dievčatá si nevážia svoje panenstvo. a s kým o neho prichádzajú? s chalanmi, ktorí si vážia svoje panenstvo? to asi nie. s chalanmi, ktorí už o panenstvo prišli? no, to by si ho asi nevážili tiež v tej dobe, keď sa to stalo. nech sa snažím, ako sa snažím, stále to vidím tak, že na to treba dvoch.
Na to nech sa ti vyjadria baby. Ja netusim, mozno sa nechcu citit trapne ak ostatne kamosky a tak uz davno o to prisli alebo jednoducho dostanu chut si uzivat a tak na to kaslu...Je to osobna sukromna vec kazdej baby a nech ide do toho len vtedy ak to naozaj citi, ze chce.
Pretože donedávna tomu bolo opačne. Všetko spočívalo v akýchsi duchovných základoch. Dnes je kus väčšia spoločenská sloboda a to v globálny rozmeroch, ktorá udáva nové trendy. Takže hriech nadobúda opačný význam...
No ja to viem pochopiť aj bez toho, aby samotná blana mala byť dôkaz lásky, alebo niečo podobné, no jednoducho to v chlapovi môže vzbudiť pocit, že on je ten, na ktorého sa oplatilo čakať ...
Doba je taka, kto nesexuje nie je in. Co je krute. Samozrejme je mile ked je baba panna, povedzme v 20-tich. Ale pravda je, ze realita je taka aka je... Takze mne osobne dokaz lasky staci ak vsetko co bolo berie ako minulost ktora teraz uz nic neznamena, proste mi dokaze, ze byvali dostali jej telo, ale ja ju dostanem "ju"
Nie je nic krajsie ako ked ta niekto uprimne lubi, ked si pre neho/ju ten najuzastnejsi clovek na svete. A lubi/ty lubis toho druheho, vnutro lebo to vzdy ostane "mlade a krasne". To je predpoklad nekonecnej lasky, nie len sex. . A ked je laska zalozena na takychto hodnotach, vonec nezohrava rolu, ci je panna alebo nie, pretoze laska a sex spolu nesuvisia.
tak ako aj chalani svoje pannictvo, baby zvycajne sa do toho pustia, myslia si ze je to s clovkeom ktoreho miluju a jeb...o chvilu je koniec a mozu si len hlau o stenu plieskat preco to urobili...
@Majhoo skus si pozriet v telke vsetky tie teenagerske filmy o tom ako sa chce mlady clovek(ci uz baba alebo chalan) zbavit silou mocou svojho panenstva,tak uvidis aky obraz sa predklada ako dolezity,tak mozno pochopis preco je tomu tak...
Asi preto že rozmýšľajú pičou a nie hlavou a v dnešnej dobe si myslím že aj preto lebo o panenstvo prichádzajú ešte skôr ako vedia čo to vlastne je Osobne mi to nevadí keď budem milovať dotyčnú tak určite mi to bude úplne jedno či ešte je alebo nie je panna.
@V3nty super to vystihol a napísal ani sám by som to nenapísal lepšie veď ani som nenapísal vidíš keď niekedy aj napíšeš a nedáš len ujebavajúcich sa černochov tak je to fajn. @Majhoo aj ja nie si sám
1. enormny tlak materialistickej modernej spolocnsoti, ktora nam ukazuje ze mozeme vsetko, ale najviac by sme sa mali zamerat na seba a svoje telo
2. ak si panna, tak s tebou zrejme nieco nie je v poriadku - bud si skareda alebo frigidna, alebo ta nikto nechce alebo neviemco uz ine
3. sa rozhliadnite okolo! - sexshopov je jak hub po dazdi ... v kazdych potravinach takmer kupis aj kondomy ... kazdy reklama (na auto, poistenie, kavu , atd) obsahuje sex alebo jeho prvky ... dokonca uz aj v animovanych filmoch bude suloz o chvilku ... sak coze, ved je to normalne, nie, ze pojdes s kazdym a ked nejdes, si krava frigidna neuplna debilna a chlap ide inam... a potom chalani hladaju taku ktora je panna alebo ma za sebou minimum sexualnych partnerov ... akoze prosim?!?!? a to sa ako da zlucit dokopy?
4. pre to iste pre co si uz nevazime jeden druheho ... klesol zaujem o danu vec
to skor platilo v starovekych civilizaciach, vid rimsky hedonizmus, grupaky v kupleoch a podobne...
ak myslis ze sa mladi brali, tak to je uplne o inom... kedze si sa dozil tak 35 - 40 rokov, tak snad nebudes s vydajom cakat do 20tky? to by bolo, to by sme sa dnes museli brat asi v 45 alebo aj neskor
@Elwaz Odkiaľ? Mám na strednej škole dejepis, mnoho kráľov si bralo 13 ročné dievčatá, ktoré im okamžite museli rodiť potomstvo.
Takmer neexistoval justičný systém ani zákony, sex medzi deťmi musel byť oveľa, oveľa viac rozšírený ako dnes, nehovoriac o vzdialenejších miestach ako je Europa.
Pokiaľ si myslíte, že dnešný svet je prepchaný sexualitou oveľa viac tak ste dosť naivní.
aha takze zase su v hre komunisticke knizky, ktore presli cenzurou, aby v nich bolo len to co vladnucej vrstve vyhovovalo hmmm, skoda
to bolo o tom, ze si ju vzal, a ten kral zrovna vysoky vek tiez nemal
existovali zakony, ale nie justicia (to je hrozne slovo) ... stredovek musime brat ako komplexnu dobu ... zilos a vneustalom ohrozeni zivota, bojovalo sa, oni zivot brali inak ... mohli by sme to nazvat temnym obdobim
ale ak vezmes ze my si vravime civilizovani moderni ludia, tak v skutocnosti sa spravame este horsie ako ti v stredoveku
moderny svet sa hrdi tym, ako daleko prisiel v kazdej ludskej sfere, ale v tej najludskejsej upadol... to som myslela.... ak sa to da pochopit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A aj ma tu ukamenujte pre mňa za mna
A celkovo aj vo všeobecnosti také niečo prevláda, nedaj bože, aby si prišla o to na diskotéke, to budeš samozrejme hneď kurva...
