Otázka v nadpise. Ja viem že vyzerám staršie, ale nie až tak staro. Toto môžem brať aj ako kompliment ale ide hlavne o to, že sa otáčajú LEN starí a žiadny v mojom veku. A viem, že aj veľa iných dievčať má podobný problém. Čím myslíte že to môže byť?
ja som sa kedysi obzeral len za mladými no ale tak teraz nejak v mojom okolí (možno aj inde) nastalo obdobie mamičiek, takže už si všímame viac-menej len tie, tak sa potom nedivte keď sa za vami chalani neotáčajú (ale inač celkom sranda keď kamarát v obchode na mňa zakričí: MCBP!!!! )
po mne tiež!!!!!!!!!! no neviem či obzerajú ale prejavujú náklonnosť väčšinou takí okolo 25.. akože ja viem že to neni veľa, ale taký chlap už má väčšinou svoje odžité a je jemne povedané "suchý a nudný" zato ja som dievča v najlepších rokoch plné energie a užívajúce si života!!
asi vyzeráš too mature, akože myslím výraz v tvári a tak, akože nie že by si bola škaredá alebo čo, aj keď si sem nedala foto tak je tvoja otázka dosť nezmyselná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a sem tam aj 20 a vyššie. ale tí len s percentom v krvi.
mas to blbe
po mne ešte aj značne netriezvi a totálne zúfalí
a rada robím zle, bleeeeeeeeeeeee!
smola 14 ročný ti nestači ved ho poznam a chcel bi vacej ako dovolíš