to je tak ze zeny sa zvyknu zalubit akurat do tych co ich sklamu...a klidek nenadavaj tu na chlapov ako nejaka pubertiacka...my zas mozme nadavat ze ste kurvy a neviete co chcete a takto sa tu mozme hadat do nekonecna
vsetci chlapi nie sú svine....ja poznam len jedneho co ma sklamal na plnej ciare...ostatny mali na to dovod...napr.ze sa opili a potom uz nevedeli co vravia ....ale tak co by sme my boli bez chlapov a oni bez nich...je to tak nie,???
nie su vsetci chpali taki...jedni su mili a spravaju sa gentlemansky ini su zase hrozni...SKlamu divca a je im to jedno....stratka si nenatrafila na toho spravneho....
Pomaly začínam mať pocit že to už akosi prestáva platiť. Buď mám ja zlý nos na dievčatá alebo už naozaj všetky čestné baby vymizli zo zemského povrchu.
ktovie co bolo v tom vsetko teraz napises len kusok al eco bolo pomedzi to nenapsies. verit by si mala predovsetkym sebe a az potom druhym. doveruj ale preveruj.
nechcu sa mi citat vsetky komentare ale aj baby su svine (ok som baba ale myslim ze objektivita nikoho este nezabila). a to ci si alebo nie si v pohode musia povedat ini nemyslis? a netreba verit kazdemu zase naivita odtial odtial dievca zlate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a poviem ti,radsej ver 1 cloveku,a aj na toho si davaj bacha
a asi nemáš nos na úprimných, skvelých chalanov...asi(A)
MNa skor serie to ze uz asi mesiac sa pokusam presvedcit "hajzlaodkosti" ze nebyvam v BA
By som povedala ze su skor nedovercivi ako svine
29. fakt dobre to vyznelo