Preco su ty,kt mate radi a od kt by ste nikdy nic zle necakali taky falosny?
rok som v triede bola naj kamoska s jednou kamaratkou...lenze ako rok uplynul tak v druhom rocniku som sa zacala bavit nie len s nou tak ze viac,ale aj s dalsou spoluziackou(strasne som ju mala rada...zboznovala som ju).take ze 3 naj kamosky nam vydrzalo
Zeneske problemy ta je lepsia kamaratka. A potom su hadky preco je ta lepsia kamaratka ako ona ach jaj (som sa raz stal asj svetko takej hadky)
Preco su ti ktorich mame radi ... taki falosny? No lebo proste su byt in ... ono sa im to raz vsetko vrati po priapde pride do ich zivota taka osoba ktra im to vrati aj z urokami. Preco sa trapit nad takymi balamitami.
Mala si na nic srat. proste ja som mal dakedy takeho spoluziaka ktory ked sa s niekym pohadal tak bol moj najlepis kamaat ale ked sa s nimi udobril tak sa prestal bavit somnou ... jeb na no a najdi si jednu kamosku a nie z triedy ... a mas pokoj.
sklame ta presne preto lebo ako hovoris to nikdy od nej necakas
ked od niekeho cakas nieco zle a spravy to tak ta to nesklame pretoze si to cakala alebo ta to sklame ale nie az v takej miere
kebyze ocakavas to ze nikto nie je podla tvojich predstav i ked poznas danu osobu velmi dlho a mas pocit ze si doverujete, tak pri neocakavanom negativom spravany nemusi prist sklamanie alebo zase len v mensej miere, samozrejme ze to nemusi byt prijemne ale sklamanie to nebude
Clovek je clovek a nie je dokonaly, sklamat moze kazdy, na nikoho sa nemozes spoliehat, ze mu mozes uplne doverovat. Ak su tvoje (byvale) kamaratky husi, kasli na nich, nestoja ti za to, na svete je kopec rozumnejsich ludi ako ony, alebo mozno este dospeju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Preco su ti ktorich mame radi ... taki falosny? No lebo proste su byt in ... ono sa im to raz vsetko vrati po priapde pride do ich zivota taka osoba ktra im to vrati aj z urokami. Preco sa trapit nad takymi balamitami.
Mala si na nic srat. proste ja som mal dakedy takeho spoluziaka ktory ked sa s niekym pohadal tak bol moj najlepis kamaat ale ked sa s nimi udobril tak sa prestal bavit somnou ... jeb na no a najdi si jednu kamosku a nie z triedy ... a mas pokoj.
ked od niekeho cakas nieco zle a spravy to tak ta to nesklame pretoze si to cakala alebo ta to sklame ale nie az v takej miere
kebyze ocakavas to ze nikto nie je podla tvojich predstav i ked poznas danu osobu velmi dlho a mas pocit ze si doverujete, tak pri neocakavanom negativom spravany nemusi prist sklamanie alebo zase len v mensej miere, samozrejme ze to nemusi byt prijemne ale sklamanie to nebude