radost z uspechov. A pokial ide o rodicov ked su dvaja a je medzi nimi uprimna laska, vsetko sa da zvladnut. Skor to je spolocensky problem, ze laska medzi ludmi akosi vyprchava.
A dalej nalejme si cisteho vina, ze medzi mladimi dievcinami znasilnenia uz ani neexituju, kedze v dnesnej dobe da s radostou kazda. To skor znasilnia starenku.
ZIVOT JE TA NAJKRAJSIA VEC, KTORA MOZE EXISTOVAT a je uzastne ho darovat. Potraty su neospravedlnitelne, i ked sa to samozrejme neda porovnavat s terorizmom.
@Martin1 Nestastna tema, nestasne formulovany zaciatok, ale myslienka je spravna.
Ako vsetci vieme, nikto tu nikoho o nicom nepresvedci, berte to teda len ako moje vyjadrenie nazoru.
Najvacsi strach by som mal, vediet ze moj potomok bol umyselne potrateny, ze sa ma raz, tam Hore, spyta ze preco?
A naschval pisem vseobecne, nie o matke ktora bola na potrate, lebo otec toho dietata co to schvaluje, necha matku v stychu, zuteka od nej je vinny rovnako.
viac menej súhlasím aj keď je pravda že v naších podmienkach to väčšina bude považovať za neporovnateľné. Lenže to vyplýva zo spoločenskej akceptácie. V moslimskom svete je terorizmus síce negatívnou činnosťou ale majú pre to oveľa väčšie pochopenie rovnako u nás potrat považujú za síce negatívny ale aj napriek tomu je spoločensky akceptovaný. Teda nám sa môže terorizmus zdať ako najväčšia forma zla a im zase napr potraty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Sorry, lol.
Toľko k tomu.
Ale uznávam, že je to dobrý argument.
ľudia tu budú pičovať do teba, ale ja súhlasím
interupcia je v niektorych pripadoch ospravedlnitelna (aspon v mojich ociach) a to v tychto pripadoch: zena je znasilnena a otehotnie, dieta trpi geneticku poruchuo a nedozilo by sa desiatich rokov, dieta trpi inou genetickou porucho a cely zivot by bolo mentalne postihnute...
terorizmus je neospravedlnitelny-je to umyselne zabijanie mas ludi
a skus pouzivat iba jeden nick nech viem na ktory to mam adresovat
A čo si myslíš že z embrya vyrastie opica? Je zaujímavé že dokonca aj ty si vyrástol z embya na človeka. Neuveriteľné! No také niečo?
Opica z toho nevyrastie, ale do tretieho mesiaca sa to nepovažuje za ľudskú bytosť...
Inak, počul si o niečom takom ako "prirodzený potrat"?
Približne 50% tehotenstiev (môžem uviesť zdroj, ak ma niekto požiada) sa ukončí prirodzeným potratom ešte pred druhým mesiacom tehotenstva. Jednoducho plod nie je dostatočne odolný, a tak ho sama "príroda zabije".
Prečo sa čudujeme teroristom, keď samé zákony prírody sú také krvilačné?
Neboj, všetko je dobre vymyslené, to embryo nepôjde do pekla, ak by si mal oň strach
A čo je najhoršie, ako moslim by si nemohol chodiť do divadla
úplne od veci ale.... To iba mne sa zdá táto časť vety divná? "keď matka dokáže na interupcii zavraždiť vlastné dieťa?" To "na interupcii" mi tam nejak nesedí...
Radšej nech sa ani nenarodí, akoby malo žiť s nevšímavými rodičmi alebo v detskom domove.
A dalej nalejme si cisteho vina, ze medzi mladimi dievcinami znasilnenia uz ani neexituju, kedze v dnesnej dobe da s radostou kazda. To skor znasilnia starenku.
ZIVOT JE TA NAJKRAJSIA VEC, KTORA MOZE EXISTOVAT a je uzastne ho darovat. Potraty su neospravedlnitelne, i ked sa to samozrejme neda porovnavat s terorizmom.
Ako vsetci vieme, nikto tu nikoho o nicom nepresvedci, berte to teda len ako moje vyjadrenie nazoru.
Najvacsi strach by som mal, vediet ze moj potomok bol umyselne potrateny, ze sa ma raz, tam Hore, spyta ze preco?
A naschval pisem vseobecne, nie o matke ktora bola na potrate, lebo otec toho dietata co to schvaluje, necha matku v stychu, zuteka od nej je vinny rovnako.
@Pernik Hanbi sa.
@Martinm Nevsimaj si to su to len stekajuce psi.
To je uplne nieco ine , ja osobne povazujem ludi co su proti interupcii za kazdu cenu za trapnych