Hm,istý chalan sa mi páči,z triedy,len on to vie a robí si z toho...srandu Ako keď vidí že sa dívam,tak hneď ide k nejakej babe a všíma si ju a ja desne žiarlim...Čo mám prepána robiť?? Fakt,mám pocit že ak to takto bude pokračovať,tak skončím niekde n
Presne toto som zažívala,keď som mala 12 A snažila som sa kašľať na neho, šak čo, chalanov je plná zemeguľa, raz sa ti snáď niečo pritrafí. A keď nie,tak...tak si treba užívať slobodu
Ehm zase kecám off topic Takže- ak chce aby si len žiarlila, tak sa pravdepodobne bojí spraviť prvý krok on( málo pravdepodobné,ale je tu malinkatá možnosť) alebo je to len blbec,ktorý sa snaží zahrávať s tvojimi "detskými" pocitmi. Každopádne ti radím teraz daj od takého ruky preč, keď ťa chcel "mať",mal šancu...
@zosivacka ked som mal tolko co on tiez som to robil...teraz to lutujem trocha ale proste decko je decko co ocakavas ze sa hned budes vydavat bo jeho chces? ..
@vsetkynikyobsadenedoboha zas vydávať sa nechcem ale mohol by aspoň obmedziť svoje aktivity ja mu nekážem,že sa nemôže na žiadnu ani pozrieť,ale on sa na ne nepozerá,on sa pozerá na ne keď sa naňho dívam ja a robí samé debiliny pred nimi a toto je dôvod môjho pravidelného nervového zrútenia
@zosivacka nie moja drahá,ty neskončíš na psychiatrii,lebo si pozabíjala polku triedy, ty skončíš na psychiatrii buď kvôli tomu,že si zabila akurát mňa a zopár báb,alebo že na teba ja zaútočím,lebo mi rupnú nervy =D (ktoré sú, mimochodom, už pekne napnuté )
@zosivacka sa pýtaš??? že prečo? ešte chvíľku a máš tam správu na 2 A4-ky,ktorá sa ti páčiť nebude =D jop,už to vidím ôsmacký masaker Ivaninými nervami
@zosivacka no proste ... sú takí, že budú ti hovoriť, mne nezáleží na výzore a bla bla ... a že ľúbim ťa ... prejde okolo nejaká z výstrihom a už slintajú, sú to proste ... neviem , ja by som najradšej mala slepého chalana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Veď ser naňho, ignoruj ho - možno ho práve ten nezáujem dokáže vyrajcovať Alebo sa k nemu proste správaj ako k obyčajnému spolužiakovi.
Ehm zase kecám off topic Takže- ak chce aby si len žiarlila, tak sa pravdepodobne bojí spraviť prvý krok on( málo pravdepodobné,ale je tu malinkatá možnosť) alebo je to len blbec,ktorý sa snaží zahrávať s tvojimi "detskými" pocitmi. Každopádne ti radím teraz daj od takého ruky preč, keď ťa chcel "mať",mal šancu...
a ten dotyčný má 13, to nerieš a nečakaj od neho nejaké seriózne dospelé riešenia, preboha
@vsetkynikyobsadenedoboha nj,a čo iné mi zostáva
@shwarzcoolka len či to zabere
mimochodom, chalani si tiez mozu polozit otazku, preco su baby take mrchy. je to jedna jedna...
mehehheheeeeeeeee
Sa uvedom, ved ked nema o teba zaujem tak ti to dava najavo tym, ze si z toho robi srandu. Ale laska je laska no...