viem že to tu už bolo prepiearné hádam stotisíc krát a že to už asi je zbytočné reišiť znovu no nedá mi to .... prečo si deti ani puberťáci no proste táto naša generácia ... prečo niektorí z nás tu robia hôúposti ako je sebaubližovanie sebatrýzeň d
chybu nehľadaj v rodičoch, tí rodičia sa aj chcú s deťmi rozprávať, vidím to na sebe, moja mama sa chce so mnou rozprávať o všetkom čo ma trápi, ale ja jej nikdy nič nepoviem, problém je v deckách, alebo možno že aj spravili chybu rodičia, ale ešte niekde celkom na začiatku ...
ja len neviem už je to proste priveľa .... kamošky a kamoši sa deptajú dorezávajú a vzdávajú svoje životy pričom ich ešte ani nezačali žiť ... a ja neviem ako im mám pomôcť ... proste mi lezie na nervy že sa môžem rádno zobudiť a mať o blízku osobu menej lebo som nemal ako pomôcť často vidím ako úplne úžansú holku alebo chalana stačí len vypočuť a pokecať si s ním nechať ho sa vykecať bez obáv a nie ju/jeho zvrieskať a ubiť a objaví aká je tá osoba dobrá a že aj keď pácha kopec kokotín chce tým len na niečo poukázať ...
tak vravia mi že tma mám utrpiteľský výraz lae tka nič lepšie nemám
mno tak prostredie rozhodne no to čo vidím najčastejšie kolem seba sú deti z rodín kde to medzi rodičmi buď vôbec neklape alebo ich ani nepoznajú ... až ma zaráža aký splyv to má ...
Ďalšia diskusia, ktorá spasí svet..Máte pocit, že po takýchto neartikulovaných výkrikoch do tmy niekto prestane s chlastaním/trtkaním/rezaním/čímkoľvek-iným-čo-niekomu-prekáža-a-nemôže-to-nijako-zmeniť ?
ale prosim vas pokial tu bolo emo alebo gothic alebo co to vlastne je a vychytavky z nazvom ziletka zneuzivane na taketo sprostosti tak sa nic take nedialo....kazdy z nas ma problemy a koli tomu ze nejaky komercny mag si vymysli styl a decka si ho zle vysvetlia hned za to moze ich rodina a nespravodlivost k nim..? ludia ktory maju ozajstne problemi (ci uz psychicke alebo rodinne) a nie vymyslene napriklad ze teraz chcem byt smutny lebo nemam kamaratov....ty to zvladaju bez toho aby sa museli rezat a utapat v ziali ....napriklad ludia ktory maju depresie ale v pravom slova zmysle v takych pripadoch to chapem..ale inak.? jednoducho detom dali do hlav ze ich problemi su neriesitelne a neprekonatelne a pritom kazdy problem ma riesenie...o to viac ak sa jedna o problemy koli ktorym to robia tie decka.... pokail nas obklopuju ludia ktory nam vnucuju zle nazory zalozene na deziluzii o zivote tak sa necudujme ze im pripada normalne siahat si na zivoty alebo sebaposkodzovat sa.....uvedomme si ze ludia ktory sa nachadzaju v naozaj tazkych situaciach staci im mala stipka nadeje a su stastny naproti nim si oni naschval vytvaraju situacie v ktorych musia byt smutny..... je to vsetko o tom cim chceme byt a o nasej osobnosti predsa pokial som silna osobnost nepotrebujem na seba upozornovat takymto primitivnym sposobom priam naopak tesim sa z veci ktore mam a snazim sa ich nahromadit a nie zaseknut sa na mrtvom bode a tam zacat uvazovat o tom v akej strasnej situacii sa nachadzam....
no myslim, ze ti rodičia, to je aj trochu pravda, lebo ja nemám k rodičom takú dôveru ako by som chcela mať, pretože nikdy na mňa nemali veľa času a teraz aj keď ho majú, tak sa proste nedokážeme o všetkom normálne porozprávať...
sama viem,že okolie vplýva na človeka,ale nie je to len tým...niekto proste nechce rozvíjať to čo má alebo sa sám utiahne niekam do kúta....tomu človeku môžeš pomôcť jedine tak,že mu ukážeš aký je život fajn(klamem nie je fajn,ale čo iné mu máš povedaŤ)
@16 no rozhodne máš pravdu ja som nenašiel asi správne slová no keď nastane taká situácia a je to pri tebe stane sa to osobe ktroú máš rada a o ktorej vieš že vie byť diametrálne iná ako je teraz a ty jej nevieš pomôcť tak to naserie preto som túto diskusiou spravil ... nemám tušenie ako pomôcť no nechem sa prizerať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a hm, no ked su v zlom okoli tak neostava ine ako ho zmenit, mne to prospelo...
mno tak prostredie rozhodne no to čo vidím najčastejšie kolem seba sú deti z rodín kde to medzi rodičmi buď vôbec neklape alebo ich ani nepoznajú ... až ma zaráža aký splyv to má ...