Je podla vas normálne že: dievca, ktore pozna velmi dobre parik ktory je spolu rok aj pol, zrejme nechape ze oni sa naozaj lubia a netreba sa im zbytocne do toho miesat? Ona ked ich stretne na ulici, pozera na toho chlapca a neuhne pohladom ani na sekundu
@7 ja viem a verim ze by ma neosral a nedaval by jej falosne nadeje alebo co... mna ona len znervoznuje lebo nechapem preco to robi ked sama vie ze to nikde nevedie a mne sa na to len zle pozera?
@4@5 tak ale preco je do neho zalubena?? on je super a ja to viem, ma byt preco z neho hotova...take veci sa asi velmi nedaju ovladat ale mohla by ona brat trosku ohlad na to ze chlapec je zadany...je to proste neprijemne.
preco si si taka ista ze sa jej nepodari ten vztah rozbit ?keby to tomu chalnovi vadilo tak by snou uz nepisal alebo by jej ktomu cosi povedal ..ale zdása nevadi tak nechapem tu tvoju istotu nepodari sa jej ho rozbit i ked priznavam ze dotycnam musi byt totalna kúú bez zabran
@12@protessst tomu chalanovi to nevadi preto, lebo je to jeho kamaratka a on ju ma rad. rad ako kamaratku. nic jej k tomu nepovie- keby si sa pacil nejakej tvojej dobrej kamoske a bol by si zadany tak by si to podla mna tiez neriesil...bral by si ju ako dovtedy... ale ta baba je uplne normalna, ziadna ku**a a ona ma IQ na to dost velke, aby chapala a zbadala ze ten vztah nerozbije. keby mohla ona zariadit to, aby nebola do neho zalubena tak dufam by to aj spravila ale zrejme jej to nejde ovladat alebo co...
@mima173 nebodaj si ty nikdy nepokukovala po niekom kto bol zadaný? ak nie, tak sa ti čudujem a zároveň ťa aj obdivujem...a ak áno, tak nie je čo riešiť
Chuda dievca. Citom nerozkazes. A chlapec by s nou asi nepisal keby ho to nebavilo Ale dievca neodsudzuj, mozno ju aspon to minimum, co z neho ma (nezavazna konverzacia na nete) dokaze potesit. Ak mas v chlapcovi istotu, nechaj to tak, mysim ze dievca je uplne neskodne, len bezuzdne zamilovane.
@delpurr myslim ze "single" sa pouziva casto aj v slovencine tak neviem preco ti to vadi. je vela ludi, ktori maju so slovencinou ovela vacsie problemy (Y,I) tak chod buzerovat skor takych...
@17 asi mas pravdu. ja to nejdem riesit ani som nechcela podniknut ziadne kroky proti tomu (kedze je to cele na neskodnej urovni), len ma zaujimalo ako to vnimate vy- nezainteresovani cela vec je na urovni ktoru dokazem tolerovat, ale aj tak je mi to neprijemne.
@protessst prepac za ten omyl zatial sa to cele da zniest,nie je to az take silne. ak by sa ta baba zacala nahodou (co dufam ze nezacne lebo ma dost rozumu) viac angazovat vo veci tak potom by sa to dostalo na uroven kedy to treba riesit ako problem. zatial to je len mensia zavada ktora vztah nenarusa, len prinasa obcasne nervy
@newgeneration poznam tu babu dost dobre a viem ze to je dobre dievca, ale ide hlavne o to ze nemam dovod nedoverovat mojmu priatelovi, viem, ze on by to s tou babou nepustil do inych rozmerov aj keby ona chcela. len aj ked viem ze jej zalubenost nie je z jeho strany opatovana, nie je to bohvieco
@23 potom sa nemas coho bat ak poznas toho chalana dokonale tak drzim palce nech ju to uz omrzi tu zavislacku natom chalanovi aaa este jednu otazku to ta zavislacka to niesi ty ze ? ty si to druhe dievca co ma toho chalana dufam
@mima173 no tak potom to nechaj tak ako to je... čo ty vieš... ako tu už bolo tuším spomínané...možno je to jej jediné šťastie, ktoré ju drží pri živote
tak potom to veľké IQ nemá...to nie je len o vedomostiach...ale o uvažovaní...ak toto nedokáže pochopiť...tak nie je normálna..tak už len dúfam,že sa spamätá a že pôjde po niekom,kto nie je zadaný...mne by to tiež nebolo príjemné...a asi by som sa s ňou aj porozprávala a keď jej to nedáš do hlavy rečou...tak ručne-stručne...
@hnisavica ibaze slovicko lidi som napisal narokom (nepisem ho a nevravim vsade), avsak ludia uz inak ako single ani nevedia povedat... zacina to byt skurvene zauzivane tato anglictina v slovenskom jazyku, vies?
viete prečo? lebo my dievčatá si musíme dokazovať načo máme... a niektoré su dokonca také zakerne že im to zalichotí ked dokažu prebrať chalana... nikeeedy som taká bola aj ja... ale je to ubohosť...
U báb je to samá zákernosť a intrigy... Navzájom si závidia a ak má jedna niečo viac, tak to chce aj tá druhá... a tu nejde iba o chalanov... Skúste sa na ľudí pozrieť z pohľadu mimozemšťana, alebo iného živočíšneho druhu... my niesme o nič lepší ako zvieratá...každý si chce ukorystiť čo najviac... Ale k téme: ta čo toho chalana chce dostať je krava a ten chalan vôl, lebo ju nedokáže odmietnuť...
Ja sa nikomu do vzťahov nerýpem a pokiaľ zistím že dievča niekoho má tak to nechám plávať... a presne toto očakávam aj od ostatných...
@42@husky ja nemam pochybnosti. viem ze z toho nic nebude a z jeho strany to k nej nic nie je. ale tak ci tak ked vidim ju ako po nom ide, je mi to istym sposobom nechutne aj ked v tom nie je ziadne riziko co sa tyka toho ze by on s nou daco chcel mat...ide to len z jednej strany(tej baby),on jej to neopatuje- co teda neznamena probelm, ale je to neprijemne sa na to pozerat ako je dakto zalubeny do mojho priatela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Niekto zase smúti a trápi sa dlhu dobu tajne, bez toho, aby o tom niekto vedel.
Spomínanému dievčaťu stačí to, že sa na neho môže usmiat, či popísať si s ním 10 minút a to v nej živí nádej a robí ju šťastnou.
tak potom to veľké IQ nemá...to nie je len o vedomostiach...ale o uvažovaní...ak toto nedokáže pochopiť...tak nie je normálna..tak už len dúfam,že sa spamätá a že pôjde po niekom,kto nie je zadaný...mne by to tiež nebolo príjemné...a asi by som sa s ňou aj porozprávala a keď jej to nedáš do hlavy rečou...tak ručne-stručne...
Ja sa nikomu do vzťahov nerýpem a pokiaľ zistím že dievča niekoho má tak to nechám plávať... a presne toto očakávam aj od ostatných...
poznas take ze dovera? preco zistujes taketo veci? proste mu ver a bude...ked mas pochybnosti niekde je chyba...takych bab bolo a bude