och 24 ročná hloka založí takúto anketu smutné , miesto takéhoto strácania času, by nebolo lepšie si ist zabehat @delfenia ? a btw @lussana má trefný comment, ibaže to platí pre všetkých, nie len pre ženy
ja som len chcela vediet vas nazor je to blbe ale moje kamosky si velmi pitim komplikuju zivot a potom sa rano velmi cuduju co robili ale nie vsetky samo.........,co len ziram niekedy.ach joj takze diiiiiik
@delfenia oni majú proste radi ten príjemný pocit opitia, uvolnenost, odbúranie hraníc, odreagovanie sa a to že si komplikujú život, je len toho vedľajší produkt
ženy sú nežné pohlavie a nemali by absolutne ani čuchnuť korhelici, je to škaredé a ako rodička by to malo byť samozrejme asi pre každú...potom sa rodia debilčatá a náša lady Radičová sa ide posrať ako by takýmto "mamičkam" pomohla...no je to taká ista pi....., žena je stvorená na sex, sex, sex....a chlap aby ju ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
prečo by ma to malo zaujímať ?????
si myslim ze kazdy si moze za svoje ciny, aj ked pod vplyvom...este nejake otazky?
a preco mam pocit, ze tuto diskusiu zalozila este zovcera opita zenska?
Otázka nie je, či ťa to zaujíma alebo prečo ťa to zaujíma. Otázka je "Preco si niektore zenske komplikuju zivot ked sa opiju".
Prečo si odpovedal na otázku, na ktorú sa tu nikto nepýtal? Koho to zaujíma, hm?
proste piť je blbosť baby.....filip
povedz mi prečo...
prečo by som ti to mal vysvetlovať ?
Aby si odpovedal na otázky.
a mne pritom naposledy skomplikoval život opitý chlap.