Dost ma to stve ze vsetci to tak neznasaju... a pritom vobec nevediaa o com to je... riadia sa podla chybnych informacii a potom vsetkych hadzu do jedneho vraca sty mi pozermi!!! Ved je to styl hudby ako kazdy iny... a ma to skvelu podstatu myslienku s
ani to nebudem citat...len odpoviem na otazku v nadpise.
pretoze vyzerate jak keby vas niekto vyhrabal zo smetiaku a ty si toho dokonalym prikladom. debilne vyjadrovanie a pisanie, otrhane saty, uces vyzera jak keby si vas kadernik pred tym jebol 2 ciary. proste hnus
@1 dufam taq ale stve ma to... tolko ludi odsudzuju za to ze "su emo" aj ked niesu!!! a aj keby boli taq co... a neznasaju ma za to ze som nieco co niesom??? trochu mimo... ale rozmyslam nad kopou vznesenejsich veci donuty, jablka, cokolady, kvetinky, zajaciky,...
@2 mno a co!!! je kazdeho osobna vec ako vyzera!!! a keby si to precitas mozno zistis ze niesom emo ale chapem nerad citas hehehe ved aj preto sem pises take hovadiny
@peter_piper
Tie dudle sú tam minimálne 4 a v mojom vnímaní je to skôr svojské, originálne. Úbohými sa mi javia byť Tvoje kopance do človeka o 7 rokov mladšieho než Ty, i keď možno mentálne aj staršieho.
@3 tvoj vyzor a tvoj profil hovori za vsetko.. si len dalsia mala pozer emo pička. nic viac, nic menej
leti emo? musis sa tym stat.. leti nejaky twilight, musis to citat..leti jebnute pisanie s q,w,x a podobne, musis tak pisat. proste klasicka ukazka toho, ako ludia kracaju s davom a su bez vlastneho nazoru. a ruku do ohna za to, ze emo nieje jediny styl, ktorym prechadzas. urcite si toho uz vystriedala, klasicky podla toho, co je momentalne "IN". z ludi ako ty je mi na grcanie
@7 vau az 4? no beriem späť
O M G ...
ty si naozaj myslis, ze pocet dudlov meni moj nazor na vec?
naozaj by som chcel vediet cely tvoj zoznam toho, co je originalne, musi to byt zabavne čítanie
@3
Časom zistíš, že je oveľa horšie, ak Ťa odsúdia ľudia, ktorí Ťa mali možnosť dobre spoznať.
Myslím si, že na týchto emo problémoch svet nestojí, ale každý si tým musí prejsť. Koniec koncov priznám sa, že aj ja som mal kedysi dávno také sklony (za čo sa teraz hanbím : ) ) ale keby som nebol tým, kým som bol, tak by som ani teraz nebol tým, čím som.
Mimochodom, metláci a iné najmä fyzicky silné individuá sa do Vás (snáď Ťa pojem Vás dnes ešte neurazí) navážajú hlavne preto, lebo cítia akúsi nadradenosť. Neexistuje pre nich vhodnejší objekt na kopanie, než človek, o ktorom si myslia, že je zraniteľný a nedokáže sa brániť.
a co sa tyka tych "kopancov"
je tu kopa ludi v podobnom veku, ba mozno mladsich co maju rozumu na rozdavanie. mohli by sa porovnavat s tebou, so mnou, s hocikym inym dospelym a pritom je tu 100x viac ludi 15,16,17 rocnych, ktory nmaju doslova v hlave nasrate. takze nie, vekovu hranicu rozumu netolerujem
@9
Ak si nepochopil, počet dudlov nie je rozhodujúci. Skôr si sa mal zamyslieť nad tou druhou vetou...
Máš 20, ona len 13. Prečo máš potrebu sa na deťoch takto agresívne vyburovať? Myslíš si, že je to niečomu prospešné? (okrem uhasenia potreby Tvojich hormónov a agresivity)
takze to zhrniem na jednoduchu otazku, preco mam u niekoho tolerovat to ze mu jebe, len koli tomu ze ma 13? ked sa dokazu najst 13 rocni, s ktorymi sa dokazem bavit na rovnakej urovni?
Ja osobne som zatiaľ nenašiel 13 ročného človeka, s ktorým by som sa dokázal rozprávať na rovnakej úrovni.
Nechcem sa nadraďovať, ale mám taký pocit, že za 7 rokov aktívneho života som mal možnosť zistiť o tomto svete oveľa viac než 13 ročný jedinec, ktorý pred siedmimi rokmi ešte chodil do škôlky. Samozrejme, môže byť niekto mentálne vyvinutejší, no myslím si, že pri všetkej snahe tento deficit nemá šancu dobehnúť.
Mimochodom, pri všetkej úcte k Tebe si myslím, že Tvoje prázdne výstrely túto slečnu nejak neranili, hoc si sa o to veľmi snažil : )
@8 ja ze som pozerka???!!! ja ze kracam s davom???!!! ze emo leti???!!! ty sa uvedom!!! Praveze som pravy opak toho ty deges... ale saq tvoj nazor, tvoja vec a Q pisem uz asi 3 roky taq nevim co mas proti... a nevystriedala som vela stylov, ako si myslis... neskatulkujem sa, mam svoj styl a je mitaq dobre... sice sa to niecomu podoba no a co!!! ked som mala 8 chcela som byt slavna manzoretka... ale uz od 10 rokov pocuvam niektore kapely a to ftedy boli v triede vsetky baby disco-princezne... emo letelo pred rokom ci pred dvomi uz ani nevim... a poznala som to skorej, uz ked som bola mala moja opatrovatelka co ma chodila obcas strazit mi o tom rozpravala... sice vtedy som to brala akoze nic ale az neskvor vysvitlo ze sa mi to lubi... taq aka pozerka???
@21 to si pis ze ma neranili a diky ze ma chapes... a nejaky piper pepper pipan ci pipik ci jaq si to hovori ma nemoze nastvat ale je ftipnyyy musis uznat
jedina vec co sa mi na "emakoch" nepaci je, ze (aspon ti s ktorymi som sa stretol) beru do uvahy len jednu emociu... co sa mi zda divne na to ze su emo.. resp iba jeden suhrn emocii kam patria depresie, pocit nicotnosti, nepotrebnosti, pocit ze ich vsetci neznasaju a pod.. a potom 12-14 rocni emo ludia hovoria ze za cely zivot(!!!) ich nic dobre nestretlo, ze vsetci ich neznasaju a snazia sa ich podrazit kde sa da, ze nemaju priatelov a pod.... wtf?? tot moj nazor a odpoved preco nemam emo nejak v oblube.. proste tieto emocie ktore si oni beru ja velmi nemusim a radsej robim presny opak ... a taktiez sebaposkodzovanie je vec, ktoru odsudzujem.... mozno som uz na niektore veci pristary .. neviem... a co sa tyka hudby a oblecenia tak to neriesim .. kazdemu co jeho je... kludne nech beha v handrach alebo holi po ulici ako Archimedes .... hlavne si nerezte ruky a nekrvacajte na novy koberec v obyvacke
@0 ja to chapem. nehaj to tak, pokial si normalna v pohode, mas rada hudbicku, styl tak je to ok. kazdy tu picuje na EMO, ale som zvedavy kolkym chalanom sa nepacia pekne oblecene, namalovane, vytweakovane EMO baby. kto hovori ze ne tak sraniu do huby sa slusna vravi sebaklam.
je mozne ze casom ta to prejde, zacnes pocuvat nieco ine atd atd, ale len chcem aby si vedela ze existuju aj ludia ktorym nejebe, nemaju predsudky a beru to v pohode. to ze pocuvas hardcore punk z teba nerobi o nic menej ani o nic viacej. proste to tak je.
