To vyberajú tréneri len vysokých chalanov/baby ? Raz ma napadlo, že by to mohlo byť aj preto, že pri tréningoch neustále skáču do výšky a tak sa zrýchľuje ich rast ale neviem či je to pravda. Aký máte vy na to názor?
Ehm hrávam basket a nejak extra vysoká niesom Je pravda, že vyšší majú výhodu, ale ked tí nižší ako napr. ja vedia lepšie behať, je to len dobré, kedže tam ide o tímovú spoluprácu Jeden behá-druhý dáva koše
Ja som mala spoluhráčku ktorá bola malinká ale koše dávala často a dobre ... to je o šikovnosti ... aj ked je pravda že vyšší na to majú väčšie predpoklady.
V tíme sú aj taký potrebný ... zoberú ti loptu , ani nevieš ako
Nie každý basketbalista je vysoký...v tých mládežníckych kluboch sú 50% nízki hráči, ktorí ale strieľajú koše jeden za druhým...No a v tých profiligách ako napríklad NBA, sú väčšinou hráči vysokí, ale nájdu sa tam aj nízky rozohrávači, ako napríklad JASON TERRY, ktorý tiež nenabral všetku výšku sveta A do NBA nepríde len tak hocikto a povie si že chce hrať basketbal za Chicago Bulls, ale tam si hráčov vyberajú a draftujú a nezáleží len na výške, ale aj na rýchlosti, technike streľby, doskoku a tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
V tíme sú aj taký potrebný ... zoberú ti loptu , ani nevieš ako
203, 204, 205, 215, dpč 215 tak ten cez dvere neprejde
Lebo veď väčšina profesionálnych hrajú asi od detstva a vtedy sa nedá odhadnúť či budú vysokí alebo nie..