my sme sa rozišli preto, že on bol sice 35 km odomna(býval) ale studoval až 280 km daleko.ked prisiel mal dve kapely, tak nestihal...boli sme spolu raz za týžden maximalne 3 hodiny dobre nie?
lebo potreboval vzťah len z toho dôvodu, aby si "zacvičil", tak som mu odporučila telocvičňu
Neviem, asi tak jedno s druhým, pretože mal sladké reči (len reči), pretože som pri ňom nebola tým, kým som, pretože zo mňa chcel mať niekoho iného, a kvôli tomu, že som bola puberťáčka... Neviem prečo, ale CHVALABOHU!
Ak otázku chápať ako že ja som nechal niekoho a nie naopak, tak so svojou bývalou č.1 som sa rozišiel preto, lebo som nechcel byť len jeden z dvoch.
Len potom mi príde divné, keď píšeš, či to bolo kvôli vlastnej chybe (keď spravím chybu, snažím sa to napraviť, nie vzdávať, alebo sa mýlim?), takže asi som si otázku asi zle vysvetlil.
Moje 2 rozchody neboli nicou vinou.... proste si musim najprv poriesit nejake veci, potom si mozem niekoho hladat.... skoda ze som sa poucil az na druhy krat , s obomi som stale kamarat
on sa so mnou.. lebo som mu nedala po dvoch týždňoch.. a k tomu sa pridalo aj to že popri mne si začal aj s jednou z mojich vtedajších najlepších kamarátok, ale to až neskôr vysvitlo teším sa že som si vždy vedela nájsť kokota ale dostala som rozum už
pretoze sa pomaly ale isto zacinal cely vztah rucat... a ja som uz nemala silu ani chut byt ta, co by ho drzala len na svojich pleciach. oficialny dovod bol, ze odisiel na skolu mimo republiky a takto to pre nas oboch bude lepsie...
lebo on sa so mnou rozišiel. Uz sa to kazilo no jediné riešenie ktoré videl bolo toto. Aj tak je to asi lepšie, už ma nebavilo snažiť sa ho stále zachranovať.
Rozišiel sa on so mnou s odôvodnením: ty máš veľa zájmov a ja žiadne, a vzťah s tebou je bez hádok a to mi vadí. Nezložila som sa z toho.
S odstupom času som prišla nato prečo to spravil, lebo dovtedy mal priateľky ktoré sa iba sťažovali na prácu, či rodinu a s ničím neboli spokojné, on bol ten ktorému všetko vychádzalo a peniaze nikdy nechýbali, no v mojom prípade to bolo opačne, ja som stále spokojná, vysmiata, šťastná, darí sa mi a jemu sa nedarí momentálne, nemá prácu, peniaze dochádzajú, má depresie a nič mu nevychádza.. hold závisť je najhoršia vlastnosť slovákov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Neviem, asi tak jedno s druhým, pretože mal sladké reči (len reči), pretože som pri ňom nebola tým, kým som, pretože zo mňa chcel mať niekoho iného, a kvôli tomu, že som bola puberťáčka... Neviem prečo, ale CHVALABOHU!
Len potom mi príde divné, keď píšeš, či to bolo kvôli vlastnej chybe (keď spravím chybu, snažím sa to napraviť, nie vzdávať, alebo sa mýlim?), takže asi som si otázku asi zle vysvetlil.
a keďže náš vzťah bol už predtým dosť naštrbený, nemala som prečo pri ňom ostávať
a ostali sme v kontakte
A kamárati sme boli, pokiaľ sa niečo nestalo....
A rád to za mojim chrbtom skúšal na moje kamarátky.
dnes sme taki krcoviti kamarati...
s neoficialnym to bolo kvoli jeho hluposti. nie je mu zalahko so mnou komunikovat...
S odstupom času som prišla nato prečo to spravil, lebo dovtedy mal priateľky ktoré sa iba sťažovali na prácu, či rodinu a s ničím neboli spokojné, on bol ten ktorému všetko vychádzalo a peniaze nikdy nechýbali, no v mojom prípade to bolo opačne, ja som stále spokojná, vysmiata, šťastná, darí sa mi a jemu sa nedarí momentálne, nemá prácu, peniaze dochádzajú, má depresie a nič mu nevychádza.. hold závisť je najhoršia vlastnosť slovákov