@2 mas pocit ze by vyzerala ako keby vysla zo smetaku alebo pisala jak pica, pripadne mala zly uces? ja neznasam tych jebkov emackych co sa rezu z pozy. ale na to ze sa tu nasla svetla vynimka ktorej zjavne nejebe a navyse vyzera byt dost uz aj fundovana na svoj vek, tak nemusime ju hned posielat do p..ci? ty ked si mal 13 tak tiez si este asi velke rozumy do sveta nepustal .
@25 ale nie vsetci... samozrejme aj ja takych poznam ale tomu sa hovori ze POZERI a to ma vie pekne vytocit cele to o tom smutku a depresiach je len vymyslena fama a asi to vymyslel nejaky debil... a sebaposkodzovanie je psychicka choroba a ver mi ze viem o com hovorim kedysi sa ma to tykalo a nije to nic cool ani ftipne ani nic podobne... samozrejme su tu aj taki co to robia z machroviny ale to su zas ti isty pozeri... emo a rezanie sa nema nic spolocne a velmi by ma potesilo keby to vsetci vedeli
Inak, rieknem len toľko, že @anarchylove patrí medzi priekopníčky tohto štýlu i napriek nízkemu veku minimálne v Nitre.
Už pred myslím dvomi rokmi chodila po meste výstredne oblečená dievčina s výbuchom na hlave.
Pre veľkých dospelých možno úbohé a trápne, no osobne si myslím, že to nie je tak.
Čiže v tomto prípade o opičení a pózerstve naozaj nemôže byť reč...
@30 Ty si to pamatas??? ano a chodila som taka dotrhana este viac jaq teraz a ty si ma asi videl ze??? Ftedy to bolo uplne hrozne ja nevim ale setkym vadilo ze 11 rocne decko hentak chodi... babky mali vzdy komentare ako "ja by som jej to ostrihala" a podobne mas dobru pamet
Musel by som byť naozaj slepý, ak by som Ťa prehliadol. Inak, istú dobu som chodil tiež v takom nejakom neformálnom stylingu ako Ty (teda inak ako Ty, ale tiež to bol celkom úlet), no uvedomil som si, že pre mňa i pre spoločnosť je lepšie, ak sa obliekam a vyzerám mierne slušnejšie a formálnejšie.
Časom pochopíš, že aj civilizovanejšie oblečenie môže byť jedinečné, originálne a omnoho prospešnejšie pre Teba a pre spoločnosť.
To, že sa ľudia na Teba pozerajú krivými pohľadmi, má negatívny dopad na Tvoju 'karmu' si myslím.
heh to s tými kamošmi hiphopermi ma najviac pobavilo už tvoj kamoš nebol až tak kúúúl keď s takým emo čo i len prehovoril....ako si to mohol len dovoliť?!
Preco? Lebo normalny clovek je v pohode a ne ze sa este priznava s tym ze je v depke, alebo neviem co, co si len namysla a udava si to za svoj styl. A z toho taq mi otaca monitor naruby.
no ehm xD beriem ze pre teba to musi byt existencny problem xD
ale celkom ma pobavil ten tvoj prispevok xD
tu ze niesi emo potom ze si xD
uuuf xD
dobre beriem ze v 13ich som mavala aj ja take problemy xD
ale to prejdeeee xD xD xD
hm metlaci ta ubili? xD waau no to si aky expemplar xD
nejde mi to dolhlavy xD ved metlaci su v celku mierumilovne tvory xD xD xD
ved ked som uz ya prezila metalfest xD tak nechapem preco by teba mal niekto mlatit xD
hmmmm no nic xD
a inac niesi emo? uf xD tak definujs svoju "skatulku" velmi by ma zaujimalo kam sa ty hadzes xD hmmmmm urcite neaky original co? xD s dudlom v hube xD xD xD a na nohaviciach anarchy? xD odkedy su babetka anarchy? xD xD xD xD no ved co ty si budes tale svoje nie? xD ze fuck the system xP xD
noo nebudem zla xD
a inac to s tym ze ludia odsudzuju emo xD xD
ak clovek je sam sebou xD a neni neaky extremny pozer co len kazdu chvilku ofinku prehadzuje xD nikto ho nebude odsudzovat xP to mi mozes verit xD..
a ten emo vyzor je niekedy prave naopak plus a nie neaky minus xD
hmmmm ale ked tak citam tie tvoje reakcie xD tak ehm xD neako mi unika pointa xD
no nic stava sa xD hlavne pondelok rano xD
btw xD skladam poklonu xD lebo ehm xD na 13rocnu si dost dobra trieda xP xD
niekto v trinastich len sniva ze si da na hlavu ciro xD a niekto ho ma xD xD
Ble, lebo sa treba zaradit do procesu a drzat hubu , mne je jedno ci je niekdo emak hip hoper pozer alebo co , je to jeho vec aj ked sa len pretvaruje netrapi ma co pocuva ako sa obliekat , je pekne byt inym ako ostatny ... bleh a tym co tu pisu krasne zakomplexovane nazory preberte sa , toto rozdelovanie spolocnosti je chore , uplne nezmyselne , akoby to niekdo vymyslel len aby sa ludia mohly nenavidiet v podstate aj bez priciny .... Spametajte sa ludia , nechapem kam sa vytratila ohladuplnost a respekt cloveka ku cloveku , alebo vlastne viem , je tam pod kopu hovien , pretoze na nu vsetci serete...
