Mám kamaráta, ktorý ma veľmi pekný cca 2ročný vzťah.. Naozaj, povedala by som, že bezproblémovy.. ma krásne, mudre dievca .. on je tiez pekny,mudry a nie je ..teda aspon myslim..ziadna kurva.. Ale bola som s ním aj s jednou patriou vonku a bol mierne....
pripitý a už sa túlil k dovtedy pre nho neznámej dievčine .. obchytkával ju .. atd znažil sa o niečo viac .. prečo to robil? alebo preco to chlapi robia ? .. dakujem za odpoved
Tak alkohol hlavne vínko robí svoje Bohužiaľ alkohol spúšťa občas hormóny. Slabší jedinec môže mať problém sa kontrolovať. Vtedy treba zobrať rýľ a dať mu s ním medzi nohy, nech obrába niekde inde
to je proste zakon prirody ked je clovek najebany ne ze by som mal take skusenosti lebo ja som nikdy nemal frajerku ale myslim si ze taketo veci treba odpustat ked je clovek najebany a ked navyse "nic nebolo" mal by sa ospravedlnit lutovat to spravit vsetko aby sa jeho priatelka citila ze ju ma fakt rad a ze mu je to luto a hotovo a teda musi to aj on tak citit ked je to kkt co to robi len tak tak je to iny pripad je to kkt a hotovo
ja hrozne nemozem z tych reci o pudoch v partii mame jednu ozaj peknu babu, s ktorou mame k sebe pomerne blizko. barskedy sa ma nejaky moj znamy nezacleneny do nasej partie spyta, ze ci nemam chut ju fiknut. dyk, jasne ze mam, nevidis, ako vyzera? ale preco by som to robil? moznost, ze by sme sa dali dokopy proste neexistuje. moznost, ze by sme spolu spavali a nechodili by taktiez nefungovala. nuz a inu moznost nevidim. pointa spociva v tom, ze hoc sme spolu rozbiti +- raz do mesiaca (byvalo castejsie, ale casu je coraz menej a menej), ani raz som sa k nej netulil a neosahaval ju. alkohol odstranuje zabrany, nemeni nazory a zasady. ak je clovek presvedceny, ze nieco neurobi, tak to neurobi ani pod vplyvom alkoholu. ak presvedceny nieje, tak to skor ci neskor spravi tak ci tak. a som si pomerne isty, ze niesom jediny svojho druhu, nakolko osobne poznam viac ludi, ktori to vnimaju rovnako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
pozerať sa je ok ale obchytkávať....kebyže je môj tak mu zamávam zbohom
Na jednej kôpke máš 1000€ a na druhej kôpke máš 10 000€. Ktorú kôpku si vyberieš? Logika nepustí.