Viem, že vysvetlenie je, že pes počuje všetko niekoľko krát silnejšie ako človek. Ale mám už takého staršieho psíka. Počas jeho života bola búrka vonku už aspoň 1000 krát a 1000 krát sa mu nič nestalo. A to nie len môj pes. To im ešte nedošlo, že ozaj sa
neviem, nie je to dane nejako geneticky vramci ani nie druhu, ale rodu? lebo zatial som mala len jedneho, ktory sa boji, ale on sa boji vseobecne vsetkych hlasnejsich zvukov (silvester, iduce nakladne auto po vymletej ceste...), takze sa nebude jednat asi len konkretne o burky
Myslím že je to dané geneticky...tí čo sa šli schovať mali väčšiu šancu prežiť Máme dve fenky Alijašského malamuta a jedná sa bojí po prvom zahrmení zalezie a druhá po vonku beháva akoby nič
ak je pes bojazlivý bojí sa všetkého, aj búrky. Nebojazlivému psovi môže byť nepríjemný zvuk hromu keďže počuje oveľa lepšie ako človek. Ale že by sa bál? To neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A prečo? neviem.