prečo ľudia odcudzuju EMO?? lebo je to pozerovina..emo vzniklo pre niečo uplne ine,ale dnešní emaci to pojali tak že sa budu rezať a budu sa tvariť ako su strašne nešťastný..a pritom emo je,alebo skôr bolo o niečom inom... emo by bol aj pekný štýl keby ho nedokazili EMO KIDS.. a žeby som si o tebe myslela že si emo? to nie... ale tak no ďalej vadia mi dnešni emaci aj preto lebo su akože emo a počuvaju avril,fob a mcr a podobne veci no tak ak mcr je emocore lol ..no a proste tak no ale proti emo štylu,proti ozajstnemu emo štylu nemam nič
a inač keď si tak pozeram tie tvoje fotky a potom moje oči zamieria na to koľko maš rokov... a to už mne zvyknu hovoriť že sa obliekam neprimerane na svoj vek,neviem čo by vraveli tebe
takze priekopnicka tohto stylu? ktora nou vlastne posdla jej vlastnych reci ani nieje? vy vobec sledujete co pisete? btw. tou nitrou je mi to vsetko jasne
je mi luto tvojho mladeho mozocku, ze sa nechal zlakat dalsou moodnou vlnou, ktora dosla zo zapadu priamo z USA. Je to urcite krajina, ktora bude pocas tvojho zivota velkym vzorom ako tebe tak i tvojim blizkym. Raz, ked dozrejes a to hlavne inteligencne prides nato, ze je dobre ked sa spravas normalne a nie ako debil. Fotit sa ako primitiv, ktory je priputany na invlaidnom vozicku s vykrivenymi rukami o tom su fotky EMO. Vyzehlene vlasy, ktore ti z tolkeho zehlenia budu o par rokov vypadavat by som nechcel. Urcite si zlatucka a vsetko a urcite mas aj pekne velke ocka, ktore mi hovoria nedal si vela koksu? Aj ta cierna spiralka, ktora je urcite oridzi orifame priamo testovana na zviertakach a tak isto tvoje EMO oblecenie, ktore si kupujes teda, ktore ti kupuju tvoji rodicia je super! A ten kto vlastni spolocnost, ktora taketo oblecenie vyraba si madli ruky a tesi sa ako zmanipuloval polovicu adolescentov na svete a ako mu sipu peniazky na jeho bankovy ucet. Dufam, ze toho aj ja raz dosiahnem a budem takto zarabat na tvojich detoch a oblnem polku sveta. Vsak je to take lahke... STaci ked sa na seba pozries s odstupom casu.
tato tema emo! kto to vymyslel boha jeho! sak je to chore. aby sa deti od veku 12-16 rokov rezali. malovali jak šlapky.(dokonca aj chalani :-! otras:...) pre mna za mna si pocuvajte, obliekajte co chcete. ale nezakladajte taketo prieblee diskusie na birdz, ked ich je tu uz plnaaa rit!!!!... emo-deti! uvedomte sa!
Ale sa nám to tu pekne zvrtlo
OMG ľudia..neriešte už tie štýli...
Je ohromne veľa dôležitejších vecí
A hádať sa o vývine rozumu 13 ročného dievčaťa...
no každý z vás mal 13(ak ešte nie nebojte príde to
a každý si tým prešiel
tak zo seba nerobme tupcov čo sa snažia byť niečim viac ako iny...
skúsme sa tolerovať
či sa nám páči EMO, Metal, Hip-Hop...
ba dokonca aj ľudová architektúra
Jednoducho buďme k sebe aspoň raz milý ok?
to, čo si o vás ľudia myslia robíte VY! keď vás ľudia odsudzujú, môžete za to VY! sorry...
Ja osobne proti emákom nič nemám - ako vravím, neodsudzujem ľudí podľa nejakej skupiny do ktorej sa radia, snažím sa ku každému pristupovať individuálne
Ale ako vravím - názor a pohľad na nejakú všeobecnú skupinu je zapríčinený správaním väčšiny alebo aspoň zreteľnej časti
neber to osobne, ale mne to príde akoby si písala ako kopa emo deciek v tvojom veku (a to som aj ja mala 13 a robila všelijaké veci), že vás nikto nechápe, že na vás na ulici pokrikujú...prídeš mi ako ďalšie zmanipulované dieťa dnešnej doby...
nemal som naladu citat vsetky prispevky ale toto vase "triedenie" ze ja som emo,ja som metalista,ja som punkac a nasledne zavrhovanie ostatneho stylu do "ktoreho nepatrim" je mimoriadne pod urovnou.
@47 po prve... ja si vlasy nezehlim!!! nemam doma ani zehlicku!!! a to setky moje spoluziacky maju... proste mam rovne vlasy nepotrebujem ju... alebo si myslys ze kazdy kto nema afro sa zehli??? po druhe... ta spirala neni oriflame lebo viem ze testuju na zvieratkach taq isto ako aj miss sporty a ine znacky... po tretie... vecsinu veci si sama vyrabam alebo kupim niegde v sekaci u cinana a prerobim... alebo este v normalnych obchodoch ako H&M new yorker a podobne... taqze kto tu zaraba??? aka spolocnost??? myslis moje farby na textil a siaci stroj??? alebo ten sekac kde si kupim velku tylovu suknu za 200 sk??? hoci o par ulic dalej v chilli style maju podobnu za 1500??? asi mas o mne pomyleny dojem... a ja niesom emo len mam rada ten styl aj jeho podstatu a myslienku to je vsetko... a newim o akej modnej vlne tu hovoris... uz od 11 rokov sa blaznivo obliekam a ftedy nigdo okrem mna a par ludi nevedfel ze nejake EMO vobec existuje... ale to s tym nic nema... ja nosim to co sa mi paci bez ohladu na to aky je to styl...
noo holka ta ja myslim ze ti rozumiem...co ti mozem poradit-ignoruj urazky,riad sa sama sebou a dlab na okolie...hlavne-nezaoberaj sa tym az tak a maj ich na haku
@37 suhlasim jka som metlak mama metlacka a oco depeshak xD cize ja proti nim nic nemam a ani emakov by som nekopal... naco.... ak su to pozeri tak sa sami podrezu a ak ne tak ne no
a este chcem dodat ze niesom zatazeny na 1 styl len proste metal a rock sa mi paci viac... a hip-hop nemusim... ale teraz neidem zabijat ludi ktorym sa to paci.. rovnako EMO... lebo pocuvam este napr. Orchestre, klasiku, jazz, dakedy pop
@69 to je dost blbe ked sa niekto skatulkuje a orientuje na jeden styl a vsetkych co to niesu neznasa... je to dost ubohe... a inac ty musis mat akych haluznych rodicov to moja mama pocuva ze : "ted kraalovnou jsem jaaa" a podobne ftipne hovadiny ale saq to je jedno a mas pravdu
no ja hlavne nechapem ze preco v nadpise sa pytas ze preco ludia odsudzuju EMO a potom pises ze EMO nejsi... no divne! v kazdom pripade su to este nevyspele decka, ktore sa za rok preorientuju na inu modnu vlnu kedy byt nasilu smutny a v depke bude out a zachranovat velryby v japonsku in... kym sa do mna EMaci neseru za to co pocuvam a ako sa obliekam tak ich mam v paži... ved nech si pocuvaju a robia co chcu, co je na tom ze ja pocuvam punk a rock a klasiku? divna kombinacia? mfp
@72 a co nahodou to neni diwna kombinacia... to je mi jasne to o tych deckach... ale nie vsetci su taky ja poznam aj takych co su EMO uz dlhsie ako to zacalo byt in!!! a niesom EMO ale je mi to velmi blizke ta myslienka aj ta hudba hardcore a to wsetko... a smutok a EMO su dwe uplne rozlicne veci ktore si nejake pozerske decka spojili... to je setko...
hm...ako po precitani par diskusii zistujem ze...ludia na slovensku(poniektori!!) neznasaju emo ,madarou,africanou,aziatov,ini jazyk,atad atad atad......sa pitam rovno,ked tu bude kazdi kazdeho nenavidiet, aku to tu ma potom buducnost?! ziadnu!!!. najlepsie z tade odist do niektorej z tolerantnejsich krajin. ved nech si tu "makaju" za 500euro a vozia sa v starich autach a autobusoch. nech ziju od vyplaty k vyplate, a nadavaju ze za to predsa mozu "oni" ty druhii. a ked sa v ich miestnej krcme("zabava na slovensky sposob") objavy nejaky "ini". tak rovno z flaskou po hlave, ze?!. nie dakujem, ja v takej krajine svoj zivot nechcem premarnit(znicit si).
holka... je hlupe dat si do nicku anarchy... anarchia a emo? punk a emo? nikdy nehapem preco si privlastnuete anarchiu... ked je to sucatou punku... a ten vas punk rock... punk rock... nejsu kapelky ako je simple plan!!! punk rock je konflikt! punkreas! a zadne vase komercne sracky! vacsine metal... punk... a goth ludom vadi jedine to ze si privlastnuete veci kere us davno partia inym stylom!
