Zase som bezcielne browsoval 9gag..ale aj ine stranky..a milion postov o tých sušienkach...ako..mne sa nezdali nejaké užasné...to biele bolo fajné..ale ta sušienka strašne horká...
Ja somto jedol len tak..ževraj by sa to malo s mliekom hm....ak ste
a nie sú to skôr európania ku ktorým to len nedávno prišlo? (teda neviem ako v iných krajinách, ale u nás je to iba chvílu a všetci z toho boli mimo keď to prišlo)
veď minimálne v USA to funguje už 100 rokov tak tam z toho nemajú byť prečo ohúrení
mne celkom chutili, ale radšej si za tie peniaze kúpim Disko keksy, keď už...
lebo nepoznaju Disko keksy tie su najlepsie a sice som Oreo nejedol ale neverim ze su lepsie ... ziadne keksy podobneho typu nemozu byt lepsie ako DISKO !!!
Keď boli tieto sušienky u nás na trhu novinkou a babka ich prvý krát kúpila, nevedela som sa ich najesť - prejedla som sa ich a teraz mi už fakt nechutia
Inak v Lidli čo je teraz ten americký týždeň tak ich majú (tie americké)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale asi skôr by som si dala Disco
Ale s mliekom som ich nejedol.
ale teraz to kopa ludi bojkotuje lebo sa zapojili do projektu za homosexualov
veď minimálne v USA to funguje už 100 rokov tak tam z toho nemajú byť prečo ohúrení
mne celkom chutili, ale radšej si za tie peniaze kúpim Disko keksy, keď už...
potom som si ich dala s mliekom. úplne inak chutia. to mlieko ako by ich tak "osladilo" podľa mňa
a v poslednej dobe mi veľmi zachutili!
2. nemám rada Oreo
takže nechápem ani ja.
Ja som jedla prvýkrát francúzske a už tie chutili inak ako tie naše
Inak v Lidli čo je teraz ten americký týždeň tak ich majú (tie americké)