Čo znamená vážiť si panenstvo? ...
Prečo by to malo u dievčat byť automatické? ...
@adulicek01
No ja to viem pochopiť aj bez toho, aby samotná blana mala byť dôkaz lásky, alebo niečo podobné, no jednoducho to v chlapovi môže vzbudiť pocit, že on je ten, na ktorého sa oplatilo čakať ...
Poteší ho to, samozrejme, to beriem.
Ale takéto názory ako má zakladateľ sa mi zdajú až príliš...
Keď sa na to cíti prečo nie, to neznamená, že si samu seba neváži.
Ďalšia otázka môže byť, či ten pravý vôbec pre ňu niekedy príde, či sa nesklamala, atď...
Preto ma štvú takéto názory, pričom je to každého osobná vec.
Nie je nic krajsie ako ked ta niekto uprimne lubi, ked si pre neho/ju ten najuzastnejsi clovek na svete. A lubi/ty lubis toho druheho, vnutro lebo to vzdy ostane "mlade a krasne". To je predpoklad nekonecnej lasky, nie len sex. . A ked je laska zalozena na takychto hodnotach, vonec nezohrava rolu, ci je panna alebo nie, pretoze laska a sex spolu nesuvisia.
Veru nič s tým nenarobíme
@Pern ík
a čo je mňa do toho? Asi toľko koľko každého do nejakej inej diskusie alebo ankety keď ju vymýšľa, ide o názory, nemusia sa tu niektorí hneď urážať
Však jasné klidek
Neni kanálu kde by sa to nezjavilo, je to in, tak buďme in
Premna je viec vzrusujuce ked je žena panna
a ked dostaneš tu podstu byť prvý .... Povráva sa že žena nikdy nezabudne na svoj prvý sex
Ale ja som zatažený na výhry a prvenstvá. tak to asi skresluje moje pocity ...
Nato sa clekom hodí to stare prirovnanie žena=auto
Je predsa uplne iné si kúpiť nové auto ako ojazdené
Pravdu sa priznám trocha mi vadí že moja láska mala redomnou iných partnerov...
Ale milujem ju repšktujem a ona zase mňa
i ked... asi mam nejaky koplex
Ale určite by som nesiel do vztahu kde mala žena 10sexualnych partnerov .... v takom veku v akom som teraz ja...
[/img][/url]
@V3nty a @Pa3cek
je to o láske tak je
ach unas na sidlisku mame taky marny pripad správna kurva lenze nikto ju nechce...ani za peniaze
2. ak si panna, tak s tebou zrejme nieco nie je v poriadku - bud si skareda alebo frigidna, alebo ta nikto nechce alebo neviemco uz ine
3. sa rozhliadnite okolo! - sexshopov je jak hub po dazdi ... v kazdych potravinach takmer kupis aj kondomy ... kazdy reklama (na auto, poistenie, kavu , atd) obsahuje sex alebo jeho prvky ... dokonca uz aj v animovanych filmoch bude suloz o chvilku ... sak coze, ved je to normalne, nie, ze pojdes s kazdym a ked nejdes, si krava frigidna neuplna debilna a chlap ide inam... a potom chalani hladaju taku ktora je panna alebo ma za sebou minimum sexualnych partnerov ... akoze prosim?!?!? a to sa ako da zlucit dokopy?
4. pre to iste pre co si uz nevazime jeden druheho ... klesol zaujem o danu vec
to skor platilo v starovekych civilizaciach, vid rimsky hedonizmus, grupaky v kupleoch a podobne...
ak myslis ze sa mladi brali, tak to je uplne o inom... kedze si sa dozil tak 35 - 40 rokov, tak snad nebudes s vydajom cakat do 20tky? to by bolo, to by sme sa dnes museli brat asi v 45 alebo aj neskor
Takmer neexistoval justičný systém ani zákony, sex medzi deťmi musel byť oveľa, oveľa viac rozšírený ako dnes, nehovoriac o vzdialenejších miestach ako je Europa.
Pokiaľ si myslíte, že dnešný svet je prepchaný sexualitou oveľa viac tak ste dosť naivní.
aha takze zase su v hre komunisticke knizky, ktore presli cenzurou, aby v nich bolo len to co vladnucej vrstve vyhovovalo hmmm, skoda
to bolo o tom, ze si ju vzal, a ten kral zrovna vysoky vek tiez nemal
existovali zakony, ale nie justicia (to je hrozne slovo) ... stredovek musime brat ako komplexnu dobu ... zilos a vneustalom ohrozeni zivota, bojovalo sa, oni zivot brali inak ... mohli by sme to nazvat temnym obdobim
ale ak vezmes ze my si vravime civilizovani moderni ludia, tak v skutocnosti sa spravame este horsie ako ti v stredoveku
moderny svet sa hrdi tym, ako daleko prisiel v kazdej ludskej sfere, ale v tej najludskejsej upadol... to som myslela.... ak sa to da pochopit ...
"to bolo o tom, ze si ju vzal,>> a ten kral zrovna vysoky vek tiez nemal<<"
ty si asi na strednej nemala dejepis, čo?
mala, lae viem ze dejiny su konsenzom prijate veci, ktore sa zapisali do knih
som len zvedava co budu pisat o nasom obdobi raz