v dnešnej dobe sa asi čítajú fóra, blogy a podobné veci na nete, ludia dávajú prednosť počítaču pred knihami. ja dokážem celú knihu prečítať len keď som dlhodobo odrezaný od počítača a internetu, to bolo naposledy na dovolenke v chorvátsku (leto 2006 a keď už niečo čítam tak to niesú knihy, tie sú pre mňa až moc dlhé
Pretože väčšina dnešných mladých ľudí ani poriadne nevie, čo je to kniha =D. Dávajú prednosť hocijakým iným blbostiam a neuvedomujú si, ako dokáže kniha obohatiť človeka. Ale tak čo, ich problém, keď chcú zostať sprostými, neberme im to =D
@10 pokial ja si pametam tak tu bola posledna odomna o Brisingrovi a to bolo cca pred 3-ma dnami..tak nvm...a presne ten Twilight..akože som to ešte nečital preto nechcem hodnotiť...ale take boom čo sa tu okolo toho robí...no jemne to nechápem...prečo take dačo nebolo kolo Pottera ale kolo nejakých iných dobrých kníh?? .... fakt už by to mohlo skončiť...@6 tak zakladajme častejšie a nielen o Sumraku ale aj o niečom inom
ľudia si myslia, že je in nečítať knihy a byť nevzdelaní... ja som sa gramatiku najviac naučila z čítania kníh a nie zo školy... preto asi toľko ľudí v dnešnej dobe nevie ani kde sa píše i/y... alebo či sa chlap žení alebo vydáva, ako moja spolužiačka
no asi to bude tym ze vekovy priemer ludi co sem chodi - hodme to do vreca dnesni mladi ludia - uz moc citanie neoblubuju a citaju dost malo, teda vacina...a preto by sa asi nemali zaujem vyjadrovat k temam ohladom knih myslim si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov