Prečo sa dievča zvykne uraziť ak by som jej napríklad povedal o potencionálne možnom vzťahu s iným dievčaťom? Alebo ak by som jej povedal o svojich plánoch v súvislosti s iným dievčaťom?
Môže za to hviezdna konštelácia v daný okamih, najmä na toto vplýva poloha Venuše. Inak fakt neviem čo by ju asi mohlo srať na tom, že jej rozprávaš o tom ako vytrtkáš hentú bloncku, keď ona s tebou trávi čas. Fakt neviem, sry.
@lawey je to tak...je to na hlavu padnute ale emocie a logika spolu nemaju nic spolocne..
Napriklad si zober ako sa spravaju 7-8-9 rocni chlapci v triede k dievcatam ktore sa im pacia?? Milo ? Kupuju im ruzicky a cukriky? pytaju sa ich ako im mozu pomoct a su k nim mili? D
Kdeze!! Praveze im robia napriek!!! Provokuju ich, smeju sa im atd..
A vo vnutri die dievcata co myslis koho chcu? Tych co neustale im robia zle alebo takeho nejakeho co jej nerobi zle iba niekde v rohu sedi a ani nikto o nom nevie?
Ja si myslim ze taketo zakladne uplne jednoduche, banalne , zaklady psychologie by mal ovladat kazdy clovek s aspon priemernym iq..
ak spolu nechodite, tak je majetnicka a ziarliva, a sebecka a egocentricka
mal som raz taku kamosku, ktora strasne ziarlila, ked som niekoho balil, ziarlila aj na ine moje kamosky, ale ani za nic nechcela so mnou chodit, maximalne sme sa az vykusali opiti jak straky, ale inak sama balila muzov, a mne vyhadzovala na oci, ze co balim dievcata a na nu seriem proste niekto chce byt stredobodom vesmiru a ani nemusi k tebe nic citit
@hadimistr nehovorim ze negativne spravanie nevyvolava este vacsiu tuzbu, ale ak by mne chlapec hovoril ako chce mat vztah s niekym inym tak by som sa asi zmierila stym ze je zamilovany do niekoho ineho a snazila sa nanho zabudnut nikoho neklamem hovorim z vlastnej skusenosti
@hadimistr@11 ako ja neviem ci ja som divna ale ku mne sa chalan ktoremu som sa vtedy pacila spraval vzdy milo a neviem o tom ze by mi dodnes povedal nieco cim by ma urazil alebo sa mi smial...
A mne sa presne ti nenapadni chalani pacili a on taky nebol takze bohuzial..
ak by som ta tajne milovala, tiez sa zdujem
inak by som nemala jediny dovod sa na to urazit. keby mame cisto ciste kamaratstvo bola by som len rada ze s nejakou niekam ides
neviem ale tiež som si to všimol ... a ono nejde ani tak o urazenie ale o zmenu náhladu na teba konkrétne a prístupu ... všimol som si že keď v prítomnosti dievčaťa začnem hovoriť o potencionálnom inom dievčati ktoré ma nejako oslovilo alebo zaujalo, tak to dievča s ktorým to preberám mení správanie, dosť často sa stáva aj to že ,,myšlienku zavrháva,, alebo naschvál mení tému pričom sledujem aj to že sa jej zhoršuje nálada...neviem čím to je kedže to sledujem aj u dievčat ktoré so mnou nič mať nechcú ...
ale mimochodom spomínam si práve teraz na 2 dievčatá ktoré toto správanie nemenili pri tejto téme, takže fakt neviem čím je to presne spôsobené ...
Som sice zena, ale sama som zensku logiku nikdy nepochopila, ale viem take dve zakladne veci, a to, ze -
..za prve, chcu co (koho) nemozu mat (casto ide o to iste co aj mat mohli, ale vtedy to este nechceli)
..a to druhe, ze maju (naivnu) predstavu, ze dokazu chlapa zmenit. Ako napriklad ked chlapovi, co je o nom zname ze strieda zenske ako ponozky a neplanuje vazny vztah, tie zeny same skacu do postele. To lebo si myslia, ze len oni su tie prave, prave do nich sa zalubi a bude to laska ako z disneyovky.
