Mam dost taky hnusny problem a vec,ktora ma stve,je pravda,ze mam 20 a nemam momentalne nejaku priatelku (skoro 2 roky),ale odstupom casu zistujem,ze vsetky baby,teda prepacte,vsetky pekne baby od 17-21 rokov su strasne a nehorazne namyslene.Urcite ste si
Nie vsetKy peKne baby su namyslene a arogantne, je pravda ze aj peKni chlapci su ponieKtori taKy nezhadzuj to len na baby... Na poKec by som povedala ze chodia bud deti Ktore sa nudia, alebo zufalci Ktory sa nudia dvaKrat viac ale su tam aj ludia normalny, Ktori si chcu faKt len poKecat pripadne hladat nieKoho na zoznamenie.. Naozaj treba len hladat lebo aj peKne baby vedia byt sKromne, bohuzial vacsinou su to dievcata z dedin, lebo mestsKe su naozaj namyslene. Co sa tyKa hip-hopu, je len v mode a aKo Kazda vec Ktora taK rychlo vbehne do mody, taK aj hip hop sa strati.. deto EMO..
Paapaajaa: Niečo na tom bude pravdy. Podľa mňa vo všeobecnosti sú namyslenejší z mesta ako z dediny. Jasným prípadom je aj skupín kovanie v triedach. Netvrdím, že baby, alebo chalani z mesta sú všetci namyslený... Každý je len človekom a určite ich netreba hádzať do jedného vrecia.
Netvárme sa tak hlúpo – dievča využíva chalana a to isté robí aj chalan! Sme si 1:1... Myslím, že to ani nezáleží od pohlavia, skôr od uvažovania, ale aj od výchovy...
co viino.. pivo by chcel ale nie.. tak ja si myslim ze takmer vsetci su taky.. hovorim takmer pretoze niektorych ludi naozaj nedokazem odhadnut.. a preco je to tak ?.. nuz co.. vsetci skromni byt nemozeme.. nemozete byt seci ako ja mno.. boze
som v tom veku o krase sa da vzdy polemizovat pre niekoho som krásna pre niekoho normal a niekomu sa hnusim, ale berem to normalne. nehladam priatela podla penazi ani som si ho tak nenasla. som typ co nerad prijima materialne alebo ked niekto za neho plati, ale niekedy to poteší aj materiálne.
a vyberám si partnera podla toho ako vyzera, predsa si nezacnem vztah s niekym kto sa mi hnusi, o com by to bolo? napr. nelubia sa mi blondavi a svetlovlasi, proste mohol by byt neviem aky mily alebo co proste nie, lebo by sa mi hnusil, co i len pobozkat. a som za to namyslena??? nie práveže skôr úprimná.
ak chce niekto o tomto diskutovať viac napíšte nechcem to tu rozpisovať.
Je to ako v priride. Samica si vybere statneho jedinca. ktory ma vsetko. je silny mocny. (sila moc u ludi - prachy auto)
Takze ak ma muz prachy auto dom. Tak si povie zena:"A budem zaistena, nebudem zist z ust do ust". Nie?
Keby som bola ja zena. Tak racsej mat inteligentneho pekneho a prachateho ako dakeho chudaka, ze?
Takze zarabaj a makaj. V dnesnom svete je len jedno prachy a moc. Kto toto ma tak ma vsetko.
A zasa je to vec chuti. Mozu za to vari zeny, ze sa im pacia taky ktori su ich tip a maju aj prachy? Nie.
