Poviete mi prečo sú ľudia takí sebeckí, že ja potrebujem 100 hlasov odklikujem asi 1000 stránok ale späť sa mi vráti asi tak 10 hlasov? Nenašiel by sa tu niekto podctivý čo naozaj dá "Hlas za hlas"? » www.cassoviaoc.sk/fotosutaz/hlaso...
Odovzdali ste hlas svojim favoritom a zároveň ste sa zapojili do žrebovania o 3 x 50€ poukážky na nákupy v OC Cassovia, ktoré sa uskutoční 26.2.2015." ^^
nie kazdy chce dat na intretnet svoje osobne udaje. a uz vobec nie koli sanci vyhrat nejkau mizernu 50e poukazku.
a ti ludia mozno nie su sebecki. zamysli sa ako casto ty prispievas na taketo sutaze ludom? mozno das hlas niekolkym a potom si povies, dobre ja som uz odhlasovala dost. a co ti ostatni za ktorych si nehlasovala, oni si tiez mozu mysliet ze si sebecka?
prosim neber tento koment ako utok na tvoju osobu, ja kritizujem tu sutaz
@janehonda Problém je v tom že som sa pridala do FB skupiny hlas za hlas a tam ľudia dávajú svoje sútažné fotky a neviem čo všetko dokonca ešte aj like na profilovky som dávala ale mne sa nevrátili a pritom by to malo fungovať tak že mi to majú oplatiť tak prečo sa potom pridávajú do takých skupín keď porušujú pravidlá? Ja som tiež musela dávať svoje údaje a nesťažovala som sa a to preto že dobrovolne som sa pridala do tej skupiny ktorá je na to určená.
@ps102 V podstate je to filozifia lebo ja sa nezúčastnujem takých súťaží ale tu mám celkom reálnu šancu vyhrať a preto som sa zapojila ale keď vidím akí ľudia sú tak ma to zarmucuje.
Pretože nemajú dôvod stratit minútu života pre nieco z coho nič nemaju a co im nič neprinesie... Keby bola aspoň záruka ze niekdo fakt vyhra tie poukážky.
Ale to je cosi také akoby som ti ja povedal ze chod na prejst o kupelne a späť, len tak..... Aj keď je to mala námaha tak to nespravis lebo nič z toho nemáš...
Keby som povedal že chod sa prejst do kupelne a keď sa vrátis späť budeš tu mať 50 eur tak pojdes.
Pretože z toho čosi máš....
Vitaj na planéte Zem
A platí aj taký citat ze "človek aj keď sa nudí tak radšej nebude robiť nič alebo nieco iné ako to aby niekomu pomohol"
Preto som mohol namiesto toho komentara ti dať hlas ale ja som nedal a radšej stratil minútu písaním toho komentára...
ja som ti tam zahlasovala už predtým (asi predvčerom, neviem)... dosť ma ale odrádzalo, že tam pýtali celé meno a dokonca aj adresu to akože načo? (a ani som to nevyplnila, dala som iba iniciály a B
a neviem, na fb skupiny by som sa veľmi nespoliehala :ehm:
@vytvoreniestranky a prečo nie? ja z toho nič nemám, ale je reálna šanca, že niekomu to pomôže, takže nevidím dôvod nezahlasovať (najmä ak momentálne aj tak nemám nič lepšie na práci)
@melancholik Ja len chcem spravodlivosť.. Keď som im ja mohla dať hlas a pravidlá hovoria že mi má hlas oplatiť tak prečo iba ďalej šíria svoje súťaže a hlas mi neoplatia a nik im na to nič nepovie. A pritom keby každí splnil to čo má už som mohla vyhrať svoj sen.
@pavla23 odpoveď na to je že nikto nie je povinný splniť to čo povedal alebo slubil, to len ty si myslíš že je ... akože toto je fakt ...
no na druhej strane nepoznám celkovo tvoju situáciu, čiže ty si im dala hlas len kvoli tomu aby hlasovali aj oni za teba?
alebo si im dala hlas nezištne a tak nejako očakávala že aj oni daju tebe ?
@melancholik Pridala som sa do FB skupiny hlas za hlas kôli tomu že som si myslela keď podstivo odklikám hlasy iným ľuďom tak že mi to potom oplatia a tým padom ja pomôžem im a oni mne. Mne nerobí problém dať hlas aj bez toho aby som zaň dostala hlas späť, ako som už vyššie písala tak ja sa nezúčastňujem takýchto súťaží toto len kôli tomu že mám aj reálnu šancu vyhrať no ale aj bez toho aby som sa zúčastňovala som napr. minulý rok naklikala jednej babe v súťaži miss leto asi tak 300 hlasov (dalo sa hlasovať každých 5 min) a pritom som ju vôbec nepoznala ale páčila sa mi a pre mňa bola víťazkou. Tak prečo aj ja nemôžem mať také šťastie ako ona na mňa?
@pavla23 Vitaj v realite, ludia su egoisti. Od teraz mozes zmenit pristup vnimania sveta z ocakavania pozitivneho na ocakavanie negativneho s obcasnym pozitivnym prekvapenim, ktore ta milo potesi a nebudes smutna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Odovzdali ste hlas svojim favoritom a zároveň ste sa zapojili do žrebovania o 3 x 50€ poukážky na nákupy v OC Cassovia, ktoré sa uskutoční 26.2.2015." ^^
Život má chuť zápasu...
A človek ním len preletííí...
a ti ludia mozno nie su sebecki. zamysli sa ako casto ty prispievas na taketo sutaze ludom? mozno das hlas niekolkym a potom si povies, dobre ja som uz odhlasovala dost. a co ti ostatni za ktorych si nehlasovala, oni si tiez mozu mysliet ze si sebecka?
prosim neber tento koment ako utok na tvoju osobu, ja kritizujem tu sutaz
Ale to je cosi také akoby som ti ja povedal ze chod na prejst o kupelne a späť, len tak..... Aj keď je to mala námaha tak to nespravis lebo nič z toho nemáš...
Keby som povedal že chod sa prejst do kupelne a keď sa vrátis späť budeš tu mať 50 eur tak pojdes.
Pretože z toho čosi máš....
Vitaj na planéte Zem
Preto som mohol namiesto toho komentara ti dať hlas ale ja som nedal a radšej stratil minútu písaním toho komentára...
akurat
a neviem, na fb skupiny by som sa veľmi nespoliehala :ehm:
to je odpoveď ... nebuď sebecká a nechaj ich tak
A kto vraví že ním je tak klame.
no na druhej strane nepoznám celkovo tvoju situáciu, čiže ty si im dala hlas len kvoli tomu aby hlasovali aj oni za teba?
alebo si im dala hlas nezištne a tak nejako očakávala že aj oni daju tebe ?
ono je to dalsia prosba o lajky, hlasy, zdielania ..
a mrzi ma to