Nechapem jak sa toto moze nekdo spytat...sak kazdemu dopne ze taa asi chce ne? A sj ked nie tak je to proste dievca chce byt obletovana. Chlapiiiiiiiiii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Praveze ak by ona jeho chcela tak taketo spravanie v jej ociuach zvysuje jeho hodnotu, cize ho bude chciet este viac.
Negativne emocie velmi lahko prejdu do pozitivnych.
Lepsie negativne emocie ako ziadne
Napriklad si zober ako sa spravaju 7-8-9 rocni chlapci v triede k dievcatam ktore sa im pacia?? Milo ? Kupuju im ruzicky a cukriky? pytaju sa ich ako im mozu pomoct a su k nim mili? D
Kdeze!! Praveze im robia napriek!!! Provokuju ich, smeju sa im atd..
A vo vnutri die dievcata co myslis koho chcu? Tych co neustale im robia zle alebo takeho nejakeho co jej nerobi zle iba niekde v rohu sedi a ani nikto o nom nevie?
Ja si myslim ze taketo zakladne uplne jednoduche, banalne , zaklady psychologie by mal ovladat kazdy clovek s aspon priemernym iq..
Ze radsej nech o nej hovoria v zlom ako keby vobec nehovorili..
Lady gaga sa tiez evidentne sprava podla tohto..
Ale o tom to je!!!
Radsej nech citi moj objekt zaujmu voci mne negativne emocie ako ziadne!!
mal som raz taku kamosku, ktora strasne ziarlila, ked som niekoho balil, ziarlila aj na ine moje kamosky, ale ani za nic nechcela so mnou chodit, maximalne sme sa az vykusali opiti jak straky, ale inak sama balila muzov, a mne vyhadzovala na oci, ze co balim dievcata a na nu seriem proste niekto chce byt stredobodom vesmiru a ani nemusi k tebe nic citit
A tam to moze zenu len este viac navnadit na neho ak jej ukaze ze nie je pre neho jedina na svete..
Samozrejme ak riesis dlhodobe vztahy tak je to inak..
Samozrejme tato rovina je spravna..
Nie priamo urazat a podoibmne...to len hlupi ubnoziaci mozu robit
A mne sa presne ti nenapadni chalani pacili a on taky nebol takze bohuzial..
inak by som nemala jediny dovod sa na to urazit. keby mame cisto ciste kamaratstvo bola by som len rada ze s nejakou niekam ides
Harry/Hermiona
Ron/Hermiona
Myslim ze k tomu netreba ani nic pisat snad nie ste tak hlupi ze by ste to nechapali..
Proste Ron/Hermiona od zaciatku tam bolo sexualne napatie a city vacsie ako kamaratske a na seba aj ziarlili
Harry/hermiona cisto kamaratstvo, ziadne emocie, ziadne sexualne napatie,ziadna ziarlivost
wtf naco existuje taka vlastnost
kto tam este vidi to sexualne napatie? mna to celu rozpalilo
@22
suhlasím - to s tymi emociami
ale mimochodom spomínam si práve teraz na 2 dievčatá ktoré toto správanie nemenili pri tejto téme, takže fakt neviem čím je to presne spôsobené ...
Som sice zena, ale sama som zensku logiku nikdy nepochopila, ale viem take dve zakladne veci, a to, ze -
..za prve, chcu co (koho) nemozu mat (casto ide o to iste co aj mat mohli, ale vtedy to este nechceli)
..a to druhe, ze maju (naivnu) predstavu, ze dokazu chlapa zmenit. Ako napriklad ked chlapovi, co je o nom zname ze strieda zenske ako ponozky a neplanuje vazny vztah, tie zeny same skacu do postele. To lebo si myslia, ze len oni su tie prave, prave do nich sa zalubi a bude to laska ako z disneyovky.
Kurwa, nemam rada skatulkovanie a sama to robim