@78 ja si nic neprivlastnujem... a niesom emo len ma trapi ze ich seci odsudzuju a pritom ani nemaju preco!!! a anarchiu si privlastnit... to sa predsa neda
lebo vacsina Emacov.. podotykam NOVODOBYCH, nepozna myslienku EMA ako takeho, ktore malo pociatky v 80tych rokov a svoju pointu vidia z ziletke, ofine, MCR a v pismenkach ,,Q, W"
@84 mas pravdu nepozna... je dost smutne kolko je tu pozerov... aj ja ocuvam MCR a pisem obcas Q a W ale aspon o sebe netvrdim ze som EMO ziletky... to je taka traposina... rezu sa bud pozeri co chcu byt zaujimavy alebo psychopati... a este priondiate individua ako ja pred par rokmi hej bola som psycho... a nepoznala som emo ani nic podobne takze pozerstvo to nebolo... a prestat s tym je asi take tazke ako prestat drogovat... je to tiez navykove a je to vazna psychicka choroba ktora by sa mala liecit... a PRETO MA VIE PEKNE NASRAT KED TO NIEKTO POUZIVA AKO SPOSOB AKO NA SEBA UPUTAT!!! ten clovek ani nevie ake je tocit sa v zacarovanom kruhu sebaposkodzovania a nevedet najst cestu von... a som si ista ze nigdo s tych pozerov co sa rezuby to necel zazit...
VY KKTI! JA VAS TAK NENAVIDIM! XODTE VSECI DO PEKIEL...kokso kijakom do hlavy vam...neznasam ludi ktori si myslia ze zozrali mudrost sveta, zato ze uz maju nad 18..ajtak ste vseci este decka co nevedia co zo sebou...teraz je era,ked sa vseci snazia hrat na inteligentnyx,rozvaznyx,dospelyx,rozumnyx...FUCK IT! sak to su len pozy prosimvas, este vacsie nez tie "emo"....a holka uplne na nix jeb, ja s tebou suhlasim..ludia su proste zli....a prestante uz vseci hladiet na vek! VEK JE IBA POMYSELNA HRANICA KTORU SI VYMYSLELI LUDIA ABY MOHLI NEJAKYM SPOSOBOM ROZDELOVAT ETAPY LUDSKEHO ZIVOTA! nic neznamena...vazne vy vseci debilkovia 20 alebo neviem kolko rocny mi pripadate na mensej inteligencnej urovni....emo je v pohodke, su to najjebavejsi ludia nasvete a nikto to nikdy nepoxopi a ked to tak proste niekto citi, tak neh si je co je....nikdy sa na nic nehrajte.. a filozoficku otazku vam polozim: preco vseci picuju na emacov a emaci na nikoho? ze na koho inteligenciu toto poukazuje..
EMO mozem....ale iba hudbu a este sa mi paci ze vyjadrovanie emocii.....ale ostatok nemusim vobec....ved uz steci sa opicia a hned su cely cierny a rezu sa a furt len placu...ved emo je o vyjadrovani emocii a hlavne tych stastnych nie smutných...a rezanie? to musel zacat s tym len psychopat...
Buď pravý
Buď homosexuál
Když nejsi homosexuál buď bisexuál
Když nejsi ani jedno, předstírej to
Používej oční linky
Používej oční stíny
Obarvi se na černo
Obarvi se na blond (platinová nebo co nejvíc světlá)
Můžeš to i kombinovat - růžová, červená, fialová
Musíš mít ofinu, která ti sahá nejmíň do půlky tváře
Stále se tvař smutně
Když jdeš po ulici, koukej do země
Plač při každé možnosti za všech okolností (co nejvíc)
Noste proužkované ponožky
Mikiny jsou povoleny jenom s kapucí (černé, růžové, proužkované)
Kup si alespoň jedno tričko s Jackem Skellingtnem a tvař se, že je to tvůj největší idol
Snaž se vypadat co nejvíc americky
Dej si piercing na následující místa: dolní ret (obě strany), nos, obočí, bradavka, pupek... nejlepší je, když ho budeš mít všude, ale když ti to rodiče nedovolí dej si alespoň rty. Když ti budou nadávat, vyjádři svoje pocity... viz 13.
Doma se večer namaluj a obleč a nafoť minimálně 60 fotek v koupelně tak, aby za tebou byla vidět záchodová mísa a na stěnách by měly být kachličky (ne sádrokartón). Musíš se fotit sám. Potom všechny uveřejni na VampireFreaks nebo MySpace
Minimálně na 5 fotkách předstírej že pláčeš
Mladší sestře seber všechny její trička a nos je pravidělně ven
Obuté můžeš mít jen číny, nebo sk8ové boty. Nejlepší je když máš růžové Konversy. Děvčata mají při teplotě nad 28°C povolené žabky (černé, řůžové, červené nebo proužkované)
Děvčata musí mít v hlavě plastovou nebo látkovou čelenku, mašli z umělé hmoty nebo nějáké dětské sponky
Vždy je potřeba mít jeden gel, tužidlo a lak na vlasy vždy v zásobě
Váš nick kdekoliv musí obsahovat Emo (např: emoGIRL, emoBOY, e.m.oKid atd. atd. atd...)