A muzov problem je to, ze taketo piipky financuju a potom su s toho paf a su zvyknute na urcity standart. A ten standart budu chciet mat. takze muzi nedavajte zenam vsetko co chcu. staci laska
no neznášam materialistický postoj a dúfam,že ho nikdy nebudem mať rada
Ja keď už,tak si chalana hľadám hlavne podľa toho či mi je sympatický (tak ako napísala Sabica,predsa nebudem sn iekým kto sa mi hnusý) a pak podľa toho aký je predsa nebudem s nejakým hop hipíkom čo si nakupuje samé handry s debilným nápisom,robí zo seba strašného machra a chce baby len na jedno
Ak chceš hľadať normálne pekné baby tak určite nechodievaj na pokec..normálne inteligentné baby to tam rýchlo omrzí....a nenájdeš ju tak ľahko ani na ulici...pohľady samozrejme priťahujú tie ako ty hovoríš namyslené baby ktoré celý deň behajú po obchodoch a pretŕčajú sa zo svojimi novými kabelklami...a pri tom môže popri tebe prejsť normálna pekná baba ktorú si ani nevšimneš...takže oči dokorán a veľa šťastia
tak si to zhrňme. nemáš priateľku už dva roky, snažíš sa s nejakou zoznámiť a preto kukáš rovno na tie krásne, podľa tvojich slov, až zrazu zistíš, že aj im ide o to, ako dotyčný vyzerá. no bohužiaľ to je tak, že ak hocikoho niekto akokoľvek nepriťahuje, tak vzťah nemá perspektívu. jasné, že vzhľad nie je to najdôležitejšie a ak je človek blbec, tak ho jeho výzor nezachráni. ale určitú váhu predsa len má
a nehádž nás nádhery do jedného vreca! (vtip akože, ak by niekto nepochopil )
no ja si predovsetkym vsimam gramaticke chyby.ak je to nejaky tupec ani nereagujem na rp.a samozrejme by mal mat foto-pekne.lepsie sa chatuje s niekych kto viem ako vyzera.
tu ani nejde o to ze baby si materialisticke ale babam strasne zalezi na prvom dojme.... a aj chalan by sa o seba mal starat...staci ze sa zacne cool obliekat da si moderny a uces a ked je k tomu skvely povahovo...tak neni o com...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Netvárme sa tak hlúpo – dievča využíva chalana a to isté robí aj chalan! Sme si 1:1... Myslím, že to ani nezáleží od pohlavia, skôr od uvažovania, ale aj od výchovy...
a vžiadnom prípade nie namyslená! Naopak ,som velmi skromná!
Krásna – škaredá,
Neutrál – normálna v pohode,
Škaredá – krásna a nie namyslená...
Prvé je to čo tvrdí dievča – druhé to čo je faktom...
Nebojte sa to som si ja nevymyslel!
Nemám také skúsenosti, aby som to mohol takto charakterizovať...
a vyberám si partnera podla toho ako vyzera, predsa si nezacnem vztah s niekym kto sa mi hnusi, o com by to bolo? napr. nelubia sa mi blondavi a svetlovlasi, proste mohol by byt neviem aky mily alebo co proste nie, lebo by sa mi hnusil, co i len pobozkat. a som za to namyslena??? nie práveže skôr úprimná.
ak chce niekto o tomto diskutovať viac napíšte nechcem to tu rozpisovať.
Je to ako v priride. Samica si vybere statneho jedinca. ktory ma vsetko. je silny mocny. (sila moc u ludi - prachy auto)
Takze ak ma muz prachy auto dom. Tak si povie zena:"A budem zaistena, nebudem zist z ust do ust". Nie?
Keby som bola ja zena. Tak racsej mat inteligentneho pekneho a prachateho ako dakeho chudaka, ze?
Takze zarabaj a makaj. V dnesnom svete je len jedno prachy a moc. Kto toto ma tak ma vsetko.
A zasa je to vec chuti. Mozu za to vari zeny, ze sa im pacia taky ktori su ich tip a maju aj prachy? Nie.
A muzov problem je to, ze taketo piipky financuju a potom su s toho paf a su zvyknute na urcity standart. A ten standart budu chciet mat. takze muzi nedavajte zenam vsetko co chcu. staci laska
Neviem ci som sa vyjadril k vsetkemu ale to neva
Ja keď už,tak si chalana hľadám hlavne podľa toho či mi je sympatický (tak ako napísala Sabica,predsa nebudem sn iekým kto sa mi hnusý) a pak podľa toho aký je predsa nebudem s nejakým hop hipíkom čo si nakupuje samé handry s debilným nápisom,robí zo seba strašného machra a chce baby len na jedno
a nehádž nás nádhery do jedného vreca! (vtip akože, ak by niekto nepochopil )