bohaca a kde su potom vsetky tííí... ked vy ste tu samí anjelicky ..ale nemate ani stipku chuti partnera poucit ze za zlocin je vzdy trest inak ano je to detinske ale ...
tot nedavno ked som bol von s @pumaamravec sme rozoberali toto podvadzanie. a vyplynulo mi, ze ja by som babu dokazal podviest mozno tak na zaciatku vztahu, ked to vlastne este ani vztah neni. ale jak by to zacalo byt vazne, uz urcite nie. a ak by ona mna, na 99% by som sa s nou rozisiel. no ak by mi dala moznost, ze mozem ju aj ja podviest reciprocne a budeme si qit... tak to fakt neviem. asi je taky vztah uz nahovno potom, no zrejme by som to zvazoval
podla mna je podvadzanie aj pripad ked sa mlady parik po dlhej dobe rozide ale hned na to den-tyzden jeden z parika si najde ineho partnera...tato vec mi nikdy nepojde do hlavy, vecinou som si to ale vsimol u dievcat,mne to len pride taka vypocitavost ze sa boji byt sama alebo co tak to takymto sposobom riesi,uchyti sa hned prveho, co to bol aj za vztah ?
veľa ľudí je domýšľavých, či muži alebo ženy...ja som takisto domýšľavý, ale určite by som niekoho nepodviedol.......inak ešte hm človek by mal byť domýšľavý aby predvídal situácie, a odhalil klamstvá. aspoň ja to tak chápem, ale u mňa domýšľavosť s nerozhodnosťou, naivitou a dobrosrdečnosťou je dosť zlá kombinácia nechcem sa týmto chváliť že som extra dobrosrdečný alebo proste dobrý, ale viem byť, tak si odpustite komenty typu že sa vyťahujem
Vernosť je zakladom vzťahu. Nevera by pre mňa neznamenala nejaké vracanie si niečoho. Nevera by znamela koniec vzťahu. Aby som ja kvoli takemu niečomu šiel zhanať milenku? Keď si našla nabijáka, nech si s ním zostane, taká mi zato nestojí aby som sa snou zapodieval. Poslal by som ju do pekla len by tak zasvišťala. Ten kto také niečo spraví raz, spraví to aj ďalši krát. Každý partner/ka ktorý to s tým vzťahom myslí vážne by podľa mňa reagoval rovnako.
Podviedol ma mesiac v kuse som revala týždeň takmer nič nejedla s posteli som nevyliezla ten mesiac mi prebehol ako pár hodín. Nevrátila som mu to, pretože by som sa cítila ako neaká handra. Chovala som sa síce divne ale lebšie ako vratiť si sebavedomie šuchaním sa o najbližší pipíš čo stretnem... sorry za výraz
no neviem ci ty mas skutocne 19...a ak aj hej...tak v tomto smere na to IQ isto nemas...jako nic proti ale co sa ti zda "charakterne" na podvadzani, na vracani si podvadzania a podobne???
ak by ma priatelka podviedla, tak automaticky u mna konci...a neponizim sa na taku uroven ze by som nieco "vracal"... pokial som s niekym vo vztahu tak asi preto, lebo dotycnu lubim a ona je ta moja jedina...a pokial to ta druha strana, ktora podviedla nevie pochopit, tak mi nestoji ani za nadavku
@mundy18 si nepochopil nic asi z toho co som napisala ty davac...napisala som ci to iste urobite alebo ci ste charakter akoze protipol(cize lepsi..ak by si stale nechapal)ja to praveze obdivujem ked to niekto neurobi..och....si najprv precitaj alebo ani necitaj nic v tvojom pripade..lebo vsetci to pochopili len ty nie..podstata nebola o mne ale ma zaujimalo na ludoch ..mne je u pici seba riesit co by som urobila ..to je moja vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale k teme , vraciate take veci vracam dlhy a nie podjebavanie (ROFL)
Ja nepodvadzam.
hoci moj vstatuch je osobny ...alebo prave preto?
mna keby chalan podvedie a dozviem sa to ,pricom on nevie ze to viem , tak mu sposobim dvojnasobnu bolest, nech sa chalan pouci ..
Vzťahy sú fajn, ale riešiť takúto debilnú drámu fakt nepotrebujem
ak by ma priatelka podviedla, tak automaticky u mna konci...a neponizim sa na taku uroven ze by som nieco "vracal"... pokial som s niekym vo vztahu tak asi preto, lebo dotycnu lubim a ona je ta moja jedina...a pokial to ta druha strana, ktora podviedla nevie pochopit, tak mi nestoji ani za nadavku