Používej emo gramatiku když si píšeš na chatu nebo kdekoliv
Místo J píš Y
Místo V piš W
Místo CO piš CWO
Za každým T piš H i když to nedává smysl nebo se to nehodí
Místo CH piš X
Tvař se, že tak píšeš odjakživa
Vytvoř si blog, který bude jen o Emo
Zveřejni na něm fotky cizích kluků a dívek stažených z VF
Nos trička a mikiny značky Hurley
Místo ježíííš používej ježííín
Říkej, že tvoje náboženství je Emo a mezi tvoje záliby patří Emo a "cutting my wrist" (řezání zápěstí)
Tvař se, že znáš všechny Emo kapely a že jsi je poslouchal ještě než se staly známými
Nauč se přesvědčivě říkat frázi: "Já vyjadřuji své pocity"
Kup si podkolenky, opasek, kšiltovku a náramek se vzorem šachovnice
Aspoň jednou se pokus o sebevraždu (nepřežen to aby se nestalo, že zemřeš!!!) povolený způsob je podřezání žil... jiné nepřichází v úvahu
Řež si něčím ostrým do ruky v místě, kde máš náramky, ale nesnaž se nějak moc, aby ti zakrývaly jizvy
Piš smutné básně o čemkoliv, například o Emo chalpcích z VF
Nos kšiltovky sk8 značek, sk8 trička a všechno co souvisí se sk8em
Máš zlomené srdce za každých okolností
Poslouchej My chemical romance, From frist to last, Hawthorne heights, JAMISONPARKER, Blink 182, Awa, Fall out boy, Senses fail
Při elektronické komunikaci používej co nejvíc Emo ikonek
Místo hahahaha piš spíš hhhh
Pravidlo č 13.......... 2x si stříkni do očí repelent a mysli na děti v Africe
Holky se snaž sbalit tím, že jim budeš říkat že jsi gay a že máš krásného přítele
Potom řekni, že "ona" je ta nejkrásnější žena, kterou jsi kdy potkal
Tvař se, že se kvůli ní s ním rozejdeš
Když se fotíš a netrefíš si foťákem hlavu, tvař se, že tak to mělo být... protože to je Emo
Všechny kapely co posloucháš musí mít toho stejného stylistu
Jako životní cíl si dej něco co je dopředu jasně nesplnitelné... když budeš mít nesplnitelný sen budeš na lidi působit víc Emo
Každý týden se foť a dávej si na profily, MS, VF... stále aktuální fotku
Všude, kde to lidi vidí piš "comment my new pics"
Samozřejmě nezapomeň na pravidlo číslo 13 (Plač při každé možnosti za všech okolností co nejvíc).
no a toto je to co na EMO neznasam...sa mi to bridi ale takmer vseci emaci to beru ako toto pritomprave EMO je o uplne niecom inom..
@91 toto su pravidala ktorymi sa riadia ty trapni pozeri!!!!!! Ten gdo to vymyslel... bud je taky debil ze si toto mysli alebo to vymyslel zo srandy... ked mas EMO v srdci taq je uplne jedno ci mas ofinu do pol tvare alebo len do stvrt, akej farby mas oblecenie a podobne krepoviny... je pravda ze to patri k tomuto stylu ale EMO je o tom co mas v srdci a nije na sebe... ale tym trapnym pozerom je to jedno oni len potrebuju "byt cool" a ked nejaky debil povedal ze rezanie je EMO taq to automaticky spravia... a tym len dokazuju ze nevedia o com EMO je!!! sami seba strapnuju... a ani si neuvedomuju ze niekto ma s tym naozaj problem a nevie prestat a ftedy je to uz vazna psychicky choroba...kedysi som tym trpela a preto ma vie pekne nasrat ked to niegdo robi aby uputal!!! vecsina tych dnesnych "EMO" ani nevedia o com to je a nepoznaju tu krasnu myslienku... myslia si ze je to ofina a smutok a ziletky... a kedze je taka vecsina taq potom priemerny ludia sudia cele EMO podla tychto... a potom je samozrejme ze to odsudzuju... ale keby seci ty "anti-emo" ludia vedeli o com to naozaj je podla mna by nebolo az tolko tych co nenavidia EMO...
Prečoo ???Mno lebo sa nevedia zmierit s tym ze niekto ma svoj styl !!!!
A prečo by ti to malo tak vadit mas svoj styl !!!Kazdy je iny nikto nieje presne
taky isty !!!Ja proti Emo nic nemam mne sa napriklad paci ten styl okrem toho (podrezavania zil )neviem co tym dokazujete ! ale tak mne to je celkom jedno
Mas svoj styl,sen,svet tak sa riad nim a nepocuvaj druhych !!
@95 ja som ten posledny clovek co by sa riadil nejakymi pravidlami a gdo povedal ze som EMO??? to ze sa mi paci ten styl este neznamena ze to som... som sama sebou robim si co chcem, prejavujem svoje emocie a preto som vecsinou vesela a skoro nigdy nechodim zo sklopenym ksichtom po ulici... na vlasy si dam barsjaku farbu ktora sa mi paci, a neviem co je to Hurley... som slobodny clovek a nerespektujem ziadne pravidla a keby trochu porozmyslas co znamena moj nick bolo by ti to jasne... ale je to tvoj nazor necem sa s tebou hadat
podla mna je uplna somarina ak ludia odsudzuju niekoho len podla toho ako vyzera, ako sa oblieka a ako ma spravene vlasy a stalo sa mi ze nejaki chumaj chcel bit kamosa len preto lebo mal cierne dlsie vlasy a myslel si ze je emak.
to vas este bavi toto tu riesit?! ja si dam vlasy na modro a mam v prdeli co si kto omne bude mysliet. len mi pripada jak bi poniektoori ludia na slovensku, hlavne v niektorich oblastiach, "nevedeli prezit" ze niekto je inak obleceny, alebo ini styl ma ako oni lebo aj ty co o sebe kricia "JA SOM EMO" a pritom neznasaju napr hiphop, podla mna ziadny EMO niesu. ale len trapni pozery. raz mi jeden moj velmy dobry kamarat ( ) povedal ze emo nieje o vyzore,o vlasoch, ale je to vo vnutry cloveka, v srdci. a ja mu verim a aj ties si myslim ze je to tak.
@hwoarang1 mas uuuplnu pravdu!!! je to o tom co mas v srdci a nije na sebe... toto som povedala uz asi 100 krat ale myslim si ze je to taq... a preto ma stve ze to odsudzuju lebo nevedia o com to je...
noo ya si myslim ze preto,lebo EMO je aj o tom,ze zivot je o nicom,iba utrpeni,rezani sa,obliekani do cierneho a pod.A take emacske pesnicky,styl ako taky je zaujimavy a taaq,ale ludia a medzi inym aj ja na tom nemam rada ten zufaly postoj k zivotu a vedome ublizovanie si pre nic!:/
ako ja osobne emakov neodcudzujem ale ani ich nejak neuznavam...je to hrstka ludi ktori nevedia co so sebou...a ty co ich odcudzuju nevedia co so sebou tiez
keby ma len taketo debiliny mali stvat....ak si take emo srdcom ako hovoris, si o tom presvedcena a len sa nato nehras tak potom ta co sere co si kto mysli? ak to ty tak citis tak si pre mna aj zaclonu obtoc okolo seba a je to tvoja vec a netrapi ma to...ale ked toto riesis tak zjavne nie si o tom presvedcena a tiez patris len k tym co sa drbnu do cierneho,hociako ostrihaju, zafarbia na cierno s kriklavym ruzovym melirom, odfotia sa sami-samozrejme v kupelni,v podprsenke a tak aby bolo fajne vidiet tu ruku ktorou drzite fotak/mobil a ako inac ako s debilne naspulenymi perami, pripadne si date na seba pikaču ruksak,kacer donald tricko,cumle na krk,cinanky s kostrickami na nohy a ideees...toto vecne "fylozofavanie" okolo emo ci neEMO mi uz lezie na nervy...par rokov dozadu som v zivote nepocula slovo alebo styl hudby zeby existoval emo a teraz je toho vsade plna prdel a este ti takzvani emaci sa vsade rozculuju a cuduju co ma kazdy proti nim...to uz kam toto speje??
