hoci to napohlad vyzera ako dalsia ''super diskusia'' z tak popularnich ''super diskusii'' na tomto super servery (posledne super nie je ironicke) pokusim sa definovat si pintu do niakej zivotnej situacie napriklad Idem na diskoteku obleciem sa normal ako normalny clovek a stretnem tam 2 kamosov ktori su obleceni od hlavy az po paty v drahych znackovich veciach poznam oboch velmi dobre a teda viem ze tie veci boli kupene za peniaze ktore nemaju a ktore im potom velmi chybaju a pytam sa sameho seba Aky to ma vlastne cele vyznam ? obaja ani netusia aki su to super ludia a ze bez toho ''super draheho'' oblecenia by boli rovnako zaujimavi ako su v nom... vzdy ked vidim niekoho kto zo seba robi niekoho kym nie je mam chut mu povedat aky he super a ze to nerobi jeho image ale keby som to spravil asi by sa na mna pozrel jak na debila z pomocnej... co uz narobime svet je konzumny a vladne v nom pozerstvo a komercia
ty sa nesnaz pochopit myslenie chalanov,ale skor jeho ciny..to je stara otazka...chalani v puberte su divny...to je zivot..any vie baby nie ste o moc lepsie...
ja neviem co tu riesite, ved je davno zistene ze chalani sa delia na skupiny a dievcata sa delia na skupiny. a ked je niekto falosni,ako chce kto chce kam pomozme mu tam no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Zase my dpce....stale my...to je v pici