každému tak ako sa mu zachce. videla som chlapov i v džinových kraťasoch čo kryjú akurát tak prdel. jediný kus oblečenia plus ponožky a tenisky čo ich zakrývali...
@zuzana236 Máš rovnako krásne meno ako ja a takú hanbu mu robíš!
Rovnako krátke nohavice ako ženy sukne? Si normálna? Vieš si predstaviť ako by to vyzeralo? A potom sa čudujeme, že sa strácajú praví chlapi, keď po svete behajú ľudia s takýmito nápadmi.
najprv si to predstav a potom vymýšlaj fóra raz som videla chlapíka v šórtkach...... a prišlo mi to ale strašne vtipné neviem nepripadalo mi to zženšitile, pripadalo mi to jednoducho vtipné
ale tak stačí mi keď vidím niektorých chalanov v ženských nohaviciach....niektore naozaj ženské....za prvé sa čudujem že de zabudli vtáka a za druhé, proste grcám
Samozrejme a chlpaté stehná vonku.. Uvedom si trošku čo sa pýtaš pred tým ako sa začneš pýtať, a keď tak tak aspoň zdôvodni.. Napríklad že sa ťa vzrušuje keď taká fajno chlpatá riť vytŕča z mini-krátkch gatí..
@lucina223 myslíš, že ináč by bol dobrý, keby si oholil nohy?! Myslím, že to by nepomohlo, lebo to nie je skutočná vada na tom chlapovi, že nemá oholené nohy... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(asi)
Rovnako krátke nohavice ako ženy sukne? Si normálna? Vieš si predstaviť ako by to vyzeralo? A potom sa čudujeme, že sa strácajú praví chlapi, keď po svete behajú ľudia s takýmito nápadmi.
ale tak stačí mi keď vidím niektorých chalanov v ženských nohaviciach....niektore naozaj ženské....za prvé sa čudujem že de zabudli vtáka a za druhé, proste grcám
inak ja si furt myslim ze ked si dam na seba velke volne tricko tak mi je menej teplo ako kebyze mam na sebe tielko cize ono to aj daku logiku ma
» www.topky.sk/gl/115309/10209...
hentomu sa uz ani necudujem, ked uz nevie strihat musi zaujat vystrihom