Vy máte ale problémy ...keby že ja mám také som šťastný človek ved keď sa nikto nejebe do vás prečo by ste sa mali vy do nich?a ak je niekto emo tak nech...ak je o tom presvedčený,malo by byť tomu človeku jedno,čo si o ňom kto myslí
@anarchylove Ja starý origi EMO style neodsudzujem, to plne rešpektujem zato, že berie life citlivejšie než ja a ja to nechápem nebudem sa chovať ako obmedzenec. Ale tento new puberťácky style mi je ukradnutý náhodou ja ho neodsudzujem vcelku fajn sa dá na ňom pobaviť
@103 ja niesom EMO a je mi jedno co si gdo mysli... len ma stve ze ludia co ma nepoznaju ma hned odsudia na prvy pohlad len preto ze vyzeram ako EMO... a kopu inych ludi toto pozna tiez... aa tie naspulene pery to vyzera stetkovsky
inac ...preco sa stale vsade spomina len...povodne prve emo(80 roki) a sucastne?? ved bolo aj emo 90 rokou!!! ja to volam ze stredna cesta aj ked sa to asi nehodi. stare, dobre 90 roki
Ja proti emakom nic nemam... proti tym normalnym... neviem preco ale teras si strasne vela ludi mysli ze emo je o ciernej farbe, o ziletke v ruke a ofine ces oci ... somarina
@ladyvegetarian presne!! nechapem to ani ja a to ma stve ze niegdo vidi ciernu ofinu a hned ze emo a ze sa reze a barsjake hovadiny si myslia... ale ti "velki emaci" ktory si myslia ze emo je o ciernej farbe smutku a rezani tym len dokazuju ze o emo nic nevedia
ja proti EMO nemam nic ... a podla mna je to aj celkom fajn. .. pretoze niesu ludia len typu extrovert ale aj introvert cize oni to maju potom vlastny styl aa ja ich neodsudzujem preto ze maju ofinu alebo tak .. noa aj ja som mala ofinu cez tvar a hovorili mi ze som emo a nebola to pravda ale inac emo styl obliekania je dobry a EMO chalani su šexii ...
kokoooos naco sa tu hadate kvoli takym picovinam to jak keby ja tu napisem ze metal je naj....no a??? to by bola polemika jak hovado ...ja osobne sice tiez "emo" nemusim ale ani ma netankuje.... mam ine veci na praci jak si kukat videa emakov na youtube a pisat na nich urazlive kokotiny.... dufam ze som nikoho neurazila lebo sa nerada hadam ked sa nemusim .... tak sa teda drz anarchylove nech ta tu nezvalcuju
myslim, ze zle meno Vam emakom (tym myslim tych, co pocuvaju hudbu) robia asi ti pozeri, teda skor pozerky... Ja osobne toto "nove" EMO nechapem, vyznavat styl co mi kaze co si mam obliect, ako vyzerat, co citit??? naco? aby som zapadol medzi ostatnych takych?
Kludne nech si kazdy pocuva a robi co chce v svojom sukromi, ale vnucovat sa inym ludom to uz je moc... A navyse tHaQythO phRidrbQaNy sthYl pIsaNiA mi uZ leZiE na neRvY, neviem co na takom kokotizme ti ludia vidia, tym myslim hlavne to pisanie...
@119@ribo s tymto uplne suhlasim ten styl pisania je dost odveci... a nema to nic spolocne s emo(myslim ozajstne emo, nije tieto dorezané detičky) a vela tych "velkych emo" ani nevie o com to je len "je to cool tak to musim byt aj ja" a daju si ofinu ohodia sa do cierneho dorezu sa a dokazuju tym len to ze su blby a nevedia o emo nic a nemaju vlastny nazor to mi fakt leze na nervy...
Ty kokos tak ked je henta priekopnicka velkeho stylu v nitre tak to som rada ze som nikdy v nitre nebola. Uz ani nepojdem myslim
A nehovorim ze je to pravda ale vyzera to jak keby si sa snazila touto otazkou len na seba ukazat ze Pozrite aka velka emacka som a ako sa snazim branit svoj jedinecny styl!!!
@Yumixxx nebolo to myslene na mna to som dala len ako priklad lebo sa ma to tyka... len ma stve ze vsetci to odsudzuju a nic o tom nevedia len blbosti co trepu media a ostatny ludia ktory nemaju o com trepat... a nepovazujem sa za nejaku priekopnicku nevyhlasujem sa za nejaky styl, lebo mam rada viac stylov a ked to spojim znikne stoho moj vlasny styl... mozno je to trochu nezrozumitelne... adobre robis nechod do nitry.. je to mesto sociek
pretoze vacsina "emakov" nehovorim ze vsetci zacali byt emakmi ked videli martina konrada... aj o mne si mysleli ze som emo a pritom s tym nemam nic spolocne... a pretoze je to strasne komercne....a tIEzZ lEbO tAQ vAcSiNou PiIsSuuUU vSetcII
mne sa tiez nepaci aky ma vacsina "emakov" pohlad na svete.... svet na nic zivot je na nic.... ved to nie je normalne je to psychicka vada.... zivot si treba uzivat lebo je naozaj kratky a ne plakat nad svojim osudom pripadne sa v kuse rezat( nehovorim ze to robia vsetci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
pretoze vyzerate jak keby vas niekto vyhrabal zo smetiaku a ty si toho dokonalym prikladom. debilne vyjadrovanie a pisanie, otrhane saty, uces vyzera jak keby si vas kadernik pred tym jebol 2 ciary. proste hnus
Tie dudle sú tam minimálne 4 a v mojom vnímaní je to skôr svojské, originálne. Úbohými sa mi javia byť Tvoje kopance do človeka o 7 rokov mladšieho než Ty, i keď možno mentálne aj staršieho.
@3 tvoj vyzor a tvoj profil hovori za vsetko.. si len dalsia mala pozer emo pička. nic viac, nic menej
leti emo? musis sa tym stat.. leti nejaky twilight, musis to citat..leti jebnute pisanie s q,w,x a podobne, musis tak pisat. proste klasicka ukazka toho, ako ludia kracaju s davom a su bez vlastneho nazoru. a ruku do ohna za to, ze emo nieje jediny styl, ktorym prechadzas. urcite si toho uz vystriedala, klasicky podla toho, co je momentalne "IN". z ludi ako ty je mi na grcanie
O M G ...
ty si naozaj myslis, ze pocet dudlov meni moj nazor na vec?
naozaj by som chcel vediet cely tvoj zoznam toho, co je originalne, musi to byt zabavne čítanie
Časom zistíš, že je oveľa horšie, ak Ťa odsúdia ľudia, ktorí Ťa mali možnosť dobre spoznať.
Myslím si, že na týchto emo problémoch svet nestojí, ale každý si tým musí prejsť. Koniec koncov priznám sa, že aj ja som mal kedysi dávno také sklony (za čo sa teraz hanbím : ) ) ale keby som nebol tým, kým som bol, tak by som ani teraz nebol tým, čím som.
