Mám vzťah už vyše roka. Už pár mesiacov však všetko ide dolu vodou a teraz to skončilo pri takmer nulovej konverzácii, nechce sa so mnou veľmi stretávať, rozprávať , a pri len úplne nepodstatnom nedorozumení odíde alebo ukončí konverzáciu.
ani nie praveze, v kamaratstve nevadi, ze nemas chut byt s kamosom, tak s nim tyzden nie si, alebo nestihas, tak s nim nie si. nikoho to tak strasne netrapi, ako ked je to vo vztahu. tak isto ani od kamarata (alebo priatela - ked to berieme ako vyssi stupen kamaratstva) necakas az tolko vela ako od partnera. necakas, ze prenho budes uplne najdolezitejsi clovek a podobne. nezhody s priatelmi nie su take neprijemne ako nezhody s partnerom. to len na tu poslednu vetu reagujem
keď človek zo seba veľa dáva a na niečom mu záleží, viac prežíva prípadné komplikácie (a samozrejme aj ťažšie púšťa všetko z hlavy, čo je dosť logické, nie?), ktoré sa proste vyskytujú všade. to, že je život komplikovaný, nemusí mať pritom nutne žiaden vyšší dôvod, proste je, pretože je komplexný a jeho časti sa môžu navzájom negatívne ovplyvňovať. myslím ale, že je tu niečo iné, nad čím by si mala uvažovať, než nad týmto zovšeobecneným filozofovaním, ktoré k ničomu nevedie.
aj ja mam taky problem vo vtahu.nema na mna cas.a ide to dolu vodou mam taky pocit osamelosti ale je to horsie ako byt sama.radsej budem sama nezalubena ako zalubena a trapit sa ale uz je to raz tak a nezmenim na tom nic mam taky pocit ze nas vztah nikam nevedie ale ked som s nim nechcem aby ta chvila skoncila.ano vztahy su komplikovane
podľa mňa vo vzťahu ani tak neide o kamarátstvo, ale o to, aby sa dve osoby dokázali navzájom tolerovať, rešpektovať a podporovať....a najmä spolu vychádzať aj v krízových situáciach...
a najkrajšie je keď netreba nijaké slová, iba pohľad a všetko sa krááásne vysvetlí..
Ja to mám takto. Môj chlap chytá také špecifické stavy. Spočiatku ma zožierali, teraz som už voči nim odmeraná a odosobnená. Niekedy tak rozmýšľam, či sa nejakým spôsobom kvôli nim neodosobňujem aj od starého, ale to hádam nie... V každom prípade som vo vzťahu spokojná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
partnerstvo je velice chúlostivý typ vzťahu, drobnosť sa pokazí a rúca sa všetko, myslím že velmi málo párov sa po rozchode normálne baví...
a najkrajšie je keď netreba nijaké slová, iba pohľad a všetko sa krááásne vysvetlí..