holka bola s rodinou v egypte, ked sa odtial vratila bola jak vymenena... ledva som dostal odnej pusu, ked som sa jej nato spytal ze co jej je nevedela ani sama odpovedat... potom sa akoby unormalnila na den... potom odisla na tyzden k babke, po prichode
noo ja som s poslednou holkou zazil toto iste...jeden tyzden aj daco sme neboli spolu a zrazu sa zacala takto spravat a po nejakom case to s nami skoncilo...nechapal som...necem ta strasit ale rob s tym daco lebo to moze byt konec...radsej hodte poriadnu debatu
niekedy si clovek ked je na nejaky cas prec uvedomi, ze ten cit tam nikdy nebol, alebo uz to nieje to co chce..netrap sa tym,nechaj ju nech je volna ked uz ten vztah zjavne nebol to co chcela..vztah je o dvoch, nestaci ze chces len ty
asi tam toho citu z jej strany bolo malo. v tom egypte si s niekym pomotala hlavu a teraz váhá. dam ale hlavu na to, že do mesiaca za tebou dolezie a bude zalezat len na tebe, ako sa zachovas. ja by som jej citom ale uz neveril.
nechaj ju rozhodnut sa..ja som spravila toto iste chalanovi a sice to nelutujem myslim ze som koza...lebo som ho v tom nechala tyzden...ved ona uvidi ci jej chybas a ked hej tak sa sama vrati
no pozri ono je mozne ze je popletena..mozno si nebola ista svojimi citmi este pred tym a ta dovolenka ju nad tym prinutila uvazovat..mozno nespravila ani nic zle..ale uz len to ze na to napr. myslela jej dava dovod uvazovat nad tym ci ten vztah ma vobec zmysel...mozno si jej nechybal...mozno si na to ze nie si s nou zvykla...a to je tazko..tohoto som sa bala tiez... je to proste riziko ked su dvaja odluceny dlhsiu dobu... bud alebo.... a ja to este len zistim...
Ahoj, akoze nechcem byt svina, ale jedna kamoska zazila nieco podobne..a popravde..podla mna ta podviedla, len nevie, ako ti to povedat..ale mozno to tak neni, tak drzim palce .
a k téme, vyjadrujem hlbokú ľútosť, ale asi sa fakt niečo prihodilo pri tom mori. neveril by si, ale egypt je v tomto ako zakliaty ona si za pár dní uvedomí, že to nemá zmysel a teba zase zahrnie vo svojich plánoch. pevné nervy.
No, pubertiacky su take, staci nachvilu nebyt s chalanom a uz na neho zabudnu a vyseru sa. Mam 2 z 2 takych skusenosti zatial a s jednou som to tahal pol roka a dost vazne to vyzeralo.
no ja si myslím, ze mohla mat niečo s nie kým v tom Egypte..stavajú sa take veci...ja som bola tak isto na dovolenke a vzdy sa tam nejde ta "dovolenková láska"...ale či by jej to stalo zato,keď ma teba...možno ta podviedla a mozno nie.. to je tazke tu takto filozofovať,keď ju nepoznám... však vo vzťahu je podla mna dosť dolezita úprimnosť,tak sa treba o tom porozprávať a ak ti nič nepovie,alebo nebude mat záujem.. uz len koniec vzťahu.. zbytočne naťahovanie,je podla mna na nič... keď mozes ist stále ďalej a nik ta nebude brzdit... ale tak hádam,ze všetko bude poriadku..
Nikto ti tu nepovie presne co sa stalo, lebo to vie len ona. Mno jedna z teorii je, ze si (ako tu uz bolo spomenute) nasla niekoho v Egypte, alebo dalsia teoria je, ze si nebola ista, co k tebe citi, uz pred Egyptom, no a mozno tam zistila, ze uz k tebe neciti, to co citila.
Najlepsie riesenie podla mna je spytat sa jej na rovinu, ze o co go?
@25 holky su niekedy nepochopitelne Ver, ze viem o tom svoje. Viem, ze to nie je easy, ale ked naberie guraz, tak sa s tebou o tom, co sa deje urcite porozprava.
na toto existuje jedno pravidlo, ktore sa zatial zdy vyplnilo ze vztah cez leto a dievcina odide na dovolenku mimo SR je proste na 50%koniec...jednoducho je to tak, stalo sa to zatial vzdy, pred ocami sa mi rozpadavali kamarati zo vztahov...neviem preco, ale je to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
4- nema sa trapiť??? veď keď ju ma rad tak sa bude trapiť ,nie?
Hmmm typicky "zmýšľajúci" chalan!
Vtáka vám odrezať
@16 vdaka
Najlepsie riesenie podla mna je spytat sa jej na rovinu, ze o co go?
Take care man