Mimochodom, metláci a iné najmä fyzicky silné individuá sa do Vás (snáď Ťa pojem Vás dnes ešte neurazí) navážajú hlavne preto, lebo cítia akúsi nadradenosť. Neexistuje pre nich vhodnejší objekt na kopanie, než človek, o ktorom si myslia, že je zraniteľný a nedokáže sa brániť.
je tu kopa ludi v podobnom veku, ba mozno mladsich co maju rozumu na rozdavanie. mohli by sa porovnavat s tebou, so mnou, s hocikym inym dospelym a pritom je tu 100x viac ludi 15,16,17 rocnych, ktory nmaju doslova v hlave nasrate. takze nie, vekovu hranicu rozumu netolerujem
Ak si nepochopil, počet dudlov nie je rozhodujúci. Skôr si sa mal zamyslieť nad tou druhou vetou...
Máš 20, ona len 13. Prečo máš potrebu sa na deťoch takto agresívne vyburovať? Myslíš si, že je to niečomu prospešné? (okrem uhasenia potreby Tvojich hormónov a agresivity)
Nechcem sa nadraďovať, ale mám taký pocit, že za 7 rokov aktívneho života som mal možnosť zistiť o tomto svete oveľa viac než 13 ročný jedinec, ktorý pred siedmimi rokmi ešte chodil do škôlky. Samozrejme, môže byť niekto mentálne vyvinutejší, no myslím si, že pri všetkej snahe tento deficit nemá šancu dobehnúť.
Mimochodom, pri všetkej úcte k Tebe si myslím, že Tvoje prázdne výstrely túto slečnu nejak neranili, hoc si sa o to veľmi snažil : )
To, že sa takí nájdu neznamená, že je to štandard
Tebe fakt robí dobre keď zhovadzuješ tak krásny jazyk ako je slovenčina????Alebo to len robíš pretože to robia ostatní??
je mozne ze casom ta to prejde, zacnes pocuvat nieco ine atd atd, ale len chcem aby si vedela ze existuju aj ludia ktorym nejebe, nemaju predsudky a beru to v pohode. to ze pocuvas hardcore punk z teba nerobi o nic menej ani o nic viacej. proste to tak je.
@2 mas pocit ze by vyzerala ako keby vysla zo smetaku alebo pisala jak pica, pripadne mala zly uces? ja neznasam tych jebkov emackych co sa rezu z pozy. ale na to ze sa tu nasla svetla vynimka ktorej zjavne nejebe a navyse vyzera byt dost uz aj fundovana na svoj vek, tak nemusime ju hned posielat do p..ci? ty ked si mal 13 tak tiez si este asi velke rozumy do sveta nepustal .
Už pred myslím dvomi rokmi chodila po meste výstredne oblečená dievčina s výbuchom na hlave.
Pre veľkých dospelých možno úbohé a trápne, no osobne si myslím, že to nie je tak.
Čiže v tomto prípade o opičení a pózerstve naozaj nemôže byť reč...
Musel by som byť naozaj slepý, ak by som Ťa prehliadol. Inak, istú dobu som chodil tiež v takom nejakom neformálnom stylingu ako Ty (teda inak ako Ty, ale tiež to bol celkom úlet), no uvedomil som si, že pre mňa i pre spoločnosť je lepšie, ak sa obliekam a vyzerám mierne slušnejšie a formálnejšie.
Časom pochopíš, že aj civilizovanejšie oblečenie môže byť jedinečné, originálne a omnoho prospešnejšie pre Teba a pre spoločnosť.
To, že sa ľudia na Teba pozerajú krivými pohľadmi, má negatívny dopad na Tvoju 'karmu' si myslím.
ale celkom ma pobavil ten tvoj prispevok xD
tu ze niesi emo potom ze si xD
uuuf xD
dobre beriem ze v 13ich som mavala aj ja take problemy xD
ale to prejdeeee xD xD xD
hm metlaci ta ubili? xD waau no to si aky expemplar xD
nejde mi to dolhlavy xD ved metlaci su v celku mierumilovne tvory xD xD xD
ved ked som uz ya prezila metalfest xD tak nechapem preco by teba mal niekto mlatit xD
hmmmm no nic xD
a inac niesi emo? uf xD tak definujs svoju "skatulku" velmi by ma zaujimalo kam sa ty hadzes xD hmmmmm urcite neaky original co? xD s dudlom v hube xD xD xD a na nohaviciach anarchy? xD odkedy su babetka anarchy? xD xD xD xD no ved co ty si budes tale svoje nie? xD ze fuck the system xP xD
noo nebudem zla xD
a inac to s tym ze ludia odsudzuju emo xD xD
ak clovek je sam sebou xD a neni neaky extremny pozer co len kazdu chvilku ofinku prehadzuje xD nikto ho nebude odsudzovat xP to mi mozes verit xD..
a ten emo vyzor je niekedy prave naopak plus a nie neaky minus xD
hmmmm ale ked tak citam tie tvoje reakcie xD tak ehm xD neako mi unika pointa xD
no nic stava sa xD hlavne pondelok rano xD
btw xD skladam poklonu xD lebo ehm xD na 13rocnu si dost dobra trieda xP xD
niekto v trinastich len sniva ze si da na hlavu ciro xD a niekto ho ma xD xD
love and peace xD xD
je mi luto tvojho mladeho mozocku, ze sa nechal zlakat dalsou moodnou vlnou, ktora dosla zo zapadu priamo z USA. Je to urcite krajina, ktora bude pocas tvojho zivota velkym vzorom ako tebe tak i tvojim blizkym. Raz, ked dozrejes a to hlavne inteligencne prides nato, ze je dobre ked sa spravas normalne a nie ako debil. Fotit sa ako primitiv, ktory je priputany na invlaidnom vozicku s vykrivenymi rukami o tom su fotky EMO. Vyzehlene vlasy, ktore ti z tolkeho zehlenia budu o par rokov vypadavat by som nechcel. Urcite si zlatucka a vsetko a urcite mas aj pekne velke ocka, ktore mi hovoria nedal si vela koksu? Aj ta cierna spiralka, ktora je urcite oridzi orifame priamo testovana na zviertakach a tak isto tvoje EMO oblecenie, ktore si kupujes teda, ktore ti kupuju tvoji rodicia je super! A ten kto vlastni spolocnost, ktora taketo oblecenie vyraba si madli ruky a tesi sa ako zmanipuloval polovicu adolescentov na svete a ako mu sipu peniazky na jeho bankovy ucet. Dufam, ze toho aj ja raz dosiahnem a budem takto zarabat na tvojich detoch a oblnem polku sveta. Vsak je to take lahke... STaci ked sa na seba pozries s odstupom casu.
OMG ľudia..neriešte už tie štýli...
Je ohromne veľa dôležitejších vecí
A hádať sa o vývine rozumu 13 ročného dievčaťa...
no každý z vás mal 13(ak ešte nie nebojte príde to
a každý si tým prešiel
tak zo seba nerobme tupcov čo sa snažia byť niečim viac ako iny...
skúsme sa tolerovať
či sa nám páči EMO, Metal, Hip-Hop...
ba dokonca aj ľudová architektúra
Jednoducho buďme k sebe aspoň raz milý ok?
