ja už neviem ako ho prestať milovať som bez neho mesiac, ale na icq stále sa vrátime k debilnej téme a mám po nálade a jeho odrádzam...dnes som ho fakt naštvala a to nechcem a už nechcem plakať ako mám zabudnúť??
tak na to treba cas...mali by ste sa menej stretavat ale kamarati by ste mali ostat ked ho lubis urcite bude fajn chalan.....neni dobry pocit stretnut byvaleho a on sa na teba ani nepozrie a ani nepozdravi.....je to fuuuuuj
vec je v tom ze u neho mam sancu, ale som pre neho daleko
myslim ze keby sme sa nekedy stretli, prepadla by som sa od hanbi ze sa chovam jaq puca aale asi by to znovu zacalo, lebo on vravi ze by ma hned chcel pobozkat a ja by som urcite nevydrzala dlho doolavat ach jo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ten chalan za to stoji ale diky ten cas
myslim ze keby sme sa nekedy stretli, prepadla by som sa od hanbi ze sa chovam jaq puca aale asi by to znovu zacalo, lebo on vravi ze by ma hned chcel pobozkat a ja by som urcite nevydrzala dlho doolavat ach jo...