@4 wtf? Kúp si kvalitnejší vetrák a nový procesor + operačný systém nainštaluj na SSD. Mne sa spúšťa starý PC 20 sekúnd a notebook 12 sekúnd naposledy.
pretože do PC klasickych ludia vedia dat lepsi ventilator, vedia dat ventilator na graficku. v notebooku nedas nic, lebo sa tam nezmesti. Spolocnosti maju radi ked k nim pridu zakaznici po novy notebook kazdych 2 - 3 roky (popritom mensie upravy, windows a ine bludariny) akoby mali kazdych 5 -6 roky kupit novy komp (pripadne si este sami skladaju). notebook ma vyhodu ze mozes preniest.
@gukol keď já mám momentálne ntb ale keď pozerám v predajniach tak nič nové ... asi sa tomu málo venujem len a ssd som kúpil na ntb a fakt dobré ale to mi vylepšilo ntb tak že sa klasik PC zdá o ničom
@miso16211 spolocnosti nerataju s tym ze nejaky dement si pusti na sux notebooku najnovsiu hru, na to su tu herne notebooky s premyslenym chladenim, ale to je samozrejme uz ina cenova kategoria
je to jednoduché! každý chce denko, načo mu bude PC?
(druhá vec je, že za smiešne peniaze, rozumej zlomok ceny nadupaného NB sa dá doma vyskladať tak výkonný PC, že by vás jeblo na riť, ale toto si debili s denkami v ruke neuvedomia. Vlastne oni PC nepotrebujú, oni chcú byť na fejzpiči zavesení furt, oni nechcú doma renderovať, oni nechcú hrať hry, pracovať...)
denko... nikdy ťa nenapadlo nakrájať chleba na NB? Z prdele?
Tak moderná domácnosť má moderné sklenené denká- tablet je skvelá vec- pripojíš sa na net, zavoláš si a dokonca aj slaninu nakrájaš na chleba...
No proste na východe sa bežne tablet volá denko, proste je to tak, zmier sa s tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale na hry sú stále lepšie pc akurát je ťažké určiť na akú hru je treba ako výkonný
...na gta je na nervy že vždy keď pustím ntb tak sa spustí aj gta, oh
dobra profilovka
(druhá vec je, že za smiešne peniaze, rozumej zlomok ceny nadupaného NB sa dá doma vyskladať tak výkonný PC, že by vás jeblo na riť, ale toto si debili s denkami v ruke neuvedomia. Vlastne oni PC nepotrebujú, oni chcú byť na fejzpiči zavesení furt, oni nechcú doma renderovať, oni nechcú hrať hry, pracovať...)
Tak moderná domácnosť má moderné sklenené denká- tablet je skvelá vec- pripojíš sa na net, zavoláš si a dokonca aj slaninu nakrájaš na chleba...
No proste na východe sa bežne tablet volá denko, proste je to tak, zmier sa s tým