Z láskou DANTEEEEEEEEEEEEE
4EVER
a uvidis ako sa budes ty citit ked sa pozries s odstupom casu na SEBA
Ja osobne proti emákom nič nemám - ako vravím, neodsudzujem ľudí podľa nejakej skupiny do ktorej sa radia, snažím sa ku každému pristupovať individuálne
Ale ako vravím - názor a pohľad na nejakú všeobecnú skupinu je zapríčinený správaním väčšiny alebo aspoň zreteľnej časti
Kde ste nechali svoju ľudskosť???
A tímto by som chcel poslať uja menom MISHO 777 ďaleko do piče
ale vlastne proti emo nič nemám pre mňa za mňa sa môžu aj zabiť len nech to neubližuje ostatným
za 10 rokov sa budes na sebe smiat aka si pica
Hrajte futbal, chodievajte do posilovne, prip. ak ste lenivi, skuste hrat aspon sachy To sa da aj z internetu, napr. na www.sachmat.sk
Nie, pusť ju, ja ju chcem!
dalsi z mojich pribrzdenych vylevov
Raz keď si to po sebe prečítaš tak zrejme zistíš, že aj vek hrá svoju rolu
Buď homosexuál
Když nejsi homosexuál buď bisexuál
Když nejsi ani jedno, předstírej to
Používej oční linky
Používej oční stíny
Obarvi se na černo
Obarvi se na blond (platinová nebo co nejvíc světlá)
Můžeš to i kombinovat - růžová, červená, fialová
Musíš mít ofinu, která ti sahá nejmíň do půlky tváře
Stále se tvař smutně
Když jdeš po ulici, koukej do země
Plač při každé možnosti za všech okolností (co nejvíc)
Noste proužkované ponožky
Mikiny jsou povoleny jenom s kapucí (černé, růžové, proužkované)
Kup si alespoň jedno tričko s Jackem Skellingtnem a tvař se, že je to tvůj největší idol
Snaž se vypadat co nejvíc americky
Dej si piercing na následující místa: dolní ret (obě strany), nos, obočí, bradavka, pupek... nejlepší je, když ho budeš mít všude, ale když ti to rodiče nedovolí dej si alespoň rty. Když ti budou nadávat, vyjádři svoje pocity... viz 13.
Doma se večer namaluj a obleč a nafoť minimálně 60 fotek v koupelně tak, aby za tebou byla vidět záchodová mísa a na stěnách by měly být kachličky (ne sádrokartón). Musíš se fotit sám. Potom všechny uveřejni na VampireFreaks nebo MySpace
Minimálně na 5 fotkách předstírej že pláčeš
Mladší sestře seber všechny její trička a nos je pravidělně ven
Obuté můžeš mít jen číny, nebo sk8ové boty. Nejlepší je když máš růžové Konversy. Děvčata mají při teplotě nad 28°C povolené žabky (černé, řůžové, červené nebo proužkované)
Děvčata musí mít v hlavě plastovou nebo látkovou čelenku, mašli z umělé hmoty nebo nějáké dětské sponky
Vždy je potřeba mít jeden gel, tužidlo a lak na vlasy vždy v zásobě
Váš nick kdekoliv musí obsahovat Emo (např: emoGIRL, emoBOY, e.m.oKid atd. atd. atd...)
Používej emo gramatiku když si píšeš na chatu nebo kdekoliv
Místo J píš Y
Místo V piš W
Místo CO piš CWO
Za každým T piš H i když to nedává smysl nebo se to nehodí
Místo CH piš X
Tvař se, že tak píšeš odjakživa
Vytvoř si blog, který bude jen o Emo
Zveřejni na něm fotky cizích kluků a dívek stažených z VF
Nos trička a mikiny značky Hurley
Místo ježíííš používej ježííín
Říkej, že tvoje náboženství je Emo a mezi tvoje záliby patří Emo a "cutting my wrist" (řezání zápěstí)
Tvař se, že znáš všechny Emo kapely a že jsi je poslouchal ještě než se staly známými
Nauč se přesvědčivě říkat frázi: "Já vyjadřuji své pocity"
Kup si podkolenky, opasek, kšiltovku a náramek se vzorem šachovnice
Aspoň jednou se pokus o sebevraždu (nepřežen to aby se nestalo, že zemřeš!!!) povolený způsob je podřezání žil... jiné nepřichází v úvahu
Řež si něčím ostrým do ruky v místě, kde máš náramky, ale nesnaž se nějak moc, aby ti zakrývaly jizvy
Piš smutné básně o čemkoliv, například o Emo chalpcích z VF
Nos kšiltovky sk8 značek, sk8 trička a všechno co souvisí se sk8em
Máš zlomené srdce za každých okolností
Poslouchej My chemical romance, From frist to last, Hawthorne heights, JAMISONPARKER, Blink 182, Awa, Fall out boy, Senses fail
Při elektronické komunikaci používej co nejvíc Emo ikonek
Místo hahahaha piš spíš hhhh
Pravidlo č 13.......... 2x si stříkni do očí repelent a mysli na děti v Africe
Holky se snaž sbalit tím, že jim budeš říkat že jsi gay a že máš krásného přítele
Potom řekni, že "ona" je ta nejkrásnější žena, kterou jsi kdy potkal
Tvař se, že se kvůli ní s ním rozejdeš
Když se fotíš a netrefíš si foťákem hlavu, tvař se, že tak to mělo být... protože to je Emo
Všechny kapely co posloucháš musí mít toho stejného stylistu
Jako životní cíl si dej něco co je dopředu jasně nesplnitelné... když budeš mít nesplnitelný sen budeš na lidi působit víc Emo
Každý týden se foť a dávej si na profily, MS, VF... stále aktuální fotku
Všude, kde to lidi vidí piš "comment my new pics"
Samozřejmě nezapomeň na pravidlo číslo 13 (Plač při každé možnosti za všech okolností co nejvíc).
no a toto je to co na EMO neznasam...sa mi to bridi ale takmer vseci emaci to beru ako toto pritomprave EMO je o uplne niecom inom..
A prečo by ti to malo tak vadit mas svoj styl !!!Kazdy je iny nikto nieje presne
taky isty !!!Ja proti Emo nic nemam mne sa napriklad paci ten styl okrem toho (podrezavania zil )neviem co tym dokazujete ! ale tak mne to je celkom jedno
Mas svoj styl,sen,svet tak sa riad nim a nepocuvaj druhych !!
Ale rozmýšľanie mozgu na nule
žeby mutant s porezaným zápstím?
Kludne nech si kazdy pocuva a robi co chce v svojom sukromi, ale vnucovat sa inym ludom to uz je moc... A navyse tHaQythO phRidrbQaNy sthYl pIsaNiA mi uZ leZiE na neRvY, neviem co na takom kokotizme ti ludia vidia, tym myslim hlavne to pisanie...
A nehovorim ze je to pravda ale vyzera to jak keby si sa snazila touto otazkou len na seba ukazat ze Pozrite aka velka emacka som a ako sa snazim branit svoj jedinecny styl!!!
Ale mimo toho ja mam emo rada.
xxx
Tvoj opis sedí skôr na SCENE... Emo určite nie