ked sme zle, robime si co chceme, tak chalani posluchaju a maju nas radi... a ked ich zacneme aj my mat rady, zacnu si robit co chcu, a myslia si, ze mozu vsetko... horsie je, ze vedia byt stokrat h
dievcata su prirodzene naivne a mozu si zato iba sami,samozrejme ze nie vsetky ale takmer vsetky si zakladaju na umelo vytvorenych idealoch o dokonalej zene preto stracaju jednoznaci vztah ku vnutornej prirodzenosti ktora vychadza so srdca a z logiky.neustale su zavadzane a lakane do pasce ako muchy na lep aby ukajali autoritativne tuzby chlapa a vodcovske pudy co mame v genoch zapisane dlhym loveckym zivotom ktory chlapi viedli aby uzivili kmene,rody ci v dnesnej dobre rodiny.preto zeny ziju vo falosnych idealoch zalozenych povrchnymi hodnotami. sradnymi lakadlami ktore funuju ako pasce
@rrr666 a na to si kde prišiel že všetky baby musia byť takéto? -.....tieto „hádky” že chalani vs. Baby mi už lezú na nervy. Kebyže sme všetci teplí neboli by žiadne problémy. chu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja nie som naivka!
keby si pozerala na chalana ne ako na obal ale na to aky je tak by si si uz urcite nasla normalneho
Ja nie.
to nie je naivita to je hlúposť
a ľutujem z úprimnej duše tie holky ... je to ich problém, že sú slabé
a podľa mňa chalani nie sú horší ako baby .... ! baby sú milionkrat otrasnejšie a vedia robiť horšie veci
toť môj názor
a odpoveď asi nedostaneš...
ale nevadi no