mam 13 , a mam taky problem ,ze v triede a aj vonku sa so mnou malokto bavi .. alebo ak si niekto ma vybrat medzi mnou alebo kamoskou vybere si ju ... chvilku sa so mnou niekto bavi , a aj to sa hned prisačkuje k inemu ....je chyba vo mne ? ... nebodaj je
@kolini podla toho jak vyzeráš sa s tebou asi tiež veľa ludi nebaví čo?
A k teme...Ano možno skutočne niesi zabavna. Nič si z toho však nerob. Si vo veku, kedy sa tvoja osobnosť vyvýja, tak ako aj u ostatných tvojich rovesníkov. Mám sestru v tvojom veku, v triede je obľúbená...ale vonku a mimo triedy si nevedela nájsť kamošky. Totiž dievčičky staršie od nej majú príliš vysoke ego na to aby sa s ňou bavili, nakoľko majú o rok viac a cítia sa byť sebavedomé panie...Nič si z toho nerob, chyba nemusí byť v tebe Mne sa v tvojom veku smiali, že som okuliarnik...pretože som nosil okuliare....ked však v siedmom rocniku okuliare zmizli a ja som v tom základoškolskom ponímani dospel..bolo po probleme....
@ika22 dolezite je mat jedneho skutocneho priatela , nie milion kamosov ....a to je svata pravda .... aha ja som uz na vysokej a dajak sa s ludmi nebavim ...proste povazujem za zbytocne kecat ked neni o com ...napr ...a zase mam jedno osobu s ktorou si rozumiem , vieme o sebe vsetko ...a takeho cloveka mozes oznacit za priatela ....ale to teraz ked mas 13 asi tazko ti tu take pisat ..... proste ser na nich , nudit sa v spolocnosti urcitych ludi je znamkou inteligencie ....
Tak nepoznám ťa,netuším čím to je. Možno sa len nebavíte o zaujímavých veciach..A čo sa týka známok,ak by im len to vadilo,tak ich nerieš,nestoja za to Však to,že sa dobre učíš je len +,navyše okrem teba aj pre nich,mohla by si im pomôcť
pobviem ti to jednoducho. a vim o com hovorim, zazila som to. nikdz, ale nikdy nebola chyba v tebe. to si zapis ya usi. ostan takou, aka si. to je vsetko, co musis urobit. len byt sama sebou a bude VSETKO OK.
@ika22 myslim že v tebe nie je chyba.. podla mna niektori ludia maju take daco vrodene ze sa s nimi ludia automaticky bavia.. ale ked ty to vrodene nemas tak sa musis snazit asi o to viac.. alebo ja neviem.. zvykni si na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A k teme...Ano možno skutočne niesi zabavna. Nič si z toho však nerob. Si vo veku, kedy sa tvoja osobnosť vyvýja, tak ako aj u ostatných tvojich rovesníkov. Mám sestru v tvojom veku, v triede je obľúbená...ale vonku a mimo triedy si nevedela nájsť kamošky. Totiž dievčičky staršie od nej majú príliš vysoke ego na to aby sa s ňou bavili, nakoľko majú o rok viac a cítia sa byť sebavedomé panie...Nič si z toho nerob, chyba nemusí byť v tebe Mne sa v tvojom veku smiali, že som okuliarnik...pretože som nosil okuliare....ked však v siedmom rocniku okuliare zmizli a ja som v tom základoškolskom ponímani dospel..bolo po probleme....