Ale nezabúdaj že nikdy nemôžeš povedať žene že má zlé vlasy alebo že má zlé nechty alebo podobne! Stiahne ťa z kože zaživa a spraví si z teba koberec!!!
@pawlo - to si píš, že áno Jedno zlé slovo na nnáš výzor a ste v háji Ale ver, že baby na seba budú hovoriť v zlom, ale od chalana očakávajú slová typu "zlatko, neboj sa, si chudučká, tie vlasy vyzerajú úžasne atď." . Ale aby chalan sám od seba povedal... skončil by na mieste
No my sme divné, i vy ste divní čo riešite? Jednoducho, nikdy asi nebudeme spokojné sami so sebou a keď budeme, tak vždy budeme hovoriť že nie sme aby ste nám práve vy vyvracali náš názor presne tak ako to ghalantas opísala
to je kravina nechcuuu, len chcu, aby im kazdy hovoril, ze maju fakt super postavu a nepotrebuju chudnuut. proste si tak zeny mastia egoo.. ako ked sa opytaju, ci jej idu tie saty, alebo novy uces... ked je chlap aspon trochu rozumny, tak nebude uprimny, lebo by ju to asi dost ranilo aj ked niektore masochisticke dievciny radi pocuvaju pravdu
Rátam sa k tým 10%-ám Diéty a chudnutia ma nikdy nelákali Ideálne miery síce nemám ale tučná si nepripadám Ale zase by som vedela vymenovať stovky iných vecí ktoré sa mi na mne nepáčia
prizmávam sa snažíms a troka schudnúť pretože pri mojom temte čo a kolko jem , by som sa mmohla pridať ktým ľudským gullám... ale ziadne diety...len tak tri krat do tyzdna ked sa podari pol hodinku si zabehnut...pohodicka...
Pretože 90% percent bab v takom tom pubertalnom veku priberie, daju sa k tomu nejake tie party v piatok, pretsanu chodiť na nejké krúžky , už sa len flákajú po meste a potom naozaj priberú a potom je čo zlepšovať....
ale otázkou je že 50% týchto báb ako tu už bolo povedané chcú len aby im ostatný hovorili ili že niesú tučné aby im to zvdihlo ego a no a niektoré sa zas len sťažujú ale nič proti tomu nerobia... stále len hudnrú že aké majú telo, a čo sa im nepáči a vyhovárajú sa na gény ale v skutočnosti nemajú ani najmenšiu chuť sebazaprenia aby schudli lebo keby mali tak už dávno majú inú postavu
pretože táto spoločnosť od nich očakáva že budú vždy dokonalé... z toho majú depky, jedia čokoládu a sú tučné alebo im to niekto denno denne vyhadzuje na oči
podla mna take baby su trapne ktore o sebe tvrdia ze su skarede,,,ja to uplne neznasam,,,ja radsej nic hovorim,,a komplimenty pocuvam, tak som spokojna
@zuska198 Kravina, kravina a ešte raz kravina. Výhovorky.
Ako dobre že už nemám svoju polovičku. Tá tiež, som tučná, musím schudnúť. Bla bla bla. Vždy som jej hovoril že nieje a keď ma to prestalo baviť ako každého tak som jej povedal že je tučná. Že ak byť nechce tak nech s tím niečo začne robiť. Hlavne že tučná fakt nebola
Skoro všetky chcú schudnúť, ani samé nevedia prečo, ja chcem pribrať, ale pri tom čo prejdem za deň km to nieje možné.
napríklad ja si nemyslím, že som tučná. ja totižto viem, že nie som štíhla a to je rozdiel a rada si zo seba robím prdel a neznášam, keď to niekto pochopí tak, že mi má na to hovoriť, že som najkrajší anjelik na svete.
ja si to obcas myslim,ale u mna je moja hmotnost dost kolisajuca...paradoxne-ked sa nadzgam jak cune nepriberiem(dokonca si dovolim povedat ze este zchudnem ale ked za den nezjem takmer nic,som minimalne o dake 2kg tazsia...tento metabolizmus mam zrejme po mame
@ribo a co ockawas?? nuz.. niekto sa nezmeni.. vies... heh aj ja mam atke amosky ktore mi lezu an nerwy stale svojimi kecmi ze su tucne.... a pri tom.. kolko bab by chcelo amt ich postavu.... take baby by som vrazdila... hehe tak vies... skus byt babou...:- D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
čím skôr si zvykneš tým lepšie
@nikas93 to som nepovedal, ale tak ked je baba akurat a stale mindraci s tym ako by chcela schudnut tak to lezie na nervy
ONA: Že som škaredá a nepáčim sa ti?
JA: Si najkrajšia na svete.
ONA: Neklam som škaredá a tučná.
JA: Nie nie si, krajšie dievča nepoznám.
ONA: Neklam mi, som ako prasa.
JA: Si ako anjel.
ONA: Pozri na tie šunky!
JA: Áno vidím ich sú strašnéééé!!!!!!!!!!!!!
To boli moje posledné slová
pytal som sa preto, lebo mne sa to pacilo..nemam rad take vychudnute jak cinske palicky...ved kto sa bude búchať o rámik
no nasledky boli aj tak drtivé
ale otázkou je že 50% týchto báb ako tu už bolo povedané chcú len aby im ostatný hovorili ili že niesú tučné aby im to zvdihlo ego a no a niektoré sa zas len sťažujú ale nič proti tomu nerobia... stále len hudnrú že aké majú telo, a čo sa im nepáči a vyhovárajú sa na gény ale v skutočnosti nemajú ani najmenšiu chuť sebazaprenia aby schudli lebo keby mali tak už dávno majú inú postavu
THE EN smiley:
Ako dobre že už nemám svoju polovičku. Tá tiež, som tučná, musím schudnúť. Bla bla bla. Vždy som jej hovoril že nieje a keď ma to prestalo baviť ako každého tak som jej povedal že je tučná. Že ak byť nechce tak nech s tím niečo začne robiť. Hlavne že tučná fakt nebola
Skoro všetky chcú schudnúť, ani samé nevedia prečo, ja chcem pribrať, ale pri tom čo prejdem za deň km to nieje možné.
HOVNO
pekne dôstojne a ironicky sa pridať na moju vlnu
ale fakt
ja viem,vždy mám opačné názory
k rozhovoru niektore sunky su sexi take jemne