ja ani neviem ci vobec budem pisat...teda ci nebudem pisat komparo alebo riaditelsky namiesto toho...proste to mam na haku...a tu cokoladu si dam asi aj tak
ja som písal monitor min rok a som tam prišiel vysmiaty :d lebo osm si psomenul na trápnu scénku z nácvičného na ktorý som zaspal :d tak mi bolo celý pravý monitor veselo
ja nechapem ako moze niekto zalozit uplne nezmyselnu a trapnu diskusiu o tom, ako niekto nechape, ako sa vsetci boja monitoru...omg kolko tem o monitore tu este bude??? stavim sa ze zajtra pridu ankety na kolko % kto asi napisal...kto bol aka skupina, komu co pripadalo lahsie, kto si co zabudol doma..nakoniec ked pridu vysledky tak kto mal ake vysledky..potom koho vzali na skolu ktoru chcel ist..
heh u nás minimálne polka triedy v strese ako ho napíše .. ja to beriem v pohode žiadny stres aj ked musím priznať,ked nám prvý raz oznámili ,že to bude trošku upravené ako predchádzajúce roky tak som troška spanikárila ale to bolo len chvíľkové až 1 deň ..odvtedy to beriem tak že napíšem ho ako napíšem aj ked si myslím že aspoň také 70% by som mohla mať a kebyže ho dobabrem tak v pohode, budem robiť príjmačky
mam nove LCDcko 20" od Della takze je to v pohode...
...jaj ale...
vy myslite tu chujovinu co sa robi v skole ze?
To zvladate. Ja som to robil pred troma rokmi a tazka pohoda. A je to rok od roka lahsie. Skor ucitelia stresuju...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ked si myslíš že si sa dosť učil tak to spravíííš
aa hlavne,nestresovať ..držim palce
a sak napisem jak napisem ved je to len 90 min z mojho zivota...
2.) Ja nestresujem...
Ani ja som ho nepisala a ni pisat nebudem a som velmi rada ze to tak je DDD
vieščo ešte nechápem ?prečo ťa to trápi ked sa ťa to netýka.
a bojíš sa ??
...jaj ale...
vy myslite tu chujovinu co sa robi v skole ze?
To zvladate. Ja som to robil pred troma rokmi a tazka pohoda. A je to rok od roka lahsie. Skor ucitelia stresuju...
a v pohode vsak monitor spravim...jedini kto stresuje su ucitelia a rodicia... inak sme vsetci vacsinou uplne kludni..asi az trochu moc
Lauren Wolf - No stress