čo myslíte prečo sa ľudia hrajú na to/ tých kým nie su? Narážam na konkrétny prípad ktorý sa mi stal na jednej nemenovanej soc. sieti som si písala dlhú dobu s človekom, ktorý ako nakoniec vyšlo najavo ani nebol tým za koho sa vydával. Neviem pochopiť pre
lebo chce byt zaujimavy. ono sa casto prejavi ten clovek, az ked ho dlhsie poznas. ........... proste asi niesu spokojni so svojim zivotom a myslia si, ze ked si ho takto dokraslia, tak sa to stane skutocnostou.
@niina hrajú sa na niekoho kým nie sú z rozličných dôvodov. Chcú zaujať a myslia si, že ich skutočné ja nie je zaujímavé. A potom je mnoho ďalších príkladov prečo to robia.
@tikalok je úžasné ako viete využívať iróniu v komunikácii klobúk dolu. Nakoniec sa z každého vykľuje nejaký darebák. A neprosím o reči typu ,,Nie sme všetci rovnakí" a ,,Ja taký nie som" všetci si to viete dokonale pohnojiť, ste majstri remesla..
@tikalok no jo, vždy ma priťahovali vagabundi a grázli... F*CK all NERDS! .. neber si to tak osobne no nechcela som nikoho uraziť.. no možno niekoho áno, ale nie teba
@niina áno, pretože sa nechcú prijať takí akí sú, alebo sa boja prejaviť svoju vlastnú osobnosť v domnienke, že by ňou iným ludom nemuseli vyhovieť. Preto sa tvária že sú niekto iný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(teda aspon si to myslia, lebo to nikto z nich nikdy neskusil, z coho vyplyva ze sami vlastne nevedia cim su.. )
Byr tozvaleny v kresle s pivom v ruke je moja realisticka verzia a vobec sa za nu nehnabim