pretoze vidia, ze sa nieco pohybuje velkou rychlostou a instinkt im hovori, ze je to predator, ktory ich chce ulovit, tak zacnu sprintovat nahodnym smerom aby unikli a v niektorych pripadoch je ten smer prave na cestu
tiež som jednu sejmul, našťastie bola taka 15 kilová a prišli poliši a dali mi hneď fúkať...
naša polícia je fakt verný odraz kaliňáka....
v poisťovni sa so mnou nechceli ani baviť, či mám havarijnu, ak chcem nech si uplatňujem náhradu škody u poľovníckeho združenia....
tí mi hneď začali vyplakávať, že nemajú ani na krmenie v zime pre zver peniaze a nieto vyplácať náhradu škody každému...
tak som sa na to vysral a prišiel o 350 éčiek...
@xy12345 Vďaka že to aspoň ty chápeš (y) niekoľko jedincov tu sa domnieva že jazdím po nociach a zrážam divú zver naschvál. Niekto sa znižuje aj k nadávkam
1. nie sú sk*rvené ale skrvavené
2. preto lebo ľudia nepoužívajú v rizikových oblastiach na autách ultrazvukové plašiče zvery, napr.: tssgroup.sk/ultrazvukovy-odpudzovac-divej-zveri-v-120
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@nessa01
naša polícia je fakt verný odraz kaliňáka....
v poisťovni sa so mnou nechceli ani baviť, či mám havarijnu, ak chcem nech si uplatňujem náhradu škody u poľovníckeho združenia....
tí mi hneď začali vyplakávať, že nemajú ani na krmenie v zime pre zver peniaze a nieto vyplácať náhradu škody každému...
tak som sa na to vysral a prišiel o 350 éčiek...
Tebe sa čo stalo s autom?
2. preto lebo ľudia nepoužívajú v rizikových oblastiach na autách ultrazvukové plašiče zvery, napr.: tssgroup.sk/ultrazvukovy-odpudzovac-divej-zveri-v-120